aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Tribün ırkçı dolu olmasaydı da 5 gol yeseydik razıydım :(
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 ulan hemen de tur gitti demissiniz biz bitti demeden bitmez ogrenemediniz hala B)-
Wispy Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Bir dur hele kuralar çekilseydi kardeş. Kehanete başlamışız
dana22 Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 bu ayakta da spekulasyonlar baslamisti, spor konusuculari malum avrupa da bizi sevmiyorlar..kesin hakem ayari gececekler bu turu geceriz belki ama daha ustu icin hakem ayari ile gonderecekler diyordu..
Stringray Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 o tam bir komediydi ya. twitter'da gördüm yapanlar iyi niyetli çocuklar da bir yardım alın be kardeşim iyi bilmiyorsanız işi.
totemic Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 çok kötü bile denemez gs taraftarının ''ok lets go'' tezahuratı tier direk.
Llama Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 ya o galiba 3 ırkı temsil ediyor direk back olarak bakmıyorum ben olaya
Darksun Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Maçtaydım, kombinesi olan yığınla adam vermiş, maçı birlikte izlediğimiz bir yığın insan gelmedi. Onun yerine abuk sabuk tipler vaardı. 3. ve özellikle 4. gollerde çıldırdık haha yine hafızalara kazınan maçlardan biri oldu :)
Stringray Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 bu arada atiba'nın ikinci golden önce attığı uzun key pass'i efsanevi ya kaçıran varsa tekrar izlesin. birinci gol de gökhan gönül'ün harika hücum presiyle geldi, bu adam bu işi çok iyi yapıyor gerçekten adriano ile birlikte. bu pres sayesinde topa çok fazla sahip oluyoruz ve boğuyoruz karşı takımı. fabri, gg ve adriano takımın stil ve taktiğine çok uygun transferler oldu bu yıl.
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 bu adamlar işini yapıyor işte ama geri planda kalıyorlar. sonra da sonuca gidenler şımarıyor. şenol hoca biraz kulak çekse bari.
Stringray Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 maalesef öyle. necip'e değinmeden geçmemek gerek, yetenekleri kısıtlı olsa da tam bir modern orta saha profili. hızı iyi, savunması sağlam ve adam adama iyi oynuyor, pasları klas değil ama sade ve yerini buluyor, ileri iyi çıkıyor korkmuyor, top kaybetmiyor, ciğersiz pres yapıyor, tackle'ları fena değil. rotasyonda bu adamın öz kaynak kontenjanından bulunması büyük nimet, şu an şampiyonluğa oynayan takımların 11'inde daha klas orta sahalar olsa da bu tip oyuncu yok belözoğlu hariç. "t" şeklinde dirsekler fora hava topuna çıkmamayı da öğrendi gibi yıllar sonra sdfds
Llama Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 atiba 2 sene daha oynasa bir şeyler kapsa necip vazgeçilmez olur
Darksun Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Necip kaç sene önceki haline döndü bir maçta olsa, herif ilk oynadığı dönemlerdede önündeki adamın nereye top atacağını kestirip hamle yaparak topu kesiyordu. Dünda öyle bir kaç pozisyonda topu kesip aldı aha dedim herif bunu uzun süredir yapamıyordu :)
Öne çıkan mesajlar