Gangren Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Note 3'ün ekranı sizlere ömür. İçindeki verileri almak istiyorum. Bildiğiniz bir yöntem var mı? Samsung Kies falan iş yapar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Kilitli dimi? kilidi var diye de kabloyu takınca usb şeysi olmuyor. bizim arkadaş ekran takıp yaptıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Aynen, ekranı için 550 istediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Eskiden böyle yapmıştım. Telefonun internete bağlı olduğunu , sürücülerin yüklü olduğunu varsayiyorum. (İnternete Bağlı olmasada çalışıyordu sanırım.) Note 2 de yapmıştım. 1. USB yi bağla 2. KIES i aç 3. KIES ekranın unlock olmasını bekleyecek. 4. http://findmymobile.samsung.com/ - login ol samsung accountun ile. 5. Doğru telefonu seçtiğine emin ol Ekranı unlock et. Gerisi standart, zaten belgelerin bilgisayarda gözükür , içinden al belgeleri vs.vs Birde şu var idi. USB tak , KIES aç , Biri sana telefon etsin. Telefon çalarken lockscreen Bypass olup , KIES e bağlanıyordu. Alıyordun belgeleri içinden. İkisinide dene işte. İlk yöntem garantili ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Kıytırık ekran taktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Kıytırık ekran bulunmuyormuş Samsung'larda dediler, 3 farklı mekan da aynı fiyatı verdi. Wondershare Dr. Fone for Android de iş görecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 ADB ile filan olmaz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Olur, quo vadis de anlatmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Ekran olmadığı için, telefon kilidini açamıyorum. Kapanıp açıldığı için networke bağlı değil, Find Phone falan işe yaramıyor. Kies de gitmiş sanırım, yerine Switch gelmiş o da sürekli Unlock et diyor. Wondershare Dr.Fone'nin yeni sürümünde Broken Android Data Recovery seçeneği var, Recovery mode üzerinden yapabiliyorsun. Bu şekilde istediğim datanın DB'sini alabildim bilgisayara. Paralı app olduğu için Recover edemedim ama DB iş gördü SQLite falan hallettim bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Çaren bende. Çok yakın zamanda aynısı yaşadım. USB debbug açık olmadığı için ve pc ile authorize etkin olmadığı için adb ile komut sisteminden veri yedekleyemedim. (xda forumlarında var yöntemi) pin lock olduğu için authorize etmiyor. findmysamsung dan denediğimde ise register olmayı bekleyin bir kaç gün sürer dedi (10 gün geçti düzelmedi) sadece 10 tl harcayarak halledebileceğin yöntem bende dostum. hemde smart switch ile full backup çekerdin. ayarlar app ler resimelr rehber notelar v.s hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Peh, dün son denemede brickledim telefonu, gg :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Valla toplamda 35sn suruyor işlem. Sonra smartswitch ile backuo yapiosn. Yöntemi acik etmeyelimde ileride bu konudan para koparirim ben asdhsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar