Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bozuk Ekranlı Android'den Veri Aktarımı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Eskiden böyle yapmıştım.
Telefonun internete bağlı olduğunu , sürücülerin yüklü olduğunu varsayiyorum. (İnternete Bağlı olmasada çalışıyordu sanırım.) Note 2 de yapmıştım.

1. USB yi bağla
2. KIES i aç
3. KIES ekranın unlock olmasını bekleyecek.
4. http://findmymobile.samsung.com/ - login ol samsung accountun ile.
5. Doğru telefonu seçtiğine emin ol Ekranı unlock et.

Gerisi standart, zaten belgelerin bilgisayarda gözükür , içinden al belgeleri vs.vs

Birde şu var idi.
USB tak , KIES aç , Biri sana telefon etsin. Telefon çalarken lockscreen Bypass olup , KIES e bağlanıyordu. Alıyordun belgeleri içinden.

İkisinide dene işte. İlk yöntem garantili ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Ekran olmadığı için, telefon kilidini açamıyorum.

Kapanıp açıldığı için networke bağlı değil, Find Phone falan işe yaramıyor.

Kies de gitmiş sanırım, yerine Switch gelmiş o da sürekli Unlock et diyor.

Wondershare Dr.Fone'nin yeni sürümünde Broken Android Data Recovery seçeneği var, Recovery mode üzerinden yapabiliyorsun. Bu şekilde istediğim datanın DB'sini alabildim bilgisayara. Paralı app olduğu için Recover edemedim ama DB iş gördü SQLite falan hallettim bir şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

Çaren bende. Çok yakın zamanda aynısı yaşadım.

USB debbug açık olmadığı için ve pc ile authorize etkin olmadığı için adb ile komut sisteminden veri yedekleyemedim. (xda forumlarında var yöntemi)

pin lock olduğu için authorize etmiyor.

findmysamsung dan denediğimde ise register olmayı bekleyin bir kaç gün sürer dedi (10 gün geçti düzelmedi)

sadece 10 tl harcayarak halledebileceğin yöntem bende dostum. hemde smart switch ile full backup çekerdin. ayarlar app ler resimelr rehber notelar v.s hepsi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...