XLegolas Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 sağdaki terazi hiç sağlıklı gözükmedi bana valla eğri büğrü duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Her ne kadar mantıklı gözüksede scorch'un cözüm hala kanıtı yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Remus said: Her ne kadar mantıklı gözüksede scorch'un cözüm hala kanıtı yok... KABZIMALLAR KANIT ISTIYOR MU malın ağırlığıan göre hars diye kaydırıo kantarın ayarını 60'a çekio işte. sana izahını da atmışız daha ne kanıtı ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 O verdiğin kısa çözümü, kanıtlaman lazım birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 öss sorusuna tanım mı olur olm yazsan 30sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 abi cevap niye 60 değil ortadaki çubuk eğri durmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 çok şey söylendi ama ben bingildak'ın gelip doğru cevabı vermesini bekliyorum. bilse bilse o bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Bingildak bilemez bence, bilse 50 kere atlardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Bu geometri/matematik sorusu ya fizikle alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 bu geometri'de ordan burdan iniyorlar, açıları falan görüyorlar ya insanlar. vallahi hayret ediyorum. nasıl tm kafalı bir adamım belli değil. lise'de sırf ben de bişiler indireyim diye üçgenlere, dikdörtgenlere ordan burdan çizgi çekiyodum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 30-60-90 üçgeni, next Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar