dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 coluk cocuk ile cocuk olmak -cilt 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 anlaşılmayacak birşey yokmuş aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Xaero said: ... "Bi anda iki sevgili gibi pastahaneye gittik."" ... şu biraz "sakıncalı" değil mi? üstelik çocuğa da geçiyorsa bu his? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Olm ufacik kiz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 o nasi bi tanimlama lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 sikintili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 cocuga gecer tabii, kizlar babalarina asik olur, bir sakinca oldugunu sanmiyorum neler geliyorsa akliniza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Sugar daddy baska konsept. Onu ben de destekliyorum, seve seve sugar daddylik yaparim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Olm neler diyosunuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Feamer said: Xaero said: ... "Bi anda iki sevgili gibi pastahaneye gittik."" ... şu biraz "sakıncalı" değil mi? üstelik çocuğa da geçiyorsa bu his? Değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 fastest derailed topic ever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 bu direk şarampole yuvarlanmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 nasıl anlatayım lan aklıma gelmiyor tabirler, ama anladıklarınız da ayrıca başka bir olay :) nasıl diyelim, hani bir birini çok sevemeyen çiftlerde, eşlerine göstermedikleri duygusal sevgiyi çocuklar üzerinden ilerletirler falan bu örnek için demiyorum ama genel olarak anlatmaya çalıştığım durum böyle bir şey ve evet, çocuk gelişimi için iyi bir şey olmaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 dadysinin prensesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 dad issue'lu college girls sdfsfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 şimdi aklıma geldi ekşide bir konu vardı, kadınların erkek çocuklarını aşkım diye sevmesi falan diye, orada "uzmanım ben yaptığınız yanlış" diyenlere küfür eden kadınlar vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 ''AŞGIMMM'' bi bana mı çok varoş geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 wowowow yanlışlık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 cocuk dogana kadar herkes pedagoglardan yana zaten, ben cocugumun eline tablet vermeeeeeem diye dolaniyor, bebe dogduktan 6 ay sonra telefondan miribi irkidisliiirrr esliginde mama yiyor beyaz yakali paradoks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 bu çocuk işi bilemiyorum ben, ne desem doğru olmaz ama geçen çocuğunu (18 yaşında) auuu tşklarını yerim senin diye seven bir anne gördüm. daha önce bu kadar yanlış bir şey duyduğumu hatırlamıyorum. abi o öyle değil diye bir açıklama yapacak evlat sahibi yada pedagoji uzmanı varsa savunmasını dinlerim. : ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 yiyordur belki abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 yalnız bu cümle bir takım el kol hareketleriyle desteklenerek yapılmıştı. (facepalm) çok cringe var, detaylara giremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 iç anadoluda çok yaygın bir sevme şeklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 µh said: cocuk dogana kadar herkes pedagoglardan yana zaten, ben cocugumun eline tablet vermeeeeeem diye dolaniyor, bebe dogduktan 6 ay sonra telefondan miribi irkidisliiirrr esliginde mama yiyor beyaz yakali paradoks ahaha şu çok doğru ya çok benzerine de şahit oldum kişi hamile olmadan önce ay ne öyle anniş bebiş vıcık vıcık kelimeler asla yapmam diyordu hamileyken babiş ve göbüş ile geziyoz diye selfie atıldı çocuk olunca da ayy bizimki de çok zeki telefona bakmadan yemek yemiyor dendi ... tam beyaz yaka annesi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 ne güzel dünya ya. birinin taşşağını yer, diğerinin başını kapatıp eve tıkar, 17-18inde de satar gibi evlendirir. sonra 18inde evlenen de bu döngüyü devam ettirir. bazen insanların beyinsizliklerinde anlam aramaya çalışmak quantumdan daha kafa yakıcı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar