mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 her büyük update öyle abi yeni bişi değil. oyunu en baştan indiriyoruz işte bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 PC 1.0 Update #12 is now live and it’s a big one! Yeni patch'i aktif mi ettiler acaba ? https://twitter.com/pubattlegrounds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 aynen abi yeni araç, scope falan olan patchi live servera aldılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 https://steamcommunity.com/games/578080/announcements/detail/1651009712392248570 acayip çok değişiklik ve yenilik gelmiş yeni silah ve aracın dışında bi sürü yeni attachment ve düzeltme var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Tim said: Ya TR'ye 69 lira oyun, bana £26 kusur. Bunu TR'den alip da burdaki adrese kayitli steam adresimi girsem alirken yer mi acaba? senin accounta tr den giriş yapılsa sorun çözülmez mi ? ben mesela kendi accountuma şirketti pc den girdiğimde, köln üzerinden bağlandığı için saçma sapan rakamlar çıkıyor. eve gidince sorun yok. onun gibi bir şey olamaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 oyunu silip baştan yüklemek 13-14 gb patch nasıl 10gb oluyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Mobil sürümün PC oyuncuları tarafından oynanmasına çözüm bulamayan Tencent, kendi emülatörünü çıkardı https://www.technopat.net/2018/05/08/tencent-resmi-pubg-mobile-emulatoru-yayinladi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 cheatera denk geldik: https://clips.twitch.tv/BombasticResourcefulVelociraptorChocolateRain ilk mermide düşürdü, helmet sapasağlam. knockdown iken de aimbot var mı belli olsun diye odanın kenarına çekildim, odaya girip bana zınk diye dönüşü ve hitboxa girer girmez ateş etmesi kanıtladı direk. https://clips.twitch.tv/AmusedCooperativePepperDBstyle bu da killcam https://www.youtube.com/watch?v=5Ed_UyvlQds bu da bonus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Kesin hile degilmis gibi ya, oyle bir anlattiniz ki ben kesin diye dusundum. Killcam zaten guvenilmez. Itemlara dmg 5-6 sn sonra belli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 abi headshot değil, ama ilk shotta ölüyorum. bunu nasıl açıklıyoruz? headshot olmadığı kaskın sapasağlam olmasından belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Girtlaktan vuruyolardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 tek kursunla yatirma diye bi hile mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 hile diilki bu. mermi crosshairin üzerine gitmiş muhtemelen ateş ederken hareket ettiği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Lvl 3 kaskla da dustugum oldu benim tek kursunda. Orada hedef olayinda bir sikinti var muhtemelen. Vest helm saglam yere dusuyorum tekte falan. Surati helmsiz mi algiliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 vest yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 cheatler hakkında biraz bilgi vereyim. gördüğünüz çoğu insan cheat falan değil. Şu küçük 26mb lık patchler varya çıkan? onlarla birlikte internal cheat ve magic bullet devrini kapadı pubg. kesinlikle yapılmıyor. her patchde offsetler değişiyor. cheati yazanın bidaha update çıkarması gerekiyor. eskiden internallerde magic bullet vardı. client tan bullet drop ve speed ve no recoil maxlıyorlardı. unreal engine de damage her zaman server side ve hiçbir zaman değiştirilemedi. şu an sadece externaller var. public yaparsan global ban max 2-3 güne geliyor. bluehole cheati alıp reverse engineer yapıyor. bu banla birliktede ring0 üzerinden HWID tag bunu takip ediyor. bidaha yeni account alıp cheat detect olmasa bile, belli bir report sayısına ulaştığın anda tagladıkları HWID match olduğu anda sorgusuz sualsız gene banlanıyor yeni accountun(cheat yapmasan bile. HWID taglıysa ve belli bir sayıda report alıdysan). HWID changerlar ring0 dan değiştirmediği için, tek kurtuluşun yeni pc almak bir kere banlandınmı. Yazıyı şuraya getirecem. Şu anda Pubg de biri cheat yapıyorsa 1. external dır. (internal e göre çok daha zor pubg de yapılması) 2. private cheat tir. ( en ucuzu 250$ slot parası + 50$ aylık civarı). 3. reporttan dolayı banlanırsa gogo yeni pc. senin cheat dediğin adam bu: https://pubg.op.gg/user/Maharmen?server=eu Recent 20 Game Stats K/D 1.70 Damage 211 Survived time 19:01 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 sahibi gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Bu kadar mal bi oyuna bu kadar kasilmis olmasi gozlerimi yasartti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Cheati yazan adam geldi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 yok ben yazmıyorum. fakat çok samimi bir arkadaşım (türk), bu tarz işlerle uğraşıyor uzunca senedir. eskiden şu wowdaki meşur botu yazmışlardı. şimdilerde pubg ye takmış durumdalar. kendisine baya bi kobay fareliği yaptım pubg de aimbotu kodlarken. iş dışında kendi discordumuzda casual oyun oynarken muhabbeti çok dönüyor bunun. bluehole çok agresif bu cheat konusunda. o kadar agresif ki, oyun performansını bile anticheat için feda ediyorlar şu anda. pubg cpu intensive diye geçiyorya? aslında değil. performansı gayet fortnite kalitesinde. code obfuscation o kadar abarmış durumdaki pubgde, insanların cpusu bunlarla uğraşmaktan kasıyor. adamlar bunun üzerinde her 5-6 saatte bir offsetleri değiştiriyor 26mb patchle. normal pc ile decompile etmek 10 saat süreceği için, adamlar gidiyo amazondan server falan kiralıyo processing power için. decompile dan sonra elle offsetler bulunup giriliyo. toplam süre 3 saat falan sürüyor. 2 saat sonra yeni offsetler geliyor patchle :) bu yüzden küçük private cheat ve public cheat nerdeyse kalmadı oyunda. varsada 5 saat içinde otomatikman outdate oluyor. iş gücü yüksek paralı 2-3 firma kaldı deneyen. onlarda private a döndü. public yapılmıyor exeyi bluehole almasın diye. private larda kısıtlı. içerden referral gösterip slot başına saçma sapan para ödüyorsun. hem giriş için hemde aylık. çin ve korede çok cheat yapıyorlar ama. korede kakaogames, çinde tencent. internet cafelerde oyun bedava. social security id ile giriyorsun. banlanırsan aynı id den sokmuyor bidaha o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 cok samimi arkadasin bu bilgisini oyunlara hile yapmak icin kullaniyorsa kendisine selamimi ilet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 hile diye ağlamayın her öldüğünüzde diye, pubg de hilenin ne kadar zor olduğunu anlatmak için yazdım. 10.000 oyun atsan 1 tane legit cheater görürsün eu da ancak. @toggie (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 adam gerçekten sahibi çıktı rıza baba. Ben ilk defa cheat'e denk geldiğimi düşündüm zaten, her öldüğüme cheat diye ağlamışlığım yok. Ama cheat değilse yine de bir sorun var o zaman ortada. Hit registerda mıdır artık sorun, nedir ben bilemem. tek atımda niye ölüyorum? Vest yok diye mi'yi düşündüm, AK'nin vestsiz damage'i 52 falanmış internetten baktım. tek mermide ölmemem gerekiyor. Yani aslında 2-3 mermi yiyorum da bana tek gibi mi görünüyor? Eğer öyleyse apayrı bi sıkıntı var. Tek mantıklı açıklama helm var ama surat kısmını korumuyorsa ve oradan yemişsem belki. hitbox'ı nasıl bilmiyorum. ha ayrıca arkadaşına benden de "selamlar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Xenocide said: abi headshot değil, ama ilk shotta ölüyorum. bunu nasıl açıklıyoruz? headshot olmadığı kaskın sapasağlam olmasından belli. armor'un yok ve AKM 49 body dmg vuruyor zaten. 2 mermi kesin yiyorsun da 3. yu goremiyorsun yavaslatsanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 olm ac custom game dene, sonra verilerle gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar