Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bitaksi faciası

Killer

Öne çıkan mesajlar

Jaegerjaquez said:

kadınların anlattıklarına çok inanmamak lazım zaten hep bi abartı olur
özellikle bi konuda haklı gözükmek istiyoalrsa abovv

Abi rica ediyorum yapmayin sunu ya. Geyik yapicaz diye ufak birer ali agaogluna donusmekten vazgecin lutfen.
Sosyal ağlarda paylaş

Hakli falan degil. Kadin soyle kadin boyle demek, alayini ayni kefeye koymak dumduz hiyarlik. Erkek icin de gecerli bu, insan olmayan varlik icin de.

Kadinin bu kadar yerildigi, asagilandigi bir toplumda su yaptiginiz ayip, kotu. Yapmayin nolur. Zerre farkiniz kalmiyor elestirdiginiz tiplerden.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

2 hafta sonra yuklemiyeceksen guzel.

Turkcell icin de böyle bisi olduydu, millet cikti gitti turkcellden 3 ay sonra hemen hemen hepsi geri donduydu.

Eski çalıştığım şirkette çok sık kullanıyordum o zaman bile bu adres bilgilerini,rotaların vs saklanmasından rahatsız oluyordum.

Zaten yeni çıkan kişisel veri koruma yasasına göre bunları anonimleştirmeleri lazım ya neyse...

2 yıldır falan hiç kullanmadım ondan kolay kolay dönmem.. Ama ben mağdurlar yerinde olsam üstüne bitaksi'ye dava açarım
Sosyal ağlarda paylaş

sardalya said:

vidyo gitmis neydi konusu?

Taksici kendince açıklama yapmış "taksiyi durağa çekmek durumunda kaldım" "haftada 6 gün oruç tutarım" "milletimize cumhurbaşkanımıza küfretti" gibisinden cümleleri vardı aklımda kalanıyla gerisini sen tahmin et :D
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

Oski said:

surekli "sevgilim" yazmasi cok irrite etti beni, konsantrasyonum kayboldu

ay evet içim sıkıldı öef... bi de;

kafası ile yüzüne sayısız yumruk indirdiler, diğer bir kişi de beni zorla tuttu, her türlü cinsiyetçi küfürler eşliğinde darp edildik.

dayak yiyosun, edilen küfürün CİNSİYETÇİ olduğu detayına falan takılman. neyse geçmiş olsun.

senin de benzer bir olay kız arkadaşınla başına gelirse böyle anlattığında ay ne kadar detaya takılmışsın cnm yha dersin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...