Absolut Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Sen sağdaki 30000ini al ben soldaki hehehe.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 çok kötü bi sondu.. böğk[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bence bu kdr ii bitemezdi gerçekten sona yakışırdı üzdü,güldürdü,gaza getirdi heycanlandırdı bence harbici süferdi :D[signature][hline]There the road begins where another one will end Here the four winds know who will break and who will bend All to be the master of the wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Sonuçta hepsi öldü yani :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 son 3-4 bölümü de izledim, eh işte bitti ama zaten angel de buffy de eh işte diziler olduğundan gene idare eder.. :) ben esasen sonda angel'ın time stop atıp herkesi tek tek dövmesini bekliyordum uyduruktan bir kehanet gereği (buffy'nin son bölümünde olduğu gibi) ama diziyi diriltecekleri zaman bıraktılar herhalde.. :-p wesley öldü de ona bile üzülemedim çünkü maaşının artmasını istemediği sürece herkes reslenebiliyor joss whedon dizilerinde.. :horace: neyse, hayırlı olsun.. gene de bayağıdır biliyorduk keratayı.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Hepsinin canı cehenneme (literally) de Fred'siz nasıl geçer zaman ona yanarım. :( *fırk* ps: Tam emin değilim ama sanıyorum :( smiley'ini bu forumda ilk defa bu mesaj ile kullandım. Kayıtlara geçsin lutfen.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 off ya bu bu bölüm aklıma geldi demin bi içim burkuldu bitti ya bitti ilk bölümün haberi aldığımda ne kadar gaz olduysam bittiğinde de o kadar üzülüdüm :( wesley ölüş sahnesi çok üzdü beni son sahnede böyle bir garip oldum "bu son 10dakikayı ölümsüzleştirelim" bu sözle aklımda ve kalbimden resmen ölümsüzleşti bu dizi[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Dünyanın sonu, sonunda geldi mi yani? Oh be :-)[signature][hline]horacegoesskiing, 14 Ocak 2005 18:48 tarihinde demiş ki: iki şey söylicem. birincisi kargaya yavrusu şahin görünürmüş, ikincisi kedi g..ünü görmüş ben bu yaradan ölürüm demiş. :) evet bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 e bi yapımcıdan bi diziyi en kısa zamanda bitirmesi istenirse adam da böyle 7 bölümde çat diye bitirir işte, dünya münya kalmaz. :P[signature][hline]How to overcome destructive criticism? Just love a little more, that's all. [Bu mesaj ReaperXS tarafından 07 Şubat 2005 04:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 gece yazamadım sonuna kadar cok güzel gitti de sonda bırakılan acık kapı biraz fazla "açık" oldu onun dışında bölüm olarak çok hoş bir bölümdü, seyrettigim en güzel bölümlerden biriydi diyebilirim yani...[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Son Savaşa giderlerken Lorn(doğru mu yazdım acep :) ) var mıydı orda ben göremedim sanki ?[signature][hline]MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 lorne yoktu herhalde ya . ben bu işi de halledip ayrılırım cinsi birşeyler söylemişti. çok güzel bi bölümdü ayrıca[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 harbiden tash bölümdü angelin hamiltona söledigi " sölememen gereken tek bir sözcük" olai cok iyiydi hehe angelin suratindaki o tebessüm süferdi bide ondan önce "öldürdüm bile?" diyişi filan :) conorun son dk adami olusu bu gecmisinin yeniden bicimlendirilmesi adama yaramiş :) wesin ölümü dramatikti ama daha çok "dramatik ölsün" die kasilmish gibiydi sen koskoca büyücünün yanina gidion elinden ates cikarinca olay bittimi sandin yane cik cik insan o kadarmi saf olur canım :) tabi cok duygusal bi andi böle icim parcalandi nede olsa benimde favori adamimdi wes " i love u,my love.., my loveee" fred/ilyria rulz gunn olainda kücümsemenin ne kadar kötü bisi oldugunu gördük :) senatörün biraz daha zeki olmasini beklerdim hani.. lindseyin ölümü /lorne'nin duygusuzca katletmesi.. vede "sen çözümün bir parcasi olamassin diyişi.. peh peh.. tabi " senin sarkini daha önce dinlemiştim" diyişide iyiydi.. spikea biraz daha gösterselerdi iyi olurdu ama oda bitirdi olai son sahne icinse gunnin soldaki/sagdaki 30bin senin olsun diyişi filan :) tabi biraz daha oturakli bi son olsaydi "Son" oldugunu daha iyi anlayabilirdik alalade bi bölümün sonuymuscasina bitti.. ölümlerini izletmemeleri daha iyi olmuş bence bu sekilde ileriye dönük bişiler yapilabilir sonuc olarak kos koca angelin bi anda toz bulutu olmasi herkesi hayal kırıklıgına ugratirdi böle bi sahneyi yapmalarindansa sonunu bu sekilde acık bırakmalari daha iyi olmush "Ben dragonu öldürmek istiyorum"...[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" "Angel: Well, personally, I kind of want to slay the dragon. Let's get to work." [Bu mesaj Creel tarafından 07 Şubat 2005 12:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hehe ölmezler oraya gelenler şu zehirlenen lavuğun 40bin adamı gunn pek bişi yapamaz angella illyra epey bir keser sonradakaçarlar yoksa kes kes bitmez o adamlar bahsedilen büyük savaş değil o bu araada wesley nie tabanca kullanmadı sala herif lindley i daha önce dinlemiş lorne o yüzden vurdu evede öldü angel ölmez çünkü kehanette bahsedilen kişio ölmeden önce insan olacak spike la muahbbetlerini hatırlayın -burdan kurtulmamız imkansız -tabi o sen değilsen ayrı..[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ne bu ya sanki sezon sonu gibiydi...[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 sezon sonu önceki bölümü gibi olmuş biraz[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 heh yok sonucta "kiyamette" büyük bir rol oynadi adam.. kiyameti dünyaya getirecek olan en güclü toplulugu ortadan kaldirdi.. daha ne yapsin sahnshuyuda imzalattilarya adama insan olamicak nolursa olsun.. gerci konseyi gebertikten sonra insan olsaydi 0 ordu karsisinda insancik haliyle napardi :P final öncesi bölüm olainada biraz acelececi bi finaldi diebiliriz adamlarin ya parasi kalmamish bi bölüm daha cekmeye :) yada yönetmen baymish sulandirmaktan[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" "Angel: Well, personally, I kind of want to slay the dragon. Let's get to work." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Solomnus, 06 Şubat 2005 22:46 tarihinde demiş ki: Diziyi 2-2.5 yil takip ettim ve bayaa hayal kirikliina uradim.Taa wesleyin ilk geldii zamandan beri vardi angelin o kehanet.angel onun icin savasiyodu zaten baslarda.sora tak diye gitti kehanet. connor geldi angel git dedi gitti.harmonyi heralde buffyden sonra acikta kalmasin diye kadroya koymuslar resmen sezon boyunca bi b.ka yaramadi.Lindsley ilk bolumden beri vardir ses getiren bi olum hakediyodu bole ezik ezik oldu.Lorne 2. sezonun basindan beri vardi resmen cekti gitti (gerci en guzeli lornedu yine) wesde bence ezik ezik oldu.kisacasi o kadar gucsuz bi bitistiki neden amerikadaki fanlarin bu kadar costuunu anlayamadim.ama angel the movie gelirse hepinizden once ben giderim o ayri :P abi ne olcakti? angel cikarip o kadar isin ortasinda lindsey'e i$kence cektire cektire oldurecek , buyucu wes'in kafasini patlatacak , gunn da bagirsaklari disardami gelecekti? kesinlikle cogu insan cok sevilen yada uzun zamandir gorulen artik belirli bir yere gelmi$ karakterlerin kli$e $ekilde olmesini ister ben $ahsen wes'in kafasinin patlamasi yerine boyle olmesini tercih ederim ... lindsey icinde en iyisi oldu bence direk hic beklemedigi zamanda beklemedigi birinden yedi iki tane kur$unu patladi...[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: hangman, 07 Şubat 2005 12:53 tarihinde demiş ki: hehe ölmezler oraya gelenler şu zehirlenen lavuğun 40bin adamı gunn pek bişi yapamaz angella illyra epey bir keser sonradakaçarlar yoksa kes kes bitmez o adamlar bahsedilen büyük savaş değil o bu araada wesley nie tabanca kullanmadı sala herif lindley i daha önce dinlemiş lorne o yüzden vurdu evede öldü angel ölmez çünkü kehanette bahsedilen kişio ölmeden önce insan olacak spike la muahbbetlerini hatırlayın -burdan kurtulmamız imkansız -tabi o sen değilsen ayrı.. iyide wes tabanca kullansaydı iblislere işlemiyor diye biliyordum tabanca tüfen gibi şeyler yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum:)[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 700. mesaj ..... bu arada bende şöyle düşündüm hadi angel oldu illra oldu diyelım orda falan eeee sonra ordakı o kadar yaratık noolcak.. ordu oraya bi tane okkalı bı bomba atsın hepsi geberir. Yalan mı :-)[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 tuh beah son bolumu kacırdım iyimi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Hakkaten şöyle tezekli bi napalm siliveriri 30 bini :)..Dragona da bi commanche veririz artık oda onu yer. Angel zaten kıyamette rolunu oynadı bence;Zaten spikela karşılaştıklarında spike "Şimdiden ısıyı hissedebiliyorum "dedi..Daha güzel bir bolum olabilirdi aslında.Agnel insan olup ölse fln,ne bileyim.Bide wes cok buyuk hayal kırıklıgına ugrattı benı,İnsan oraya korumasız gidermi?[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol -Şefkat ve merhamette güneş gibi ol -Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol -Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol -Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol -Hoşgörülülükte deniz gibi ol -Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Suark, 08 Şubat 2005 03:24 tarihinde demiş ki: ,İnsan oraya korumasız gidermi? dimi ya oraya bi tane okeyle falan gıtmesı lasım fred gelır falan :P[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 lorne u oynayan andy hallet iki gün önce ,33 yaşında, kalp krizinden vefat etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 yazık be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar