µh Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Evde günlük 5 dakka harcanıp yapılacak şeylere bakıyordum, şu 2 video baya öne çıkıyor; Bu özellikle boyun bölgesi için: https://www.youtube.com/watch?v=LT_dFRnmdGs Bu da arka bel için: https://www.youtube.com/watch?v=4BOTvaRaDjI İkincisini salonda yaparım belki emin değilim de ilkini evde yapmaya başladım, işe yaradığı hissediliyor. Şu da ikinciye benzer: https://www.youtube.com/watch?v=vOgxWp0WyiI&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 takip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 lise sonda falanken kafam öndeydi baya böyle hareketlerle düzelttim ben. varsa sıkıntı üşenmeyin yapın. 2. videonun ilk dakikası bitmeden belim kopuyordu ama zormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 cok onemli bu ben de yapmaya calisacagim, spora gidiyorum ama duzgun durmadiktan sonra istedigin kadar spor yap olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 34 yasindayim kendimi bildim bileli kafam onumde aqu bende basliyim neresinden donsek kardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 bi işe yaraması için gün içinde düzgün durun(durmadı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Masabasina gelince C seklinde oturuyorum ben de sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 2. videoda bi harekette lower back round edip yükleyip üstüne rotation yapıyor. orasını hiç tavsiye etmiyorum. ağrısız belinizi ağrıtırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Takip boyun fıtığım falan var benim bide amelyatlıyım ake hade postürü düzeltiorz bide ayak bileği el bileği egzersizi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 2. video düzenli yapıldığında çok fayda sağlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 benim omurga toptan çöktü. topicte birbirimizi gazlayalım da aksatmayalım sffd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Suark said: el bileği egzersizi lazım ondan kolay ne var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Postür Gaming Optimized™ ya sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 sadece ilk videodakini yapıyorum, bariz bir şekilde yardımcı oluyor. daha 3 gün oldu, 1 ay aralıksız yapacam bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 10 yıldır düzensiz uyku-iş dandik dündik koltukta saatlerce oturma zorunluluğu fıtık baslangıcı ve kalca-bel arası eğimin artmasına sebep oldu. alısverişte veya uzun ayakta beklemelerde belim fel fecir geciriyor. bir reklam vardı sırtında sorun olanlar oraya buraya yaslanıyordu aynı onun gibiydim. fizik tedaviye de gitmedim onca sene. 2 gündür yapıyorum 1 ve 2. videodakileri bariz işe yarıyor. unutmazsam her gün yaparım artık. yakında bi fizik tedaviye gidecegim. orada 1 hafta- gün tedavi sonrası evde yapabileceğimiz hareketler felan veriyor olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 oha şu an cok mutluyum eric goodman'ı redditte bikaç yıl once görmüştüm 12 dakikalık vidyosunu ,formunuza dikkat ederek yaparsanız,anında sırt ve belinizde etkisini hissediyorsunuz hele bizim gibi pc başında oturmayı seven insanların kesin kesin yapması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Bu adamın gösterdikleri de iyi http://www.youtube.com/watch?v=_oyVsQ6gGMo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 ilk vidyoyu yaptım yoruldum lan bayağı güzelmiş bende boyun fıtığı var, hatta ameliyet oldum. Genetik benimki tabi valideden kaynaklı, ( doktor tavsiyesi de verebilirim, adam muhteşem ). şu an çok iyiyimde, sonuçta iyi tutmak lazım. Verdikleri egzersizleri arada bir yapıyodum, bu ilkini yapıcam bakalm 1 ay nolacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Ankara'da olup boyun-sırt ağrısı çekenler için bi doktor önerebilirim, fizik tedavi ya da masaj deyince alınıyor kendisi, elle tedavi terimini tercih ediyor lel Ben ilk başta annemin gönlü olsun diye gittim pek ihtimal vermiyordum işe yarayacağına ama annem boynunu hareket ettiremiyordu, belinde sıkıntı vardı bildiğin kambur şekilde girdik adamın yanına, çıkarken gayet rahat yürüyerek ve boynunda hiç bi ağrı olmadan çıktık. It works. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 DRaGoN_SLaYeR said: Ankara'da olup boyun-sırt ağrısı çekenler için bi doktor önerebilirim, fizik tedavi ya da masaj deyince alınıyor kendisi, elle tedavi terimini tercih ediyor lel Ben ilk başta annemin gönlü olsun diye gittim pek ihtimal vermiyordum işe yarayacağına ama annem boynunu hareket ettiremiyordu, belinde sıkıntı vardı bildiğin kambur şekilde girdik adamın yanına, çıkarken gayet rahat yürüyerek ve boynunda hiç bi ağrı olmadan çıktık. It works. abi soyle soyle ankaradayim.hem boyun hem bel cok sikintili bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 3. Videoyu görmüştüm de sonra kaldı o egzersizler sdf. Ben de başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 bu arada yogada da hareketlerin bir kısmı var. yogaya giderek de postürü düzeltebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Abi o kadar çok hareket var ki. Videolari izleye izleye. 4 hareket vardı. Şimdi 10 harekete çıkardım. Düzeliyor hakkaten ama bel cukurluguna uzun vadede etkisi olur umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 ya ben bu hareketleri kendi başıma yapmaya kalktığımda doğru yapıp yapmadığımı farkedemiyorum. o yüzden fizik tedavi ya da hangi birim bakıyorsa bu tarz şeylere onların kontrolünde yapmak daha sağlıklı olabilir. mesela o dizi ayak hizasının ilerisine götürmek baya riskliydi anladıgım kadarıyla. farketmeden yapabiliyorsun yanlıs hareketleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 kozalak said: bu arada yogada da hareketlerin bir kısmı var. yogaya giderek de postürü düzeltebilirsiniz. bu isin en dogru yolu zaten yoga veya stretching dersine gitmek abi. ben 4-5 yil once bir kac kere stretching dersine gitmistim ve sirtimda hic hissetmedigim ufak kaslari hissetmeye baslamistim auper bir seydi. sonra tembellik ve 10 tane kadinin arasindaki tek erkek olmanin sacmaligindan dolayi biraktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar