Laurelin Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 su veren itfaiyenin hortumunu sevsinler hepsi batsin o zaman gorucekler hanyayi konyayi, kopruleri, yollari ve avm leri kirip tugla yemek zorunda kalsinlar heh bizim kaybedicek bisiyimiz kalmadi zaten :p
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 steam giderse alternatif arala değil torrent vs ye kayar
Xaero Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Cokomantis said: steam :( lord gaben deliver us Steam e bişey yaparsa gezi olayları olacakların yanında halt etmiş olur...
sardalya Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 applev0dka said: En dusuk fiyat garantisi nasil haksiz rekabet ya. Bimeks de bir ara en dusuk fiyat garantisi veriyordu. Daha az kar et sen de ucuza sat. Ne sacma kafa ya Bir firmanin kendi mallarina en dusuk fiyat garantisi vermesi farkli bir aracinin suppliera bize en dusuk verceksin demesi farkli. Hatta zorunlu indirim yaptirmasi mesela jokerleri restorana kitliyormus yemeksepeti? sutten cikmis ak kasik degil yemeksepeti vs araci firmalar ama kapitalizmde boyle supplier ezilir differentiated bir malin yoksa bak fabrika iscilerine napmak lazim bilmiyorum tabii..
Fin Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 totemic said: Fin said: vpnle yurtdışı gösterip alıyodum zaten tr içi tr-tr'den daha ucuza geliyo. otele gidince sıkıntı çıkmıyor mu böyle olunca?? nasıl bi sıkıntı çıkabilir pasaportuna bakacak halleri yok ya hayalkırıklıgı oluyo ama ben genelde dubai katar üstünden alıyorum çok zengin arap gelio sanıyolar sdhgsgd
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Tamam da o zaman onu engellersin. Otel sikayetlerini dikkate alirsin. Adam da baski yapmadan anlaşabildiği oteller ile anlasir anlaşamadıklarını ets ile atıyorum ayni fiyattan satar. Komple kapatmak tam turk isi yaa..
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 sardalya said: Bir firmanin kendi mallarina en dusuk fiyat garantisi vermesi farkli bir aracinin suppliera bize en dusuk verceksin demesi farkli. Abi madem sikinti var neden oteller bookingle calisiyor? Deli gibi musteri getiriyor cunku booking. Ustelik iyi hizmeti olan oteli kotu hizmeti olan otellerden ayird etmeni sagliyor bu sayede eger musterini mutlu edebiliyorsan giderek bu isten daha da avantajli cikiyorsun. Benzer sekilde (ayni sekilde demiyorum bakin) ornegin toyota supplierina diyor ki, benden baska hicbir firmaya calisamazsin, kabul etmiyorsan git benimle calisma. Adami diger potansiyellerden ediyor mu ediyor? Pislik mi pislik. Ama toyotadan aldigi isi baska yerden alamayacagini bildigi icin supplier bunu kabul ediyor, karsilikli bir kazanc oluyor. Ben nacizane, bu is otellerin bi tarafina kacar diyorum ama dedigim gibi otel sahipleri daha iyi bilirler.
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 sardalya said: applev0dka said: En dusuk fiyat garantisi nasil haksiz rekabet ya. Bimeks de bir ara en dusuk fiyat garantisi veriyordu. Daha az kar et sen de ucuza sat. Ne sacma kafa ya Bir firmanin kendi mallarina en dusuk fiyat garantisi vermesi farkli bir aracinin suppliera bize en dusuk verceksin demesi farkli. Hatta zorunlu indirim yaptirmasi mesela jokerleri restorana kitliyormus yemeksepeti? sutten cikmis ak kasik degil yemeksepeti vs araci firmalar ama kapitalizmde boyle supplier ezilir differentiated bir malin yoksa bak fabrika iscilerine napmak lazim bilmiyorum tabii.. marka olucaksin, musteri sadakati kasicaksin pazarlama 101 ya sen generic bir magaza olarak rakiplerinden ek hicbir hizmet oneremiyorsan tabiki aracilar tarafindan ezilicen, pazarlamani yapan o adam. yemeksepeti olmasa dunyada kapisindan girmiyceginiz abidik lokasyondaki restoranalrla tanisirmiydiniz hic? ramizin her subesi vermiyor misal, yemeksepeti olmadanda is yapabiliyorlarsa neden keko gibi komisyon odesinler? duzgun franchise da gerek kalmiyor mcdonalds yemeksepeti siparislerine gecirdigi halde sirf ease of use dan gene kaybediyor iste, kimse dandrik hamburger siparisi icin gidip ayri uyelik acip birde les servis ile bogusmaz. saskinbakkaldaki sembol olmus magzani kapatirsin anca o kafa ile. pizzacilar gene "gel dukkandan al" indirimi ile ne kadar rekabet edebiliyor yemeksepeti ile? suc yemeksepetindemi yoksa pazarlama = reklam ve satis otesi gereksiz diyen bagnaz yoneticilerdemi? yemeksepetinden gittim ama takside olsun, otelde olsun hani hic farketmiyor araci istemiyorsan kicini kaldirip pazarlama yapican, eger bunu yapicak kapasiten veya imkanin yoksa pasa pasa komisyonunu vericen ve araci bunu senin yerine yapicak kapitalizmin degil serbest piyasanin kurali bu, "butun taksiler bundan sonra akasya duragindan tutulucak" diye KHK cikarmadigin surece pazarda rakipler olucak, anca sark kafasi oturup aglar "uhuhuhu herkes bize dusman :(" diye ulkeler icinde ayni kurallar gecerli, senle ayni kalite hizmeti iyi veren ve guzel pazarlamasini yapan, vitrini iyi olan ispanya, yunanistan, italya, guney fransa varken adam niye senin kokusmus ulkene gelsin? adamlar arkeolojik siteden 1000 senelik bok buldumu goturup muzeye koyarken senin hunharca tarihi eser yikan ulkene kim itibar etsin? hayvan gibi dis ticaret acigin varken butun dunyaya efelenerek ne bekliyorsun hani burnunun pislikten cikicaginimi? senelerce bu ulkenin tum tanitim programlarini isi hakki ile yapicak ajanslara vermek yerine butun fonlari cemaatcilere aktaran sen simdide israrla benzer capsiz yandaslarda medet uman sen daha insan kaynagini kullanmayi politik beyinsizlik yuzunden beceremiyorken, toplumun en egitimli kesimini gazlayip, coplayip sonra terorist diye ulkeden kaciran sen nasil bir kalkinma hayal ediyorsun? nasil bir refah cikicak bu kafadan? hep ayni yere geliyoruz iste donup dolasip booking.com yasaklandi hadi asin bayraklari, cari acik aciklandiginda aglarsiniz tipki paypal sayesinde ihracat yapip ulkeye doviz getirenleri batirdiginiz gibi batirin herseyi. http://i3.kym-cdn.com/photos/images/facebook/000/000/130/disaster-girl.jpg
benjani Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 bu oteller neden en düşük fiyatı booking'e veriyor, diğer sitelerle 50tl filan fark oluyor.booking baskı mı yapıyor, yoksa otelin suçu mu?
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 @laurelin +1 Kisa vadede belli olmuyordu, bir sekilde yuruttuler. O kadar insan uyardi dinlenmediler. Uzun vadede sicacak bir suru sacmalik yaptilar, cemaati kayirmalar, egitimli kesimi ulkeden kacirmalar vs. Harabeye ceviriyorlar ulkeyi adim adim, ellerindeki harabeyi istedikleri gibi yonetirler artik. Gun gectikce bir gun geri gelme istegim icime kaciyor resmen.
yav Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 istanbul ofisinde çalışan garibanlara nolcak şimdi?
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 benjani said: bu oteller neden en düşük fiyatı booking'e veriyor, diğer sitelerle 50tl filan fark oluyor.booking baskı mı yapıyor, yoksa otelin suçu mu? Baski yok. Sozlesme yaparken adam sana "intetnet ortaminda benden ucuza veremezsin" diyor. Telefonla gelen adama istedigini yapistir. Bookingin en buyuk derdi de bu zaten. Ama iste cogu otel ugrasmak istemiyor zira booking iyi bir middlemandi. İki tarafi da idare ediyordu kotu durumlar karsisinda. Booking gitti yerine salak sacma birsey gelir kesin paypalda oldugu gibi. Eskiden site kapatirlardi simdi ticaro olarak comak sokuyorlar. Orospu cocuklugu baska birsey degil. Yazik gunah kac kisi ekmek yedi yani. Adrasanda pansiyon islettim kac sene. İlk iki yil babam anlamadi booking.com u je komisyon verecem dedi. Sonrasinda haberi olmadan yaptim kabaca yari yariya firladi isler. İyi yorumlari toplayinca zaten 3 ay full geciyor. Ucak dusurduler icine sictilar olayin simdi iyixce boka batacak. Turkiyw turzimciler vakfi midir nedir gitsin yoneticlerinin analarini kerhaneden toplasin simdi. Tek hucreli ibneler, bundan once de yurt disi harc pulunu 100 dolar yapalim demislerdi. Amcik gibi is yapip kimseyi mutlu edemeyip zor kullanarak para kazanmaya calisiyorlar. Tam bir akp hukumeti istiragi bir kurum.
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 oys ne bicim nefret kusmussun lan asdf takdir ettim (tu)
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 yav said: istanbul ofisinde çalışan garibanlara nolcak şimdi? gg no rmk
µh Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 türkiyedeki faaliyetler toptan durdurulduğuna göre yurtdışından gelenler de kullanamayacak?
Masticore Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 şunu anlamadim ben. Yurtdısından tr'ye rezervasyon yapılabilecek mi ? eğer öyle ise entropay fln. vs.. bir şekilde yapılır rezervasyon ha yok öyle degilse güle güle 3,4 yıldızlı ve butik oteller...
benjani Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 booking.com tr'deki oteller ile çalışamayacak.
bingildak Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 alınan aksiyon habere göre BTK üzerinden sitenin engellenmesine yönelik. ben hiç zannetmiyorum booking'ın otellerle anlaşmalarını kesebileceklerini. tesis bookingle anlaşmaz hookingle anlaşır, outgoing incoming yürür yine operasyon.
Oski Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 ben hep expedia kullaniyorum ucus + otel + araba birlikte alabildigim icin ama trivago'dan baktigim zamanlarda bile booking'in expedia'dan daha ucuz oldugunu bi kere bile gormedim. bahsedilen "bana her zaman en ucuz fiyati vereceksin" de most-favoured-nation clause olarak gecer sozlesmelerde. benle sozlesme imzaladiktan sonra baska birine indirim yaparsan (misal hotels.com a daha cok komisyon verirsen), otomatik olarak bana da uygularsin anlaminda. baya predatory olmasina ragmen rekabet hukukuna aykiri bisey degil. booking ya tr'de populer oldugu icin gumburtuye gitti ya da hakkaten the netherlands - tr zirvaligindan. LEL
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 TR'den erişim yasak sadece, BTK bazında işlem. Yurt dışından TR'ye kullanımda sıkıntı yok zaten engelleyemezler de onu mantıklı argümanlar ve yaptırımlar dahilinde. Yani engellemek için hiçbir bir yöntem yok. Bir şekilde rezervasyon yaptıranı bulup niye orayı kullandın lan diye dövmek dışında falan.
Suark Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 jeeztro hislere tercüman olmuş bu şerefsiz çomar tayfasının ülkeye verdiği zararın haddi hesabı yok
Masakari Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Damatlardan biri bu sektöre girmiştir, onun sitesi üzerinden devam edersiniz artık.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 booking.com'a en ucuz fiyatı vereceksin diye bi kaide yok. sözleşme falan hikaye kimsenin siklediği yok onları. 1231431432 otelle çalışan booking gelip de zaten kontrol etmez, etse de tavuk gelen yerden yumurtayı esirgemez. tamam bookinge ucuz fiyat verirsin onu chanel managerdan, extranetten günü birlik düzenlersin sezona göre filan da ben gidip tatilsepetine 2 aylık sözleşme yapıp daha ucuz fiyatta veririm maksat ayağı alışsın diye kimse de bi sikim diyemez afedersin. olan resmen otellere oldu. acentaların da lobilerine sikeyim afedersin. ne kadar aptal bi memleket lan bu.
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 DarKRideR said: TR'den erişim yasak sadece, BTK bazında işlem. Yurt dışından TR'ye kullanımda sıkıntı yok zaten engelleyemezler de onu mantıklı argümanlar ve yaptırımlar dahilinde. Yani engellemek için hiçbir bir yöntem yok. Bir şekilde rezervasyon yaptıranı bulup niye orayı kullandın lan diye dövmek dışında falan. oteli genkliyo abi. otel komisyonu booking in deutsche bank hesabına yatırıyo.oradan gg olmama ihtimalin yok
dana22 Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Masakari said: Damatlardan biri bu sektöre girmiştir, onun sitesi üzerinden devam edersiniz artık. ben de tam 2 kez buna benzer birseyler yazip silmistim.. parasini veren istedigi gibi ...zorunlu sigortalar..misir suruplari..2 gunlugune sifirlanan vergiler..saglik sistemi..bankacilik sistemi..
Öne çıkan mesajlar