bck Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 o adamla ben winner oldum sıkıntı sizde olmasın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 valla kardiş pimi çekip bombayı atmayı unutan ben değilim zA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 dün aldım bende. 960gtx 70-80 fps ortalama malesef. solo 5 kere 3. oldum, bi kerede bize daralsın şu circle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Daesu said: dün aldım bende. 960gtx 70-80 fps ortalama malesef. solo 5 kere 3. oldum, bi kerede bize daralsın şu circle ya fps meter'ın yok ya da aşırı şanslısın. millet 1080 ile ortalama 80 fps alamıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 rivaturnerla bakıyorum. herşey low tabi bi AA yükselttim , gözlerim çizildi 2dkda çünki. birde nvidia panelden pre render frame 1 ayarladım arada kısa bi shutter yapıyor ama ortalama fps boost için deniyorum şimdilik. boka sorarsa kapıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 ha ok her şey low ise ayrı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Xenocide said: valla kardiş pimi çekip bombayı atmayı unutan ben değilim zA pimi çekilen bomba 3 4 saniye sonra patlıyor haberiniz olsun asdf ben pimi çektim info bekledim. suç xunn'un. ateş ettiğim yere at hg'yi dedi fakat ateş etmedi. bana koyan 4 kişinin de full loot ile ölmesi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Adamlar resmen oyunu üstünüzde deniyor haberiniz olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Aiko said: Xenocide said: valla kardiş pimi çekip bombayı atmayı unutan ben değilim zA pimi çekilen bomba 3 4 saniye sonra patlıyor haberiniz olsun asdf ben pimi çektim info bekledim. suç xunn'un. ateş ettiğim yere at hg'yi dedi fakat ateş etmedi. bana koyan 4 kişinin de full loot ile ölmesi oldu. Bu CS alışkanlığı da olabilir ya Orada bombayı basılı tuttuğu sürece elde tutuyo tabi ki mantıklısı da o pimi çeksen bile tuşu basılı tutmak o mandalı bırakmamak anlamına gelir ve patlamaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 olm oyunda bomba attıktan sonra silahi geri eline almıyor AKIL TUTULMASI SENE 2017 GAMING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 bi kere onun yüzünden 2. oldum yaram derin kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 realistik oyun. sen bomba atıp peşinden silah çekebiliyor musun bunu söyle sen hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 o kadar realistic ki camdan içeri bomba atıyorum, görsel olarak cam kırıp bomba dışarı sekiyor ama bomba içeride patlıyor https://media.giphy.com/media/26ufdipQqU2lhNA4g/giphy.gif :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 bingildak said: olm oyunda bomba attıktan sonra silahi geri eline almıyor AKIL TUTULMASI SENE 2017 GAMING mermi bittikten sonra otomatik reload'da yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Xenocide said: valla kardiş pimi çekip bombayı atmayı unutan ben değilim zA bidakka lan dün son oyunda aynısını sen yaptın şimdi hatırladım. 1 metrekare odada hg attın aramıza düştü 2 kişi pert olduk. son 10 kişi flndı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Daesu said: rivaturnerla bakıyorum. herşey low tabi bi AA yükselttim , gözlerim çizildi 2dkda çünki. birde nvidia panelden pre render frame 1 ayarladım arada kısa bi shutter yapıyor ama ortalama fps boost için deniyorum şimdilik. boka sorarsa kapıycam komut ekleyerek dx10'a force edebiliyorsun shadowları kapatmak adına, işine yarıyabilir grafikleri biraz daha açmak adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Aiko said: Xenocide said: valla kardiş pimi çekip bombayı atmayı unutan ben değilim zA bidakka lan dün son oyunda aynısını sen yaptın şimdi hatırladım. 1 metrekare odada hg attın aramıza düştü 2 kişi pert olduk. son 10 kişi flndı. aynısını yapmadım. üst katta adamlar var dediniz, içeri girdim, BOMBA ATIYORUM YUKARI dedim, ben bombayı attıktan sonra biri içeri girip bombanın üstüne atladı sdkfk belki de yine sendin :( (tabi bomba üst kata gitmemişti, tek sıkıntı orda. :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 http://www.ign.com/articles/2017/05/02/playerunknowns-battlegrounds-hits-2-million-copies-sold 2 milyon satış 2milyon*70 tl. mmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Mis gibi döviz girdisi. Bide hala EA.. Biz hala TR'ye internet yasaklayarak bir yere varacağımızı düşünelim. Ulan bi kurtulamadık şu AKP'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Aiko said: oyun şu sitede 50 tl. daha önce fifa almıştım buradan https://www.droyun.com/playerunknowns-battlegrounds-2 ya burası güvenilir mi prey in fiyatı çok güzelmiş alsam sorun yaşar mıyım acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 http://i.imgur.com/Fv9sKsC.jpg infiltration 101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Catze said: Aiko said: oyun şu sitede 50 tl. daha önce fifa almıştım buradan https://www.droyun.com/playerunknowns-battlegrounds-2 ya burası güvenilir mi prey in fiyatı çok güzelmiş alsam sorun yaşar mıyım acaba alabilirsiinz. ben aldım hemen gönderiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 battleye baya bi korumayı kaldırmış şu an, acemi coder kim varsa hardwareban atıcaklar büyük ihtimal. dün 2 kere lagswitche denk geldim en basit hacklerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 turnuva var şu anda, izlediğiniz streamer varsa açın, büyük ihtimalle oynuyordur. lirik-shorty demin 2. oldular. şimdi 2. maç başlıyor, toplam 3 maç olacak, ortalama olarak en yüksek sıralamayı alan takım kazanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Red said: Catze said: Aiko said: oyun şu sitede 50 tl. daha önce fifa almıştım buradan https://www.droyun.com/playerunknowns-battlegrounds-2 ya burası güvenilir mi prey in fiyatı çok güzelmiş alsam sorun yaşar mıyım acaba alabilirsiinz. ben aldım hemen gönderiyorlar. --------alakasız ve gereksiz post-------- yöneticisi şu abi sitenin galiba yorum atmış sayfaya: https://www.facebook.com/baran.ediz.92 ben olsam güvenmezdim :( --------alakasız ve gereksiz post-------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar