Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Ligi Top 8 | Lyon - Beşiktaş | 13 Nisan 2017 22.05

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1 haftada 6 final normal değil mi zaten dsfs.

genelde günde 2 taneden 1 er gün arayla 3 günde bitiyordu bizim. belki bi tanesinin arasında 2 gün oluyordu o akdar.
Mesaj tarihi:
Oski said:

Mourinho ve Klopp da sikayetci bundan. isler kotu giderken klasik bahane iste ya herkes memnun aslinda bakma sen

Bullet ve sotto da yazmış ama komple cevap olsun.

EPL de hemen hemen herkes şikayetçi durumdan, özellikle boxing day gibi zamanlarda yoğun fikstür olmasını vs. anlamsız buluyorlar.

EPL'nin ama harbi saçma sapan bir yapısı var. Erken başlatın geç bitirin ya da maçların sayısını azaltın diyorlar hep. İki kupa falan var saçma cidden üstüne lig ve şl varken.

üstüne bir de DK veya AK olduğu zamanlarda oyuncuların halini düşünün. senede 2-3 hafta belki dinlenebiliyorlar bu da aşırı yıpratıyor oyuncuları.
Mesaj tarihi:
abi nerde okuttular sizi günde 5 vize ya da final sdafa

o nasıl bir eziyetmiş ya.

bizde 3 olunca ortalık ayağa kalkıyordu, millet twitterdan rektöre yardırıyordu değiştirsin falan diye
Mesaj tarihi:
ikinci öğretim okuyordum ben sınavlarımız da ayrıydı örgün öğretim ile bir pazartesi günü 17.00'de bir girdim sınava 23.45'te çıkmıştım. ( 4 sınav) asdf
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

abi nerde okuttular sizi günde 5 vize ya da final sdafa

o nasıl bir eziyetmiş ya.

bizde 3 olunca ortalık ayağa kalkıyordu, millet twitterdan rektöre yardırıyordu değiştirsin falan diye

>:D< iyi de o sinavlara ogrenci olarak girmiyorsun tabi..cat cat cat..sonra oturup deli gibi kagit okumaca..
Mesaj tarihi:
nasil unilerde okudunuz siz? bikere o kadar timeslot acamazsin, en fazla gunde 3 olabilir onda da birden fazla ogrencininki cakisiyorsa ayarlanir sinav ertelenir, tabi planlama asamasinda.

ayni anda 2-3 sinava da girilebilir o zaman, koymamasi lazim gunde 5 taneye giriliyorsa
Mesaj tarihi:
Dün Olympique Lyon evinde Lorient takımına 4-1 yenilmiş. Darısı bizim başımıza..
Sıra sende Lyon..
Bekle bizi fransa. UEFA final maçı gözümüzde canlanmaya başladı..
Mesaj tarihi:
defansları çok hata yapıyor cenk'in uyanık ve hareketli olması, babel'in sık sık içeri zorlaması lazım. aboubakar'ın sürekli zorladığı ve quaresma'yı açık alanda topla buluşturma taktiği iyiydi gayet ama bu maçta söker mi bilmem. 2-3 frikik alabilsek bir tane talisca mutlaka atar sahada olursa aslında. kadroyu merak ediyorum bu maçta.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

geçen haftada öyle yaptılar ki, ligi bırakalı 2-3 hafta oluyor adamların full AL yükleniyorlar.

Zorla intihara sürükleyin bizi diyorlar yani. Challenge accepted
  • Yeni Oluştur...