madcow Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 benim alt var katılabilecegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 ben gelirim 280le olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 4 müyüz biz gang? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Evet, bir sorun yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 yaz tahtaya geliyorum gangren reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 sturm tek alınıyormuş aynen ama devamında strike var. tek başıma strike yapmış oldum sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 bende varım da raide ama şu dürtme olayını kaçırıp duruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Lan beni de alın 276 power elimden tutun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Raide girmek isteyen varsa bana Battlenet ID atsın pm den. 2 kisi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 olm mesaj atsaniza toplu seyler yapiyorken :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Gangren said: Eyyy Paticik clanı... Cumartesi gecesi raidine var mısınız? 22:00 - 01:00 mesela :p Bu akşam 21:00'da başlayalım mı? Gelemeyecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 2-3 gundur girmiyodum bu yeni patchden sonra kasmaya baslamis sizdede oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Nein. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Sturm u ben açtım ama pvpde kullanmadım. Crucibleda herkes auto rifle kullanıyor diye ben de kullanıyorum. Yoksa PvEde Mida Multi ve Mini ikilisini tercih ediyorum. Kurşun yetmiyor ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 konsolda auto rifle dışında silah var mı vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 kardeşimin hesabıyla (Neonnatural) giriyorum bazen akşamları. geçen raid denedim, şu köpekli yeri yapamadık, sonra oturdum full taktik videosu izledim. bu akşam geç saatte 22-23 gibi başlayan raid olursa gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 300+ olanlar aksam buralarda olsunlar prestij raid deneyebiliriz ihtiyac durumunda battlenet grubuna ve buraya yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 dreagloth said: Ben hunter olarak new monarch seçtim, çünkü warlock armor ı çok güzel, oyunun %70 i warlock olduğu için new monarch kalabalık olacak, faction rally yi biz kazanıcaz ivit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 ohh kilinc cok guzel <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 ben de nightfall team arıyorum yeter da 3 gündür adam yok. patinin yarısı leviathan'ı beceremeyince adam kalmadı :(((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 kardeşimin hesabı ile giriyorum işte akşamları ses et taşıyayım sırtımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Köpeğinin de, hamamının da, gauntletinin de kaburgasını s..eveyim itoglit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 abi raid çok streslidir şimdi diyip bi de depresyondayım 2 haftadır asosyalim konuşmak falan istemedim zorlamadım hiç dahil olmayı. malım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Klan basvurusu yapan, burdan nickiyle birlikte basvuru yaptim desin, kim kim anlasilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 DLC 1 detayları açıklandı. Yeni raid -> Leviathan :p Farklı bir tema, geminin alt kısmında tamamen yeni bir raid. 300 required, rewards scale. Yeni gezegen -> Mercury Sürekli değişen harita. Past, present, future temaları var. Yeni Social Hub -> Lighthouse Yeni Public Event type -> Largest there is Heroic Strike Playlist is back. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar