razzo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Her ne kadar kıl bir oyun olmasına rağmen garip bir şekilde kendine bağlıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 allah dedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 allah diyen pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 PUBG Türkiye Discordunda beraber oynayacak türk arkadaşları bekliyoruz. Oyun ne kadar eğlenceli olsada squad ve duolar daha eğlenceli oluyor. Birlikte oynamak için arkadaş arayanları davet ediyorum. https://discord.gg/EBJVTJM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 merhaba gay friendly bir topluluk mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 https://www.facebook.com/dunpealx/videos/1710015342358600/ yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Kısa bir yayın açtım :) https://www.twitch.tv/devilmanta06 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 zipzip said: https://clips.twitch.tv/AmericanFunTroutTriHard Fpslerde kolsuzun önde gideniyimdir, bu maçlık heyecan yaşıyalım diye sessiz gittim. 3'e 0 kille girdim. O kadar güzel ilerliyordum ki, sırf alandan yemeyim diye duvara konsantre oldum çok lag vardı. Ölüşe bak. Delirdim. Çocuğum ölse bu kadar üzülmezdim. oha monitörün brightness'ı 10'du, ona rağmen gördüm adamı, napıyor bu diyorum. sen nası görmedin be :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Şşşş tamam üstüme gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Xenocide said: ne biçim ödeme seçenekleri lan bunlar onu çözemeye çalışıyorum. alıcaz ama alamıyorz. ordan şunu yükle burdan bunu yükle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 değişik bir tecrübe oldu ama 49tl ye aldım. 69'dan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 nası aldın bi guide'lasana ya. ben üşendim bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 abi valla hayatımda gördüğüm en abuk sistem. önce sonteklif sitesine üye oluyorsun. arama kısmına droyun yazıp 49 tane 1.05 tl satın alıyorsun. 51tl ye geliyor. 2tl'si sonteklif'in komisyonuymuş. sonteklif'te ürünü onaylıyorum diyip çıkıyorsun. droyun'a gelip ödeme emri onaylama gibi bir şey var ona tıklıyorsun. oraya miktarı yine 49 tl giriyorsun. sonteklif kullanıcı adını yazıyorsun. onlar onaylıyor bakiyeyi. sonra direkt oyunu satın al diyince alıyor bianda. ama droyun'a kayıtlı mailinize dikkat edin. direkt o mail üstündeki steam acc'ye gift ediliyor. sonra bi oyun için steam hesabı açmayın boşuna. bu arada oyun güzel ama optimasyon yerlerde. nasıl düzelticekler bilmiyorum. sesler kötü. dayz gibi kalıcak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 12.04'te droyun sitesinden aldım, gun icerisinde gonderiyorlar mi ? facebook ile alakasiz bir mail ile baglandim fakat "Eposta adresiniz?" kismina esas kullandigim maili adresimi girdim, oraya gonderirler mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Red said: abi valla hayatımda gördüğüm en abuk sistem. önce sonteklif sitesine üye oluyorsun. arama kısmına droyun yazıp 49 tane 1.05 tl satın alıyorsun. 51tl ye geliyor. 2tl'si sonteklif'in komisyonuymuş. sonteklif'te ürünü onaylıyorum diyip çıkıyorsun. droyun'a gelip ödeme emri onaylama gibi bir şey var ona tıklıyorsun. oraya miktarı yine 49 tl giriyorsun. sonteklif kullanıcı adını yazıyorsun. onlar onaylıyor bakiyeyi. sonra direkt oyunu satın al diyince alıyor bianda. ama droyun'a kayıtlı mailinize dikkat edin. direkt o mail üstündeki steam acc'ye gift ediliyor. sonra bi oyun için steam hesabı açmayın boşuna. bu arada oyun güzel ama optimasyon yerlerde. nasıl düzelticekler bilmiyorum. sesler kötü. dayz gibi kalıcak bence. Abi ben DrOyun'un sitesinde yazan banka hesap numarasına oyunun parasını havale ile gönderdim sonra da site üzerindeki sistem aracılığıyla ödeme yaptığımı belirtmiş oldum. Sonrasında site üzerinden oyunu seçerek alışverişi tamamla dedim ve bitti. Baya kolaydı aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 https://www.twitch.tv/videos/138896448?t=110m59s squad'a tek başına girip kazandı lirik bugün. inanılmazdı. 22 mi 23 mü ne kill aldı shdfuhsadu. aksiyona girdiğinden itibaren veriyorum timestamp'i açın izleyin, efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 demin 1. olma şansım varken gaza geldim 3. oldum. ateş etmeyip beklesem birbirlerini vururlardı. random çalılara ateş etmeye başladım sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 nassı oyun? hiç FPS hissiyatı vermedi yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 fps değil zaten, o yüzden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 FOV AYARI YOK SENE 2017, FPS OYUNUNDA FOV AYARI YOK VE KONSOL FOVU DEFAULT. FML Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 yani hiç PC oyunu gibi gelmedi bana da onu demek istedim. Resmen konsol oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 sabonis said: https://www.twitch.tv/videos/138896448?t=110m59s squad'a tek başına girip kazandı lirik bugün. inanılmazdı. 22 mi 23 mü ne kill aldı shdfuhsadu. aksiyona girdiğinden itibaren veriyorum timestamp'i açın izleyin, efsane. adam çok iyi oynamışta solo oyun daha zor değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=ibUtJhynXcI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Aiko said: sabonis said: https://www.twitch.tv/videos/138896448?t=110m59s squad'a tek başına girip kazandı lirik bugün. inanılmazdı. 22 mi 23 mü ne kill aldı shdfuhsadu. aksiyona girdiğinden itibaren veriyorum timestamp'i açın izleyin, efsane. adam çok iyi oynamışta solo oyun daha zor değil mi ? solo niye daha zor olsun ki? yani bunda her karşılaştığını 1vs4, 1vs3, 1vs2 falan öldürmen gerekiyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 dün güzel oyun çevirdik lan helal team. Aiko nubu hand granade ile bizim takımdan 2 kişiyi mefta ettikten sonra utancına katlanamayıp bir sonraki oyuna gelmedi ve geriye kalan aryan ırkı olarak birinci olduk. yine de çağırırız seni oyunlara, üzülme. DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar