dana22 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 durbunlu guzel silah yok..silahlar var ve eklentileri var..bence oyunun o konudaki dinamikleri hakkinda twich yada youtube de pubg videolarini izleyebilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 AWM mi ne var , adamlar onunla çatır çatır oynuyor , dün o kadar övgüyle bahsettiğiniz drdisrespecte bakiim dedim, adam çılgın gibi vuruyor, sırf headshot, çatır çatır, hadi vurmayı geçtim haritayada aşırı hakim, herşeyi ezbere biliyor. Bunlar hep tecrübe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 awm loottan düşüyor ve mermisi de sınırlı yine kutudan almak zorundasın. scopelu sniper istiyorsan kar98k bulabileceğin en iyi, yoksa m16 m4 falan dürbünle hipfire iyi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 AWM 40 yılda bir görürsün, kasma hiç. Kar98 kovalayacaksın sniper oynamak istiyorsan, en reliable sniper o. Ben Mini'yi daha çok beğeniyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 M16'ya 8x takılmaması kötü ya Mini close medium rangede güzel ama M16 longe rangede daha iyi saçma bir şekilde bir de bullet dropeu çok az mermi hızı da çok iyi. Ama zaten herkes level3 kask ve armora kastığı için bir yerden sonra one shot diye bir şey olmadığı için m4'e takmak daha mantıklı oluyor. ha m16'ya takılmayan 8x s12k ve ump'ye takılıyor o ayrı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 zaten amaç anladığım kadarıyla m16 yı engellemek. 8x le kullanamasınlar demiş diğer silahlardan iyi olduğundan. s12k ile ump ye 8x takılsa ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 tamamen denge için yapılmış. bahsettiğiniz 5 mermisi kullanan silahların gerçekte 7.62mm mermi kullanan varyasyonları var zaten: (gerçi tarkov'da fln da var) en basitinden. HK417 [M417] (high caliber) SCAR-H (heavy) scar'a x8 takılıyor, gerçekte effective range 500m (hk) m416'ya x8 takılamıyor, gerçekte effective range 300m 9mm'e silaha x8 takılıyor ama bullet drop baya fazla. m16 v m416 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 M416'ya 8x takiliyor, M16'ya takilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 mini zaten m16 variant m416'ya takılamaması normal, barrel daha kısa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 m416 ya takılıyor ama işte fasdad m16 ya takılmıyor. manken olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 evet yanlış hatırlamışım peki m16'yı burst kullanan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 m16 burst çoğu silahtan daha iyi bence yakında severek kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Oyunda acik ara en sevmedigim silah m16 sanirim. Gerci amac birinci olmaksa loot etme falan bence yalan en dandik silahla bile birinci olabiliyorsun. Haritayi ezberlicen nerelere saklanilir onu ogrencen. Zaten cifteli ile bir tuzak kurup bir kisi oldursen oyun sonuna yetecek lootu alabilirsin. Sonrasi pozisyon alma faaln filan. Green Beret gibi asacam kesecem diyorsan onu ben bilmem. Ben korkak adamim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Ben tabii hala nereden düzgün silah bulurum bilemediğimden şuan için haritaları öğrenmeye çalışıyorum. Bir noob olarak gözlemim ; Eğer şehirde inersem ve halka bana doğru kısalırsa ohh hem silah toplarım hem pusu miss sona kadar gider. Eğer dışarda inersem ne silah bulurum ne de kaçacak yer, hemen vuruyolar. Eğer şehirde inersem ama halka başka yereyse oraya gidene kadar vuruyolar. Ne yapsam ağzıma yüzüme vuruyolar kısacası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 bugünün oyunundaki en saçma an lelelelel https://www.twitch.tv/videos/226390772 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Üzgünüz. Bir zaman makinesine sahip değilseniz bu içerik artık ulaşılamaz demektir. Beklerken başka videolara bakabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 güncelledim linki kardesh sıçmış tiviç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 abi gerçekten evde eldiven mi takıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 ahahaha sdfsgsdgsdfsdgaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 elde eldiven, koltukta gitar. show bizinis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Olum kalorifer bozuk, ev kac dereceydi haberin var mi :( Gotum dondu gotum. Gitar da kirik zaten Tabi normalde evde eldiven taktigimi dusunecek naifligine anlik duydugum hayranligi belirtmeden gecemiyicigim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Kör adama denk gelmişin bariz heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Oyunun su parasütle dusme can kaybetme konusuna bir care bulmasi lazim canim %45 dustu bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 ben geçen gün harveyquinn'le oynarken 2 maç üst üste aynı binaya inmeye çalışırken düşüp hayvan gibi hp kaybettim. sonra adam çıktı misafir geldi bilmemne diye. o günden beri konuşmuyoruz (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar