Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 philomath kullaniyorum zaten, setin bi botu arizali :p 10 recovery / 6 resi / 0 mobility mustard race, artik crucibleda iki melee hit ile olen plebler dusunsun hih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 neyi bozuk botun ben anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 pvpde kılıççılık için mobility lazım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Biraz lazım, Kapalı haritada iyi de açık haritada adam seni indiremeden dibine koşabilmek biraz mobility işi. D1'de daha kolaydı, biraz zorlaştırmışlar kılıç mekaniklerini, eskisi gibi hamle yapmıyo artık, benim de elim alışmış eskisinden hep erken basıyorum boşa hamle yapıp iniyorum aşağı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Pvp'de kılıç kullananlar muhtemelen küçük pipili ya. Her seferinde bi kutu arkasına saklanıp kesiyolar 3rd person avantajından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 sidearmla uzaktan oynamaya çalışarak pipinizi büyütebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Radar kullanmayı öğrenin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 zipzip said: Pvp'de kılıç kullananlar muhtemelen küçük pipili ya. Her seferinde bi kutu arkasına saklanıp kesiyolar 3rd person avantajından. kilicin olayi o zaten, ben ziplamali teleporterli haritada porterin onunde comelip bekliyorum geleni beyzbol sopasiyla vurur gibi dogruyorum adsfdafs radar kullanabilmek bu oyunda her sey filan, millet ready time icin agliyor misal neden bir aksiyon yapmadan insantant nisan alamiyorum diye oysa ready time + radar kullanimi destinynin pvp sine sekil veren sos, standart shooter diil bu hala cod veya overwatch uzerinden elestirmeye calisiyor pc versiyon ile tanisanlar birde pvp nin en kotu hali filan su, destiny 2de pvp yaptikca birinci oyuna donesim geliyor, cidden sorunlarina ragmen cok cok daha hareketli ve eglenceliydi sprint cooldowna filan ragmen sprint/slide/shotgun metasi bile 10 kat iyi idi pvp nin su anki halinden, umarim eski oyuna denk olur zaman ilerledikce :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 kılıçla pusup 3'lü gezen rakibin önüne atlayıp doğramak çok keyifli ya. grenade launcher alıp uzaktan pata pata indirmek keyifsiz. ben recoverysiz hunter oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Lütfen gerçek birer erkek gibi roketi düşmanın ağzına sokunuz. Şaka bi yana sevemedim ben kılıç. En güzeli atınca etrafa yayılıp patlayan roket atar ya. Void bomb+Rocket= team kill Bugün pvpde 2 tane tip delirtti 3 vuruşta kesiyolar, sinirden monitoru yumruklıcaktım, sebebi şuymuş; http://www.ign.com/wikis/destiny-2/Sturm Gerçi siz biliyosunuzdur bunları. Ben bi işe yaramaz diye görevini yapmamışım. edit: Radar ateş edince yer vermiyor mu bunda? Yakında mı gösteriyor direkt? by a Destiny noob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 proximity radar iste, ates etmeye gerek yok comelik degilsen cikiyorsun radarda. pvp de en etkili sey o yuzden kosup slidelamak cunki sprintlerken radardayken birden kayboluyorsun radar kullanimi oyunun oyuncuya soylemedigi en kritik mekaniklerden biri, pve de hasir nesir olun ignorelamayin yani sonra crucible da cok salak flankler yiyor bilmeyenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Rewendor said: Biraz lazım, Kapalı haritada iyi de açık haritada adam seni indiremeden dibine koşabilmek biraz mobility işi. D1'de daha kolaydı, biraz zorlaştırmışlar kılıç mekaniklerini, eskisi gibi hamle yapmıyo artık, benim de elim alışmış eskisinden hep erken basıyorum boşa hamle yapıp iniyorum aşağı :) Kosmayi etkilemiyor mobi. Ziplama ve yurumeyi buff'liyor, bu yuzden en etkisiz stati oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Orada burada da nişan alırken strafe hızını etkilediği için pvpde çok önemli diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 "you fight like an animal" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 zipzip said: Orada burada da nişan alırken strafe hızını etkilediği için pvpde çok önemli diyolar. hayir diil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 mobility önemsiz miydi yahu harbiden. ben de full mobi ve res oynuyorum oyunu yıllardır sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 yillardir? :p mobility sprint speedi etkilerse belki her class icin dump stat olmaktan cikarda resi ve restoration bu kadar guclu iken ciksss ilk oyunda acik ara daha iyiydi statlar ki ilk oyunun secondary statlarini alip primary yapmislar sadece str - melee cooldown dusur int - super cooldown dusur disc - greande cooldown dusur butun endgame bunlardan ikisini fullemek uzerine kuruluydu filan mobility en zayif halka her sekil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Destiny 1 kadar fazla jumping puzzle da yok instance'larda, bi anlamı kalmıyor o halde mobinin. İlk oyunda insanı çıldırtan jump puzzle doluydu raidler strikelar. Iron Temple'deki dağa tırmanana kadar az küfretmemişimdir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Konsolda ark grubuyla anca salidan saliya oynuyoz. Beklentim pc basladiktan sonra biraz content eklemeleriydi, ama daha insanlar karakterlerine yeterince "immerse" olmadan paywall content (dlc) isini sokusturmalarinin kotu olacagini dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 sololuyor https://www.youtube.com/watch?v=B5YTQCkp4w4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Vay helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 rat king'i alan var mı ya. bi de sturm. hadi rat king ok da sturm için niye fireteam istiosun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 rat king le şu leviathan isteyeni alamadım daha. daha 1 kere nightfall bile bitiremedim ama sturmu aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 tek yapiliyo sturm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Eyyy Paticik clanı... Cumartesi gecesi raidine var mısınız? 22:00 - 01:00 mesela :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar