Masakari Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 İçinde yaşadığım için anlatılan her şey bilindik haliyle. Yabancı olup da seyredenlere sormak lazım, nasıl bulmuşlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 sımdı ızledım tamamını, belgesel ve analizler gercekten iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 prewiev gibi bişi mi 2-3 dakkalık bölümler var gibi tamamı ne zaman düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Yalniz koskoca BBC niye gidip Ali Agaogluyla roportaj yapmis - izleyemedim de contexti ne bu programin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 dun aksam yayinlandi ilk bolum. preview degil. tr'den sadece preview clip'lere erisiliyo sanirim bbc'nin sayfasinda. vpn veya torrent lazim 2. ve son bolum pazar. bu arada Simon Reeve baya elestiri aldi, tayyip'i hic elestirmedin diye. o da 2. bolumu bekleyin cok pis kayicam dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 bilmediğimiz bişey var mı programda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 var ama alışık olmadığımız bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Amerikadan bile izlenmiyo emenike varsa bi link sallayın arabaları göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 ilk bölümden kaysaydı ikinci bölümü çekemezdi çünkü :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 extratorrent'te var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 teşekkürler xenus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 cabuk vpn ortada yok, bari patiye hizmet olsun; get-iplayer ile ındırıp re-upload yaptım; 14 gün filan duruyormus bu transfer.sh'da. chrome'da kendi playerı sıkıntılı firefox ile deneyin. daha ıyı upload edecek bi yer bulursam oraya da koyarım. https://transfer.sh/tZ21Z/1.mp4 cıkınca 2. bolumude atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Tarayıcıya vpn uzantısı ekleyin iki dakika sürmüyor. Firefox+hotspot ile seyrettim ben bbc üzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 :) http://www.birgun.net/haber-detay/ali-agaoglu-ndan-cirkin-ifade-cantalar-degil-kullananlar-benim-malim-152868.html Ali Ağaoğlu'ndan çirkin ifade: Çantalar değil kullananlar benim malım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 tam bunu yazmaya gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 kendine benim malım lafını yakıştıran kadınlar düşünsün. adamın görgüsüzlüğüne karakterine laf söylemenin mantığı yok. alanlar memnun verenler memnun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 türkiyede yanlış olan şeylerin hepsini karıştırıp yoğurup şekillendirsen bu adam çıkar ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Extratorrent te mevcut. Eleman tarafsiz sekilde gorduklerini anlatmaya calismis. Bakalim ikinci bolum nasil olucak. Ali Agaoglu da gorgusuzlugun sinirinin olmadiginin kaniti. Tahminimce kafasi kiyakti ama onlari kullananlar benim malim ne demek yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Red said: adamın görgüsüzlüğüne karakterine laf söylemenin mantığı yok. niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Sotto said: Yalniz koskoca BBC niye gidip Ali Agaogluyla roportaj yapmis - izleyemedim de contexti ne bu programin. bbc nin koskocağı diye bir şey yok da ülkenin fakirinden zenginine dokunup büyük resmi çıkartıyorlar işte. ali ağaoğlunun da büyük ihtimal kafası güzel veya kime ne söylediğinin farkında değil. sidikliği birkaç adamın elinde olan adam ayık kafayla öyle konuşmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Ali Ağaoğlu rahat çünkü ipleri onun elinde değil. Yani Ağaoğlu batarsa onla beraber batacak çok fazla insan var, çok çok fazla. Ağaoğlu bir yapının taşıyıcı bloklarından bir tanesi. Gevşekliği buradan geliyor. Cemaat neden ilk Ağaoğlu ile Sarraf'ı gözaltına aldı ? Laf olsun diye mi ? Ağaoğlu tüm bu olayları gayet şımarık bir şekilde kullanıyor, harcıyor ve keyfine bakıyor. Ayrıca mülteci kampını detaylı bir şekilde ele alması güzeldi. Hükumet uluslararası kamuoyuna iyi gözükmek için hakikaten gayet başarılı bir kamp yapmış. Şunu Ümraniye, Fikirtepe, Osmangazi gibi mevkilerde izletirsen Suriyelilerin dükkanları yağmalanır, etraf ateşe verilir. Kapuçin maymunu deneyinin etkisini görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Adam kullananlar malım diyor ona takıldınız, kuveyt prensesi geldi burayı istedi "s..git" dedim diyor kimse sallamamış :D. hatta "gitsin boklu Thames nehrinden ev alsın" falan demiş. Üstüne Rolls Royce benim sayemde ayakta, 10 tane aldım, bentley aldım, İngiltere bana dua etsin diyor, burada as bayrakları as mı yaptınız :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Ben ikinci başkanımızı gördüm şahsen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 lan olum gündeme taşıyın hepimiz alacaklar sonra çoluğa çoçuğa karıştınız hala akıllanmadınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Sosyal medyada benim adayım ağaoğlu falan desek, egosunu gazlasak, yeni trump desek ya teyo bunu yok eder ya bu aykipiyi böler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar