mokoko Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 "Çevresinde Şükran Aktaş ismiyle tanınıyordu. Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hemşirelik yapıyordu. 8 Mart’ta öldü. Ölümü şüpheli bulundu. Adli Tıp inceleme yaparken cesedin erkek olduğunu tespit etti! 22 yaşındaki kızı gerçeği öğrenince sinir krizleri geçirdi." said: Müge Anlı’nın programında gündeme gelen akıl almaz olay şöyle gelişti: 8 Mart’a Kumburgaz’da oturan ve ‘Handan’ isimli bir butiği işleten Şükran Aktaş (60), fenalaşarak Silivri Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Aktaş tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Doktorlar, Aktaş’ın ölümünü şüpheli bulunca ceset Adli Tıp’a kaldırıldı. Adli Tıp’ta yapılan incelemede Aktaş’ın erkek olduğu ortaya çıktı. Bu ilginç durum, Aktaş’ın eşi ve 22 yaşındaki kızına bildirildi. Genç kız, aldığı bu haberle şoke olup sinir krizleri geçirirken eşi “Nasıl olur, benim eşim kadın, üstelik benden bebek dünyaya getirdi” dedi. Hemşirelik yapmış Olaya polis el koydu ve kocanın ifadesine başvurdu. Aldığı habere inanamadığını belirten koca “Eşim yıllarca Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hemşire olarak çalıştı. Benden hamile kaldığını söylemişti. Bebeğimiz dünyaya geldi. Olanlara inanamıyorum” dedi. Aktaş’ın kızı ise yıllarca anne bildiği kadının erkek çıkması üzerine bunalıma girdi. Genç kızın “Peki benim gerçek ailem kim” diyerek gözyaşları döktüğü öğrenildi. Gerçek Şükran konuştu Araştırmalarını sürdüren polis, ölen kişinin Nail Ç. olduğunu, Şükran Aktaş’a ait nüfus cüzdanı kullandığını tespit etti. Polisin ulaştığı gerçek Şükran Aktaş “Yıllar önce nüfus cüzdanımı kaybetmiştim. Beni polis merkezine çağırdılar. Ölü göründüğümü söylediler. Ben hayattayım. Yıllar önce çalınan nüfus cüzdanımla neler yaşanmış. Ben de şoktayım” dedi. Doğum yaptırıyordu Kumburgaz’dan telefonla Müge Anlı’nın programına bağlanan vatandaşlar, duyduklarına inanamadıklarını söyledi. Adının Merve olduğunu söyleyen bir kadın “Kumburgaz’da herkes onu tanır. Handan butiğin sahibiydi. Çok candan biriydi. Onun erkek olduğunu hiç kimse anlayamazdı. Kadından daha kadındı” dedi. Olayla ilgili konuşan muhtar ise “Bir kez gördüm. Erkek olduğunu duyunca ben de çok şaşırdım. Hiç öyle bir görüntüsü yoktu” diye konuştu. Ailesi de şokta Nail Ç.’nin ailesi de olan bitenleri duyunca şoke oldu. Nail Ç.’nin ağabeyi “Bir gün köye geldi, askere gideceğini söyledi. Evraklarını aldı ve gitti. O günden sonra kendisinden haber alamadık” diye konuştu. Gerçek aile kim? Cevap bekleyen bir başka soru ise Nail Ç.’nin 22 yaşına kadar büyüttüğü kızının gerçek ailesinin kim olduğu. Polis Nail Ç.’nin ilk başlarda “Fakir bir aileden evlatlık aldım” dediği o aileyi bulmaya çalışıyor. Nasıl hemşirelik yaptı? Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yıllarca hemşirelik yaptığı ortaya çıkan Nail Ç. ölümünün ardından pek çok soru işareti bıraktı. Erkek olduğunu nasıl gizlemişti? Hemşirelik diploması sahte miydi? En önemlisi doktorlar onun hemşire olmadığını nasıl anlamamışlardı? Polis şimdi tüm bu soruların yanıtını arıyor. Cezaevinde sakalı çıkınca! Müge Anlı’nın programına Eskişehir’den bağlanan bir başka kadın izleyici ise “Biz Edirne’de otururken Handan annemlerle gün yapardı. Dünya güzeli bir kadın görüntüsü vardı. O zaman 20’li yaşlardaydı. Ben 10 yaşlarındaydım. Bizi sürekli bakkala gönderir jilet aldırırdı. Annem duyunca bu konuyu araştırdı. Meğer sakalı çıkıyormuş, gizli gizli tıraş oluyormuş. Olay ortaya çıkınca ortadan kayboldu. Bir kaç yıl sonra hapse düştüğünü öğrendik. Kadın olarak hapse düşmüş, zamanla sakalı çıkınca erkek olduğu anlaşılmış. O yıllarda gazetelere haber olmuştu” dedi. ‘Bebeği fakirden aldım!’ Kumburgaz’dan bağlanan bir başka izleyici ise gerçek adı Nail Ç. olan kişiyle ilgili şu bilgileri verdi: “Kumburgaz’ın eskileri Nail’i tanır. O yıllarda erkek olarak denize giriyordu. Bir gün kadın mayosuyla denize girdiğini gördük ama henüz ameliyatla kadın olmamıştı. Ondan birkaç gün sonra kucağında bir bebek gördüm. Kendisine sordum, fakir bir kadından evlatlık olarak aldığını söyledi. Sonra da ortadan kayboldu.” http://www.milliyet.com.tr/canli-yayinda-sok-gercek-ortaya-gundem-2413244/ http://s2.quickmeme.com/img/dc/dcddd2a38610f2a52215cdc00fbbb04581655ed4775635f4a6c6291c9d2ea710.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 bir lgbt dramı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 hadi herkesi kandırdı koca nasıl anlamamış??? asddfdfaasfasasdafaffsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Ne okudum la ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 faketir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 bayağı başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 okurken tespih çeker gibi sürekli nasıl yani ya diye diye bi hal oldum asdasafasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 yazık la üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Vay anasini sayin seyirciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Trajedi... Herkes cinsiyetine takılmış olayın aslını kaçırmış. 1- Çocuğa annelik yapmış sevgi vermiş mi? 2. Eşini mutlu etmiş mi? AİLE düzeni kurmuş mu? 3. Hemşire olarak çalışmış alnının teri ile kazanmış mı? Doktorlar hastaları hastane memnun muymuş? 4. Bu trans birey, topuklu ayakkabu giyip seks işçisi olsaydı daha mı normal karşılayacaktı Müge ANlı ve şürekası? Hangi yaşam aferin hakeder? Çok üzücü. Ben bi hava alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 hepsini bir noktaya kadar anlarım da. kocasının olması. hellnaaa. fa ke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 abi evlendiğine göre tam değişim ameliyatı geçirmiş veya geçirmediyse kocası gay olabilir. Geçirdiyse o kadar parayı nerde bulmuş, o zamanlar böyle estetik operasyonlar da yoktur adam nasıl anlamaz. Lauriel aydınlat bizi!'!^' Kız nasıl anlamaz ayrı bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 bebeği çalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 ameliyat olduysa neyin tatavası abi o zaman onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Ameliyatla icine penis girecek kadar derin vajina yapilabiliyo muydu ki turkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 ameliyat olmadıysa da cok şaşırmayın kocası nasıl anlamıyo diye. köylerde göbek deliğini sikmeye çalışan adamlar yüzünden hastanelik olan bir sürü kadın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 kocası biliyordur, saklamıştır, şimdi de bilmiyor ayağına yatıyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 işte öyle boktan bi kültürde yaşıyoruz. Adamcağız çıkıp SEVDİM ULAN SİZE dese tü kaka oluyor, nefret eden kabul görüyor. Hatta öyle salağım ki anlamadım demek, biliyordum ve eşimi çok sevdim biz mutlu bir aileydik demekten daha ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖFFFFFFFF yazamıyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 kestirmediyse ve gay ilişkiyse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 müge anlı salağının şovu kapatılmadı mı abi bir de? insan kaçakçılarıya röportaj yapan bu değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Ya ben anlamadim. Nail mi erkekmis şukran mi? 22 yasindaki genc kizin annesi sukran mi sonuc olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 nail şükran'ın kimliğini kullanıyomuş şükran'ın konuyla alakası kimliğinin çalınmış olmasından ibaret kızın gerçek annesi zeynaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 LİLİLİLİLİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 chuck palahniuk yazsa astır ordan denir, gerçekmiş ya la !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar