Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 bi de o elemanın elleri niye ölyle lan cin çarpmış gibi tövbestrfgıdjgdşl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Abi fotolara bakıyorumda sanki photoshopla kafayı sonra eklemişler gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 ağbi Black-ice said: balmumu değilmiş https://www.instagram.com/canisbirr/ sanki ayaklara bile fondoten sürmüş https://www.instagram.com/p/BPGT8V9D5eg/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Black-ice said: abi bi zamanlar parmak arası terlik benim ve o zamanlarki yaşıtlarım arasında direk elimize almak gibi birşeydi şimdi ortamlarda parmak arasıyla boy gösteriyoruz. bu yüzden bu kısa paça modası çok korkutuyor beni ya bir gün bunu da giyersem diye. ilk parmak arası terliğimi giydiğimde gerçekten masumiyetimi kaybetmiş gibi hissettim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 parmak arası giyen arkadaşlar manikürlerini nerde yaptırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 pedikür oluyor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 heh heh geçti artık boşa uğraşma kısa paçayı giydiğimde görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 şu ilk resmi gördüğümden beri içimde bi mutsuzluk var gidip biraz dışarıyı seyredicem sanırım, kafam dağılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Esh said: ağbi Black-ice said: balmumu değilmiş https://www.instagram.com/canisbirr/ sanki ayaklara bile fondoten sürmüş https://www.instagram.com/p/BPGT8V9D5eg/ ağbi... 14 bin kişi takip ediyor. yorumlara bakıyorum baya hatun akmış gitmiş asdflmndfgb olm çok korkunç. hayır neden ya neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 latinceden geliyor muhtemelen bu manikür/pedikür.latinceside yakın bişeydir muhtemelen italyancasına mane/mani el/eller,piedi ayaklar demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 kaşlar dahada efsaneymiş buarada ayakkabı ve pantolonuna göre.ilginç ya insanlar aynaya şu halde bakıp kendini güzel görebiliyor.değişik kafalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 https://www.instagram.com/p/BQlih14BR8r/?taken-by=canisbirr ABİ YORUMLAR EFSANE SKDLJFŞDGLD said: Abi sihirli lambayı okşayınca sen çıkıyor muşun doğru mu ZUAHAHAHAHHAA Bİ DE BUNA YAZAN KARILAR VAR İNSTAGRAM ÜZERİNDEN İNŞALLAH ÇİFTLEŞİRLER BİZE DENK GELMEZ DSKUHGFKLGD kızın biri de pedikürü mü menikürü mü nerde yapıyosun diye sormuş dfgfdşgldf ABİ NEDEN YA OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 abi adam gülerek post atarken böyle kasları hissediyor musunuz siz de lan, bende mi o etkiyi yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Bi fotodan adamın instagramını nasıl buldunuz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 ben takip ediyordum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 oo imam hoşgeldin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 imamizer said: abi adam gülerek post atarken böyle kasları hissediyor musunuz siz de lan, bende mi o etkiyi yapıyor. kaslarımı dha yakından hissetmek ister misin tatlıboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Black-ice said: ben takip ediyordum zaten bu kadar zamandir takip ediyordun ve bizimle paylasmadin? yazdik bunu kenara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 tam bakayım dedim, adam hesabı gizledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Saeros said: şu ilk resmi gördüğümden beri içimde bi mutsuzluk var gidip biraz dışarıyı seyredicem sanırım, kafam dağılsın adam nasıl gerçek çıkar ya? vitrin mankeni diye rahattım. artık rahat değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 benjani said: tam bakayım dedim, adam hesabı gizledi. yoo sadece delikanlılar bakabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 adam 10 yıl önce bilgisayarda yaratılmış karakterlere benziyor abi köşeli parlak grafiklerden yapılmış gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 benjani said: tam bakayım dedim, adam hesabı gizledi. bunun anlamini sanirim hepimiz biliyoruz beyler aramizda bir kostebek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 abi yalnız alıyım mı seni gezeriz yavru capsi ile alakası yok bu resimdeki gevşeğin. bu modelin adına biz twitter'da kün fe yekün erkeği diyoruz. bazıları godoş diye sesleniyor. k1nJo said: benjani said: tam bakayım dedim, adam hesabı gizledi. bunun anlamini sanirim hepimiz biliyoruz beyler aramizda bir kostebek var. forgiver'dır yine moruk. beklerim ondan yani. en son karaoke muabbetinde reklam olmuştuk ekşi sözlüğe o çıkmıştı altından galiba yanlış hatırlamıyosam. yine birilerinin etik değerlerine yakışmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Black-ice said: adam balmumundan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar