Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bitaksi faciası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Red said:

taksicilerle muhattab olmak zorunda değilsiniz arkadaşlar. ticaret yapıyorsunuz. sen parasını veriyorsun o seni bi yere götürüyor. konuşmazsan onlar da konuşmuyor.

abi heralde 2 kere falan bindin hayatında taksiye sen.
Mesaj tarihi:
Jaegerjaquez said:

kadınların anlattıklarına çok inanmamak lazım zaten hep bi abartı olur
özellikle bi konuda haklı gözükmek istiyoalrsa abovv

Abi rica ediyorum yapmayin sunu ya. Geyik yapicaz diye ufak birer ali agaogluna donusmekten vazgecin lutfen.
Mesaj tarihi:
Hakli falan degil. Kadin soyle kadin boyle demek, alayini ayni kefeye koymak dumduz hiyarlik. Erkek icin de gecerli bu, insan olmayan varlik icin de.

Kadinin bu kadar yerildigi, asagilandigi bir toplumda su yaptiginiz ayip, kotu. Yapmayin nolur. Zerre farkiniz kalmiyor elestirdiginiz tiplerden.
Mesaj tarihi:
Adam kaçırma vs yi bilmem yalan olabilir de, yok cumhurbaşkanımiza küfretti türk milletine küfretti falandan sonrasını bıraktım çok fazla izlemedim. Resmen wild card oldu nalet ülkede
Mesaj tarihi:
bingildak said:

bu arada "hiçbi şey olmamış yeeee" dediğiniz adamın gözünde görme kaybı varmış.

baska neresinde gorme kaybi olabilir ki. gozundedir bence de gorme kaybi sonucta abi.
Mesaj tarihi:
senko said:

2 hafta sonra yuklemiyeceksen guzel.

Turkcell icin de böyle bisi olduydu, millet cikti gitti turkcellden 3 ay sonra hemen hemen hepsi geri donduydu.

Eski çalıştığım şirkette çok sık kullanıyordum o zaman bile bu adres bilgilerini,rotaların vs saklanmasından rahatsız oluyordum.

Zaten yeni çıkan kişisel veri koruma yasasına göre bunları anonimleştirmeleri lazım ya neyse...

2 yıldır falan hiç kullanmadım ondan kolay kolay dönmem.. Ama ben mağdurlar yerinde olsam üstüne bitaksi'ye dava açarım
Mesaj tarihi:
sardalya said:

vidyo gitmis neydi konusu?

Taksici kendince açıklama yapmış "taksiyi durağa çekmek durumunda kaldım" "haftada 6 gün oruç tutarım" "milletimize cumhurbaşkanımıza küfretti" gibisinden cümleleri vardı aklımda kalanıyla gerisini sen tahmin et :D
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

Oski said:

surekli "sevgilim" yazmasi cok irrite etti beni, konsantrasyonum kayboldu

ay evet içim sıkıldı öef... bi de;

kafası ile yüzüne sayısız yumruk indirdiler, diğer bir kişi de beni zorla tuttu, her türlü cinsiyetçi küfürler eşliğinde darp edildik.

dayak yiyosun, edilen küfürün CİNSİYETÇİ olduğu detayına falan takılman. neyse geçmiş olsun.

senin de benzer bir olay kız arkadaşınla başına gelirse böyle anlattığında ay ne kadar detaya takılmışsın cnm yha dersin.
Mesaj tarihi:
mesela kaba etine yönelik drenajif bir fiil yerine, tenasül organlarına ilişkin bir fiil ile küfrü kuruyor.
kaba et her cinste var, ancak edeb yerleri cinsiyete göre farklılık gösteriyor.
Mesaj tarihi:
gender neutral küfür etmemiş
o.c falan demiştir direk anne female olarak objectlenmiş halbuki para karşılığı seks yapan apache helikopter cocugu diyebilirmiş.
lanet taksici kadınlar küçük düşürmüş
  • Yeni Oluştur...