Black-ice Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Red said: taksicilerle muhattab olmak zorunda değilsiniz arkadaşlar. ticaret yapıyorsunuz. sen parasını veriyorsun o seni bi yere götürüyor. konuşmazsan onlar da konuşmuyor. abi heralde 2 kere falan bindin hayatında taksiye sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 @Holy vidyonun sonuna dogru kosup yerden bisey alip atiyor sanki, sanirim onlar dovme cihazlari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Jaegerjaquez said: kadınların anlattıklarına çok inanmamak lazım zaten hep bi abartı olur özellikle bi konuda haklı gözükmek istiyoalrsa abovv Abi rica ediyorum yapmayin sunu ya. Geyik yapicaz diye ufak birer ali agaogluna donusmekten vazgecin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 haklı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 değil çünkü video var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Hakli falan degil. Kadin soyle kadin boyle demek, alayini ayni kefeye koymak dumduz hiyarlik. Erkek icin de gecerli bu, insan olmayan varlik icin de. Kadinin bu kadar yerildigi, asagilandigi bir toplumda su yaptiginiz ayip, kotu. Yapmayin nolur. Zerre farkiniz kalmiyor elestirdiginiz tiplerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakal Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=6zbPAvHNRj4 Böyle bir şey varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Adam kaçırma vs yi bilmem yalan olabilir de, yok cumhurbaşkanımiza küfretti türk milletine küfretti falandan sonrasını bıraktım çok fazla izlemedim. Resmen wild card oldu nalet ülkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Vatanımız, milletimiz, cumhurbaşkanımız kombosu akabinde savcıya gidip suç duyurusunda bulunması. Mikkemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 bu arada "hiçbi şey olmamış yeeee" dediğiniz adamın gözünde görme kaybı varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 gözünü kapamıştır yiaa ondan göremiyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 bingildak said: bu arada "hiçbi şey olmamış yeeee" dediğiniz adamın gözünde görme kaybı varmış. baska neresinde gorme kaybi olabilir ki. gozundedir bence de gorme kaybi sonucta abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Sildim gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 2 hafta sonra yuklemiyeceksen guzel. Turkcell icin de böyle bisi olduydu, millet cikti gitti turkcellden 3 ay sonra hemen hemen hepsi geri donduydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Sakal said: https://www.youtube.com/watch?v=6zbPAvHNRj4 Böyle bir şey varmış vidyo gitmis neydi konusu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 senko said: 2 hafta sonra yuklemiyeceksen guzel. Turkcell icin de böyle bisi olduydu, millet cikti gitti turkcellden 3 ay sonra hemen hemen hepsi geri donduydu. Eski çalıştığım şirkette çok sık kullanıyordum o zaman bile bu adres bilgilerini,rotaların vs saklanmasından rahatsız oluyordum. Zaten yeni çıkan kişisel veri koruma yasasına göre bunları anonimleştirmeleri lazım ya neyse... 2 yıldır falan hiç kullanmadım ondan kolay kolay dönmem.. Ama ben mağdurlar yerinde olsam üstüne bitaksi'ye dava açarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakal Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 sardalya said: vidyo gitmis neydi konusu? Taksici kendince açıklama yapmış "taksiyi durağa çekmek durumunda kaldım" "haftada 6 gün oruç tutarım" "milletimize cumhurbaşkanımıza küfretti" gibisinden cümleleri vardı aklımda kalanıyla gerisini sen tahmin et :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 http://aa.com.tr/tr/yasam/taksilerde-guvenlik-kamerali-donem/59766 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Xenocide said: Oski said: surekli "sevgilim" yazmasi cok irrite etti beni, konsantrasyonum kayboldu ay evet içim sıkıldı öef... bi de; kafası ile yüzüne sayısız yumruk indirdiler, diğer bir kişi de beni zorla tuttu, her türlü cinsiyetçi küfürler eşliğinde darp edildik. dayak yiyosun, edilen küfürün CİNSİYETÇİ olduğu detayına falan takılman. neyse geçmiş olsun. senin de benzer bir olay kız arkadaşınla başına gelirse böyle anlattığında ay ne kadar detaya takılmışsın cnm yha dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 @litminov Boyle anlatmayacagim icin sikinti yok cnms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 dasaaanın yokluğunda vekaleten edgelordluk görevi xenocide arkadaşımızıa verildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 cinsiyetçi küfür nasıl oluyor? karı kılıklı fln mı demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Sanırım erkeğe karı kılıklı dersen cinsel nitelikli hakaret oluyordur. Kadına desen sadece hakaret olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 mesela kaba etine yönelik drenajif bir fiil yerine, tenasül organlarına ilişkin bir fiil ile küfrü kuruyor. kaba et her cinste var, ancak edeb yerleri cinsiyete göre farklılık gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 gender neutral küfür etmemiş o.c falan demiştir direk anne female olarak objectlenmiş halbuki para karşılığı seks yapan apache helikopter cocugu diyebilirmiş. lanet taksici kadınlar küçük düşürmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar