Catze Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Off 400 lira verdim oynayamıyorum, level 3 oldum farmdan earth de ilk göreve gidiyorum, ekran kapanıyor siyah oluyor arkaplandan ses geliyor ama o da bir 30 sn sonra gidiyor var mı başka yaşayan, ya da çözümünü bilen? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Servera girerken bağlantı veya çok fazla karakter olduğu için performans problemi yaşıyorsun muhtemelen. PS'de de benzeri oluyor ara ara, yeterince bekleyince açılıyor ama. Özellikle oyun PC'de yeni çıktığı için herkes Farm'da, felaket kalabalık mekan, o yüzden zorluyodur. Zamanında WoW'da eski bilgisayarımda asla Dalaran'da logout olamazdım. Ne zaman Dalaran'da tekrar login olmaya kalksam WoW çökerdi, arkadaşa telefon açardım, karakteri alıp başka sakin mekana bırakırdı orada login olurdum, ona benzettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 grafikler o kadar imba ki. bi de o muazzam görüntüye muazzam optimizasyon çakmışlar. highest'ta 70-80 fps alıyorum. Lathspell en son "144 fps master raceee" diye warcry atıyodu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Rewendor said: Servera girerken bağlantı veya çok fazla karakter olduğu için performans problemi yaşıyorsun muhtemelen. PS'de de benzeri oluyor ara ara, yeterince bekleyince açılıyor ama. Özellikle oyun PC'de yeni çıktığı için herkes Farm'da, felaket kalabalık mekan, o yüzden zorluyodur. Zamanında WoW'da eski bilgisayarımda asla Dalaran'da logout olamazdım. Ne zaman Dalaran'da tekrar login olmaya kalksam WoW çökerdi, arkadaşa telefon açardım, karakteri alıp başka sakin mekana bırakırdı orada login olurdum, ona benzettim :D yok şimdi diğer oyunlara da baktım onlarda da kapanıyor ekran, bir de ekran kartından fan sesi geliyor, dün bişi yoktu :( ekran kartıma mı bişi oldu acaba? dün farklı olarak sadece yeni driver ı kurdum ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Destiny 1'de PS4 grafikleriyle bile kendimden geçiyordum ben. Sade grafik seviyesi değil atmosfer, çizimler, oluşturdukları ortam muhteşem. Destiny 1'de "uydular" değil gezegenler vardı, Mars'ta kırmızı toz toprağı hakikaten hissediyordun, Ay atmosferi favorimdi, inanılmaz bir ortam. Sırf güzel ekran görüntüsü yakalamaya gezmeler, bunlar için reddit'te orada burada subtopicler, hatta birinin yakaladığı manzarayı kendisi görmeye gidenler falan vardı. En büyük isteğim D1 gezegenlerinin da D2'ye aktarılması. Haritalar hazır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Scroll Wheel Kinectic & Energy Only, Mouse Click Heavy said: So, a bunch of people i was playing with said they wanted this, and so i had a look around cvars.xml under (Normally) C:/Users/YOURUSERNAME/%appdata%/roaming/bungie/destinyPC/prefs Loosely speaking you want to replace this chunk of text to the following <cvar name="switch_weapons" value="mouse wheel up!mouse wheel down" /> <cvar name="next_weapon" value="unused!unused" /> <cvar name="previous_weapon" value="unused!unused" /> <cvar name="primary_weapon" value="unused!unused" /> <cvar name="special_weapon" value="unused!unused" /> <cvar name="heavy_weapon" value="middle mouse button!unused" /> What this will do, is it will set scrolling to swap between Kinetic and Energy, and pressing the middle mouse button will go to Power Weapons. Reddit'ten. Faydalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 max fov neyse onda oynayacaksin abi. bunun oylesi boylesi yok =P tiLi said: kaç fovda oynamak lazım? 95'e çektim ben https://images.nvidia.com/geforce-com/international/images/destiny-2/destiny-2-field-of-view-performance-640px.png edit: 105'e çektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Rewendor said: Zamanında WoW'da eski bilgisayarımda asla Dalaran'da logout olamazdım. Ne zaman Dalaran'da tekrar login olmaya kalksam WoW çökerdi, arkadaşa telefon açardım, karakteri alıp başka sakin mekana bırakırdı orada login olurdum, ona benzettim :D şu birkaç ay önce kardeşim bende kalırken başına gelmişti. denemediğimiz şey kalmadı, cache, wtf sil şunu yap bunu yap, en son gm'e ticket açıp karakteri taşıtıyorduk sdafsa gerçi benim pc patates olduğu için normal bir yerde quest yaparken fel rush falan attığında çat diye reset atıyordu makine. lan çok kötü durumda pc'm :( tüm parayı yemeğe-içmeye gezmeye harcamaktan aylardır birikim yapamıyorum pc değiştiremiyorum yine moralim bozuldu sabah sabah. ben de destiny oynamak istiyorum emenike :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 FPS alemi bu dramı yaşamaya hazır değil votka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Esh said: max fov neyse onda oynayacaksin abi. bunun oylesi boylesi yok =P tiLi said: kaç fovda oynamak lazım? 95'e çektim ben https://images.nvidia.com/geforce-com/international/images/destiny-2/destiny-2-field-of-view-performance-640px.png edit: 105'e çektim Max FOV nedir çılgın mısın, fish-eye effect mide bulantısı yapar Fish-eye'dan rahatsız olunmayacak şekilde arttırılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Half life ve quakeden beri doru dürüst horizontal+vertical fov ayarı olan oyun görmedik heralde bf bile bi garip fishy oluyodu vardır bunda da bi kerizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Bright said: Esh said: max fov neyse onda oynayacaksin abi. bunun oylesi boylesi yok =P tiLi said: kaç fovda oynamak lazım? 95'e çektim ben https://images.nvidia.com/geforce-com/international/images/destiny-2/destiny-2-field-of-view-performance-640px.png edit: 105'e çektim Max FOV nedir çılgın mısın, fish-eye effect mide bulantısı yapar Fish-eye'dan rahatsız olunmayacak şekilde arttırılabilir. 115 e kadar yolu var. quake 2 de 120 mi ne atiyoduk sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 105 fov'da ne fisheye'ı abi. ben 5 daha arttırabilsem de 110 olsa keşke dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 105 vertical ayarı olmasın Horizontal'de 16:9'dan 196'ya falan denk gelir edit. Gerçi netteki random calculator'da 134 falan diyor da bilemedim. Fanusa dönmesin işte, bayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 110 isterdim ben de yalan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 bi de xeske silah ekranin %25ini kaplamasaydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Xenocide said: FPS alemi bu dramı yaşamaya hazır değil votka. senin aimini kaldırıyorsa FPS alemi beni baş tacı yapar ;) teknik kısımları geçip biraz oyunu yorumların fikir verin gençler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 malum videon cooldowna girmiş, kullanmıyım dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 oyun çogiyi, yorumum bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 görüntü ayarları side by side comparison ve fps’ye etkilerini yazmış sevgili nvidia https://www.geforce.com/whats-new/guides/destiny-2-pc-graphics-and-performance-guide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 oha ne biçim uğraşmışlar ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 bu oyunu kısaca özetleyecek kim var ya. ne bu bambam fps oyunu mu? raid maid bişey demişler mmo gibi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 borderlands in space değilse twitch e bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 3m fireteam (aka group-pve) 6m raid 4v4 pvp 24m social hub Co-op sayıları bu şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 azmış lan. 4-8-32 olsa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar