Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Bana da oluyo bazen spordan sonra. Ters hareket ya da duzgun isinamamakla alakasi olabilir. Ya da bende de var varikosel asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 2009 yılında askerdeyken olmuştum. testislerinin üzerinde gözle görülür zigzag şeklinde damarlar oluyor. belirgin şekilde. ameliyatı devlet hastanesinde olmuştum. pantolon kemerinin geldiği bölgeden 3-4 cm lik bi kesi acarak testise ulaşıyorlar. lokal anestezi yapmışlardı. ilk gün kımıldamadan 4-5 kg lık bi su dolu ağırlığı ürolojik bölgeye koyarak yaklaşık 6-7 saat yatmıştım. 2nci gün yürüyebiliyorsun yavaşda olsa. ama 3ncü güne sıkıntı kalmıyor desen olur. hafif testislerin şişiyor 1 hafta falan. rahat kolay bi ameliyattı. 20 gün rapor vermişleri askerde :D edit: sonda falan takılmadı. gayet normal ihtiyacını karşılıyorsun. edit 2 : 20 gün kadar cinsel şeylerden uzak dur demişti doktor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Oradan nasil gidiyolar yahu testislere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 valla nasıl desem bilemedim ama. giriyor işte kenarından kenarından. aşşağı doğru. o bölge kaba et yağlı bi yer heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 içim kalktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 yanlış olmasın oradan açılan kesiden testise değil o bölgeye giden damarlara ulaşıyorlar ve genişlemiş olanları yakıyor/kesiyor lar diye biliyorum.bu ameliyatı ilk duyduğumda direk testisi kestiklerini düşünüp ürpermiştim sdf. edik: ha bu arada doktor 20 gün cinsel şeylerden uzak dur dese beni bi gülme alır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 tabi testisemi ulaştı oradan geçen damara mı ulaştı bilemiyorum ama. varikosel olayını ortadan kaldırıyor ameliyatla. korkulacak bi ameliyat değil. ben askerde oldum. bölük komutanı ameliyattan 3-4 gün sonra refakatci göndermişti(normalde 2gün yatırıyormuş doktor rica minnet 5 gün yatmıştım ben hastanede) düşün bütün ihtiyacımı kendi başıma gördüm. tabi ameliyathanede ayıksın bacakların sağa sola acık şekilde bağlı. ürolojik bölgene gözlerini dikmiş 3-5 kişi bayan erkek karışık. insan bi garip oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 askerde herkes ya rdm ya varikoseldi zaten :D toplardamar pis kanı dışarı atamadığı için orada kan birikip damar genişliyor. Pis kan testite kaldığı için kısırlığa neden olabiliyor. Üstten girip damarı çekmiştir. Bacakta olanları da gene bel hizasından açıp yukarı çekiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 kıl dönmesi ameliyatı olduğum için alışığım açıp göstermeye.beni tedirgin eden şey spinal anesteziden sonra işeyemezsen sonda takmaları. kıl dönmesi ameliyatından sonra 1 gün kalkmak yasak olduğu için ördeğe işemem gerekiyordu ama yatar pozisyonda yapamamıştım.hemşireler sürekli gidip gelip, yapmaya çalış yoksa sonda takacaklar diye psikolojimi bozmuştu.en sonunda yatakta dikelip işemiştim.o gece aklıma geldikçe huzurum kaçıyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 @samaella askerlik bitmiyor modunda takılırken.birinin varikosel muhappeti açmasıyla teşhis ettim zaten. herkez kontrol etmiş kendini. 2-3 kişide çıkmıştı :D - bide testiste damarların normalinden geniş olması testisteki gezen kanın sıcaklığı arttığı için. spermler ısınıyormuş ve işe yaramaz hale getirdiğinden kısırlık meydana geliyor demişti doktor o dönem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 of o spinal anestezi ve ördeğe işeme konusu :( ben de çaprazbağ menisküs ameliyatı sonrasında benzer duruma düştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 şunları okurken, salıncakta sallanırken en tepe noktadaki hissiyat oluştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 düzenli aralıklarla emdirirseniz sıkıntı olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 barbell curl yaparken çok kasma kendini, kiloları da abartma. hatta bir süre yapmayıp deneyebilirsin. barbelll curlla taşak ve belini mahfeden sporcu dolu. omuz press yaparken de ayakta yapma yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 kozalak said: of o spinal anestezi ve ördeğe işeme konusu :( ben de çaprazbağ menisküs ameliyatı sonrasında benzer duruma düştüm. aynı ameliyatı olmayı planlıyorum, var mı böyle bir şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 ördek ve işeme konusunu diyorsan evet var. ama bu ameliyatın ne kadar sürdüğüne göre değişiyor sanki. benim ameliyatım biraz uzun sürmüştü. ameliyathanede ne kadar uzun süre kalırsan o kadar çok üşüyor vücut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 tiLi said: eline damar gelmesi lazım kalın kalın bildiğim kadarıyla. ben ameliyatını oldum ama hafıza kaybı var sanırım hiç hatırlamıyorum abi benim de geliyor. sorun mu cidden? korkutmayın sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 yok abi ağrı sızı yoksa sallamayın ama yine de doktora elletmekte fayda var. geçenlerde ben ellettim. üstüne ultrasona da girdim. en azından kafam rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Wishmaster said: tiLi said: eline damar gelmesi lazım kalın kalın bildiğim kadarıyla. ben ameliyatını oldum ama hafıza kaybı var sanırım hiç hatırlamıyorum abi benim de geliyor. sorun mu cidden? korkutmayın sabah sabah abi bi araştır istersen ama doktor yolu gözüktü sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 varkosel şokelle bir operasyondur. Bir varikosel ameliyatı oldum 3 yıl içinde 3 çocuğum oldu :) vel hasılı kelam bir anda nüfusu patlatan bir olaydır efenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 aa benim de bi tanıdığın cocuğu olmuyordu sonra bi ameliyat olup halletmişti lan. demek ki varikosel ameliyatı olmuş sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Ben de diyorum neden hiç kaza kurşunum olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Emre333 said: barbell curl yaparken çok kasma kendini, kiloları da abartma. hatta bir süre yapmayıp deneyebilirsin. barbelll curlla taşak ve belini mahfeden sporcu dolu. omuz press yaparken de ayakta yapma yine. o gün leg press yapmıştım.onla alakalı galiba, fazla sıkıştırdım takımları.ağrı yok iki gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Wishmaster said: Ben de diyorum neden hiç kaza kurşunum olmuyor. walla benim korumasız bodoslamadan çok olayım olmuştu. Ya ertesi gün hapını dayamıştım kıza yada oralı olmamıştım. Sonra korkardım hamile kalsa kız ne bok yicem diye. Meğerse boşuna kuruntulanmışım. Varikoseli sen yap, hatuna hgs yaptır 9 ay sonra bebiş kucağınızda beyler deyiverem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Hiç bi şey olmaz. Yıllardır tek kaza kurşunum yok çok şükür. (Baba oldu.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar