Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playerunknown's Battlegrounds


sabonis

Öne çıkan mesajlar

Tim said:

Ya TR'ye 69 lira oyun, bana £26 kusur. Bunu TR'den alip da burdaki adrese kayitli steam adresimi girsem alirken yer mi acaba?


senin accounta tr den giriş yapılsa sorun çözülmez mi ?

ben mesela kendi accountuma şirketti pc den girdiğimde, köln üzerinden bağlandığı için saçma sapan rakamlar çıkıyor. eve gidince sorun yok. onun gibi bir şey olamaz mı ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
cheatera denk geldik:

https://clips.twitch.tv/BombasticResourcefulVelociraptorChocolateRain

ilk mermide düşürdü, helmet sapasağlam. knockdown iken de aimbot var mı belli olsun diye odanın kenarına çekildim, odaya girip bana zınk diye dönüşü ve hitboxa girer girmez ateş etmesi kanıtladı direk.


https://clips.twitch.tv/AmusedCooperativePepperDBstyle

bu da killcam



https://www.youtube.com/watch?v=5Ed_UyvlQds

bu da bonus
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cheatler hakkında biraz bilgi vereyim. gördüğünüz çoğu insan cheat falan değil.

Şu küçük 26mb lık patchler varya çıkan? onlarla birlikte internal cheat ve magic bullet devrini kapadı pubg. kesinlikle yapılmıyor. her patchde offsetler değişiyor. cheati yazanın bidaha update çıkarması gerekiyor. eskiden internallerde magic bullet vardı. client tan bullet drop ve speed ve no recoil maxlıyorlardı. unreal engine de damage her zaman server side ve hiçbir zaman değiştirilemedi.

şu an sadece externaller var. public yaparsan global ban max 2-3 güne geliyor. bluehole cheati alıp reverse engineer yapıyor. bu banla birliktede ring0 üzerinden HWID tag bunu takip ediyor. bidaha yeni account alıp cheat detect olmasa bile, belli bir report sayısına ulaştığın anda tagladıkları HWID match olduğu anda sorgusuz sualsız gene banlanıyor yeni accountun(cheat yapmasan bile. HWID taglıysa ve belli bir sayıda report alıdysan). HWID changerlar ring0 dan değiştirmediği için, tek kurtuluşun yeni pc almak bir kere banlandınmı.



Yazıyı şuraya getirecem. Şu anda Pubg de biri cheat yapıyorsa
1. external dır. (internal e göre çok daha zor pubg de yapılması)
2. private cheat tir. ( en ucuzu 250$ slot parası + 50$ aylık civarı).
3. reporttan dolayı banlanırsa gogo yeni pc.


senin cheat dediğin adam bu:
https://pubg.op.gg/user/Maharmen?server=eu

Recent 20 Game Stats
K/D
1.70
Damage
211
Survived time
19:01

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok ben yazmıyorum. fakat çok samimi bir arkadaşım (türk), bu tarz işlerle uğraşıyor uzunca senedir. eskiden şu wowdaki meşur botu yazmışlardı. şimdilerde pubg ye takmış durumdalar. kendisine baya bi kobay fareliği yaptım pubg de aimbotu kodlarken. iş dışında kendi discordumuzda casual oyun oynarken muhabbeti çok dönüyor bunun.

bluehole çok agresif bu cheat konusunda. o kadar agresif ki, oyun performansını bile anticheat için feda ediyorlar şu anda. pubg cpu intensive diye geçiyorya? aslında değil. performansı gayet fortnite kalitesinde. code obfuscation o kadar abarmış durumdaki pubgde, insanların cpusu bunlarla uğraşmaktan kasıyor.

adamlar bunun üzerinde her 5-6 saatte bir offsetleri değiştiriyor 26mb patchle. normal pc ile decompile etmek 10 saat süreceği için, adamlar gidiyo amazondan server falan kiralıyo processing power için. decompile dan sonra elle offsetler bulunup giriliyo. toplam süre 3 saat falan sürüyor. 2 saat sonra yeni offsetler geliyor patchle :)
bu yüzden küçük private cheat ve public cheat nerdeyse kalmadı oyunda. varsada 5 saat içinde otomatikman outdate oluyor. iş gücü yüksek paralı 2-3 firma kaldı deneyen. onlarda private a döndü. public yapılmıyor exeyi bluehole almasın diye. private larda kısıtlı. içerden referral gösterip slot başına saçma sapan para ödüyorsun. hem giriş için hemde aylık.

çin ve korede çok cheat yapıyorlar ama. korede kakaogames, çinde tencent. internet cafelerde oyun bedava. social security id ile giriyorsun. banlanırsan aynı id den sokmuyor bidaha o kadar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adam gerçekten sahibi çıktı rıza baba.


Ben ilk defa cheat'e denk geldiğimi düşündüm zaten, her öldüğüme cheat diye ağlamışlığım yok. Ama cheat değilse yine de bir sorun var o zaman ortada. Hit registerda mıdır artık sorun, nedir ben bilemem. tek atımda niye ölüyorum? Vest yok diye mi'yi düşündüm, AK'nin vestsiz damage'i 52 falanmış internetten baktım. tek mermide ölmemem gerekiyor. Yani aslında 2-3 mermi yiyorum da bana tek gibi mi görünüyor? Eğer öyleyse apayrı bi sıkıntı var.

Tek mantıklı açıklama helm var ama surat kısmını korumuyorsa ve oradan yemişsem belki. hitbox'ı nasıl bilmiyorum.

ha ayrıca arkadaşına benden de "selamlar"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...