dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 kore mmo larını geç, pugb yi bilmiyorum, steam den alınarak oynanamıyor mu direkt eu da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 key middle east region'ı ama server seçme var o yüzden farketmiyor. işte en başta tr'de açılmamıştı steam'de. destiny 2 ile aynı nane herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 sadece middle east da degil ya. middle east and africa. zimbabweli musluman kardeslerimizi de unutmamislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Middle east daha iyi olabilir aslında. Orada daha iyi frag yaparız. Ben PS4de hiç böyle region falan problem yaşamıyorum. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 hadi ps bölümüne git o zaman canım sen, ense traşını da görmüş oluruz hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 dandik konsolcu seni https://s4.postimg.org/pgoglybkd/beyler-ben-_ok-_pla_m_835690.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 o değil de blizort login serverları ve satış dışında hiç bir şey ile ilgilenmiyormuş gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 dreagloth said: şimdiye kadar farklı region da olduğumuz bir oyun var mı? aslinda butun activision oyunlari :p https://support.activision.com/articles/en_US/FAQ/PC-Region-Definitions steam veya aral nedeniyle farketmiodukta ezelden beri TR region 5 olarak tanimli. bu defa battle.net e gecmesi yuzunden patladi mevzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 yani activision gerizekalı en başında söylediğimiz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 cdkeys said: Andrea (cdkeys.com) 24 Oct, 1:01 pm BST Hi, Thanks for contacting cdkeys.com. I can confirm that your order has now been cancelled and the transaction is refunded. The funds should be back with you within 3-5 banking days. Hope this helps. Kind Regards, king regards olacak tabii yanlış yazmışlar onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 bu region dalaveresi beni de vurdu dsadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Bende battle.net ten aldım full exp..Refund çektim cdkeys e, umarım yamuk yapmaz gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 akşam seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Dedim size durmaplayden alın diye, dinlemediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 live chatte konuştum, boku activisona attı blizzard. https://support.activision.com/articles/en_US/FAQ/Destiny-2-PC-Region-Definitions/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Xenus said: pugb? black desert? İkisi de Güney Kore oyunu. Laurelin said: dreagloth said: nerden belliydi? haziran/temmuzda aldık biz. LathspeLL said: Bana da aynı mail'ı attılar. Region problemi olacağı belli değildi. Blizzard EU ve US chati ile konuştum, Diyorlarki senin ülke Turkey, activision Türkiye'yi Region 5'e kategorilendirmiş. Ben de diyorumki benim account Region 3 değil mi? Evet, Blizzard Store Euro değil mi? Evet. Destiny 2'nin store sayfasına baktığında oyun "Europe" gözükmüyor mu? Evet. O zaman niye Region 5 olarak aktive kasıyor? Cevap yok. Activision yüzünden sıçtı key'ler. CDkeys'in hiçbir hatası yok. Hatta adamlar "sorun bizde değil, refund yapmıyoruz" dese bile haklılar yani. Ben de direkt Blizzard'dan aldım oyunu indirdim. duzgun satis yapan sitelerde (bakiniz gmg) region bilgisini vermisti bastan https://i.imgur.com/oU8IBOp.png linkte su klasik https://support.activision.com/articles/en_US/FAQ/Destiny-2-PC-Region-Definitions bugun koyduklari bisi diil hani ki gmg de yaziyor kocaman bu durum https://i.imgur.com/XMkCjOA.png yani activision yuzundende sicmadi keyler ortada sicma yok cunki :P keylerin patlama sebebi tamamiyle bizim ulkemizin gudubet lokasyonu. fiyatlandirmaya gelince EU ya sokusturmus zamaninda blizzort ki mergerdan once bu ancak activision sittin senedir middle east olarak goruyor ve buyuk ihtimal aralada o fiyatlardan veriyor, bunun yaninda sonye gelince gene EU oluyoruz. ben hatirliyorum ilk wow betasinda turkiye ve israilin durumu saibeliydi ve birisi topic actiydi, orda herifim biri "israil eu olmali tabiki cunki eurovisiona bile katiliolar filan ama obur yanda there is turkey which is kinda fucked up" yazdiydida patide bile millet BIZIM ULKEMIZ FUCKED UP DIIIL diye kiyameti kopardiydi well where are we now? :3 Ya lörelin, siz daha gmg nedir bilmezken ben oyun alıyordum ordan peeeeh. Activision’ın bok yemesi gayet. Ben Turkey olan account’uma EU key almıştım daha evvel Blizz oyunlarından. US key de aldım diye hatırlıyorum. Bariz activision bok yemesi. Cdkeys activision’ın region olayına iyi bakamamış heralde. Baksa dahi ben EU aldım bile bile yani. Activision’ın bilmemne sitesinin köşesindeki sayfayı görememişim, bana sunduğu store’unda eu versiyomunu satmasına rağmen. Bal gibi de activisionın bok yemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 oha arkadaşlar Türkiyenin region ne öle. Oyunda dikkatli olun şehir içinde falan, kalabalıklardan uzak durun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 oyuna girince bnet üzerinden europe mu bağlanılacak yoksa pakistanlılarla mı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Bu arada, Destiny 1'de bölgesel IP olayı vardı. Tower'da sadece Türkler oluyordu: xx_Memet_17_xx, CendereKing1996, ATS20sman falan. Bu oyunda da olbilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 eu, bliz de na, eu, asia hariç bir region yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Blizzard'ın region ile alakası olmayabilir eğer sadece Battle.net clientı kullandırıyorsa. Sonuçta bu adamların PS4 ve Xbox serverları da var. PC serverları da aynı lokasyonda olabilir ve region/maintenance olayları Bungie'nin sorumluluğunda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 launcher/login bliz olm, o nasıl oalcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 son 3 saat beyler trene binmeyen kalmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Login server ayrı, world/chat/voice server ayrı? Bnet client üzerindene hack/3rd party kontrolü yapılır, login server authentication kontrol eder, oyunla ilgili serverlara yönlendirir. Teknik olan sensin Ahn'Qiraj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 incelemek lazım bliz in tam olarak ne yaptığını, sadece auth değildir diye umut ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar