Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playerunknown's Battlegrounds

sabonis

Öne çıkan mesajlar

AWM mi ne var , adamlar onunla çatır çatır oynuyor , dün o kadar övgüyle bahsettiğiniz drdisrespecte bakiim dedim, adam çılgın gibi vuruyor, sırf headshot, çatır çatır, hadi vurmayı geçtim haritayada aşırı hakim, herşeyi ezbere biliyor. Bunlar hep tecrübe.
Sosyal ağlarda paylaş

M16'ya 8x takılmaması kötü ya Mini close medium rangede güzel ama M16 longe rangede daha iyi saçma bir şekilde bir de bullet dropeu çok az mermi hızı da çok iyi. Ama zaten herkes level3 kask ve armora kastığı için bir yerden sonra one shot diye bir şey olmadığı için m4'e takmak daha mantıklı oluyor.

ha m16'ya takılmayan 8x s12k ve ump'ye takılıyor o ayrı sdf
Sosyal ağlarda paylaş

tamamen denge için yapılmış.

bahsettiğiniz 5 mermisi kullanan silahların gerçekte 7.62mm mermi kullanan varyasyonları var zaten: (gerçi tarkov'da fln da var)

en basitinden.
HK417 [M417] (high caliber)
SCAR-H (heavy)

scar'a x8 takılıyor, gerçekte effective range 500m
(hk) m416'ya x8 takılamıyor, gerçekte effective range 300m

9mm'e silaha x8 takılıyor ama bullet drop baya fazla.

m16 v m416
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda acik ara en sevmedigim silah m16 sanirim. Gerci amac birinci olmaksa loot etme falan bence yalan en dandik silahla bile birinci olabiliyorsun. Haritayi ezberlicen nerelere saklanilir onu ogrencen. Zaten cifteli ile bir tuzak kurup bir kisi oldursen oyun sonuna yetecek lootu alabilirsin. Sonrasi pozisyon alma faaln filan. Green Beret gibi asacam kesecem diyorsan onu ben bilmem. Ben korkak adamim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben tabii hala nereden düzgün silah bulurum bilemediğimden şuan için haritaları öğrenmeye çalışıyorum.

Bir noob olarak gözlemim ;

Eğer şehirde inersem ve halka bana doğru kısalırsa ohh hem silah toplarım hem pusu miss sona kadar gider.

Eğer dışarda inersem ne silah bulurum ne de kaçacak yer, hemen vuruyolar.

Eğer şehirde inersem ama halka başka yereyse oraya gidene kadar vuruyolar.

Ne yapsam ağzıma yüzüme vuruyolar kısacası :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...