xunn Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Aceace said: Var mıdır? Elbette vardır da neresidir? Özellikle Beşiktaş civarında falan varsa acayip makbule geçer. @Xunn Sizin oralarda falan var mı? Abi bilmiyorum 2 yıldır uzun değil benim saç. Uzunken de kesmiyordum zaten o yüzden öldü saç dfhdj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Esh said: 50 lira ne lan. 25ten fazla vereni forumdan banlıyoruz onun oturuduğun mekanla çok ilgisi var ya. etilerde nişantaşında oturan adam 50 tl nasıl vermesin? başka mahalleye mi gitsin yol parası ve zaman harcasın 25 tl vermek için ashfuadshf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 nişantaşından teşvikiyeye bi 5 dakka yürürse bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 erkek adam berbere gider kuafor ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 calimero said: @black-ice Bunun sebeplerinden biri insanlar berberleri kıskanıyorlar. adamın sermayesi bir makas bir traş makinesi işte az biraz da dekor, masa sandalye vs. 10 dakikada cukkalıyo 100 tl'yi kalan 20 dakika şaka şak şak makas reload. hesaplayan adam moduna giriyo, berberin kazandığı parayı görüp sermayeyi falan düşünüp kafayı yediği için, bu çarka çomak sokuyorum ben akıllıyım demek için ucuz hizmet almakla övünüyo. eyyorlamam bu kadar hem şu, hem berberliğin yetenek isteyen bir iş olduğunu kabullenmemek (ki quote'taki kısımda var zaten biraz) hem de "erkek adamız la saç işte bas gönder" yetoluğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 summon xaty said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Fistan said: Esh said: 50 lira ne lan. 25ten fazla vereni forumdan banlıyoruz20 liraya kestiriyordum saç sakal (...)ve sürekli özgeçmişimi merak edercesine sorular, yok işler nasıl yok dükkanın kirası kaça, sen şunu tanıyon mu falan da filan her gittiğimde. sıkıldım. şimdi 40 lira veriyorum başka bi berbere (...) sıfır özel hayatla ilgili soru soruyor falan inanılmaz mutluyum sdf cidden ya eskiden benim yabaniliğim zannederdim de tanımadığım insan, gelmiş soru üstüne soru soruyor. hani berber ve taksici haricinde şunu yapan meslek grubu var mıdır? bakkallar belki habire gördüğü için. ki taksicilere kıyasla berberle bakkal yine bi nebze daha mantıklı. sık sık / semi-düzenli aralıklarla görüyorsun ama taksici direk random. awkward silance'tan mı kaçıyorlar nedir. 2 kişi aynı aktiviteye dahil olduysa konuşmak zorunda hissediyor heralde. asansörde de tanımadığı birisi gelince geriliyor falan ya millet. haberler açıksa politika (nolcak abi bu memleketin hali), değilse futbol (nolcak abi bu gaassarayın hali) falan öeh düşünürken o makasın, tıraş makinesinin falan sesi kulağıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Adanada berberin birine,abi onunde transparan bolme olan onluk alsana,sen sac keserken bizd cep telefonuna bakariz dedim.herif o zaman kimse konusmaz,sikilirim sac keserken dedi.konusmayan berberi hic gormedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Ne buyuk dertmis lan bu berber muhabbeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 benim saçlar orta uzunlukta.saphiredeki alt kattaki kuaför pahalı olmasına rağmen(50 lira) oldukça güzel kesiyor.hep memnun kaldım adamlardan.tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Cd- said: summon xaty said: ahah yok olm, ben eskişehirde kestirmiştim hep uzunken :D ama ataşehir'de miss var, kadın/erkek ortak kuaför olduğundan anlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 12 liraya kestiriyom ben kadıköyde, gayet gidiyor işte 1.5 ay falan. berberler için de en rahat müşteri tipiyim, 1-2-3 kafama ne eserse makinayla öyle kestiriyom, 10 dakika sürmüyo. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar