Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 SSD'ye kurunca nasıl rahatladı nasıl rahatladı vay emenike hdd olayı bitmiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 oğlum nolur beni bi squad'a alın lan, esas duo istiyorum kafa dengi birisiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 ben 4 gündür irandaydım dün sabah döndüm bu akşam baba geri dönüyor beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 ben hdd'ye kurmuştum oyunu, gene de rahat takılıyorum ultra'da. bence grafik kartı olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Madcat said: oğlum nolur beni bi squad'a alın lan, esas duo istiyorum kafa dengi birisiyle. Bugn donuyorm manastirdan abi. Yarindan itibaren akariz katilmak istersen. Steam acc bodrack. Buradan baska bir ark eklicekti, bir arkla duo zaten atiyoruz basindan beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 manastırda ne işin var abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 bosver abi, basladim ben gene kimse de yok solo solo sacmaliyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 solo bende pes ettim artık. Güzelde taktik maktik yok tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Aksam 7-8den itibaren squad kalkiyor bir aksilik olmazsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 oo link atin seyredelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 ne ara doldurdunuz la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 wtb squad'a 4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 4 kisi bir mermi atamadan nasil olduk la :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 medcet reyiz sagolsun ilk galibiyet geldi squadin soforunun son kalan olmasi ise ironinin dibi herhalde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 squad emeklerinin karşılığını buldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 gercek erkeklerin streamine buyurabilirsiniz. https://www.twitch.tv/azmodaii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 zombili zımbırtı oynayan var mı ? naslmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 abi deniz takımdan çıktı, 3 kişi + 1 random adamla 1. olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 sen yokken de biz 5 günde 3 kez squad birincisi olduk, hepsinde de last man bendim. pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Abi şu oyunda yaşadıklarımı videoya çekmem lazım. Bu kadar salakça olaylar olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 e çek abi shadowplay ile. geriye dönük kayıt da alıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 benim elimde 3 4 tane video var ama 1 gb üstü hep videolar. youtube'a uploadlayana kadar ömrüm çürüyo. shadowplay'de nasıl daha uygun videolar alabilriim bilen var mı? birde bazı videoların sesinde sorun çıkıyor hayvan gibi cızırtı geliyor. ts seslerini almıyor falan. bu akşam biraz kurcalıyım şu programı. bilen eden varsa biraz yol göstersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 kayıt veya yayın için bana göre en kullanışlı program https://obsproject.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 abi obs bende de var aşırı rahat ve güzel program ama 20 30 fps fark ediyor nerdeyse kayıda başladığımda. o yüzden vazgeçtim onu kullanmaktan. birde shadowplay'in geriye dönük kayıt olayı olması falan biraz daha kullanışlı yapıyor ama işte onda da yukarda bahsettiğim problemler var. obs'i daha performanslı kullanmak için yöntem var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 işlemciye yüklenme oranını düşür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar