Creus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Resmen skandal. * Beta'lığına veriyorum oyunun, düzeltilecektir böyle saçma şey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 eminim düzelir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 bıngıldak dev demotivator çıktı beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 asdhıuasdhıuyasıhuasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 düzelmez bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 düzelir diyorlar okumadan sallıyon dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Sözde 1 özde 0.75mbit upload anca çıkan adsl var bende 150 fps ile oynuyorum oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Shotgun OP herkes elinde shotgun ile geziyo resmen. Sacrifice zevkli baya ben de beğendim, 2-3 kişi girdik baya keyifliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Loadingleri kissalar biraz qeske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 şu bethasda.net launcher nasıl arak ve yetersiz bir şeydir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 slash cok zevkli ya, yıllar sonra hem akıcı hem farklı movement iyi geldi q4den daha iyi olmuş slide olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 abi air movement control oldugundan ucuyorsun slash ile. ayularin dibine girmeden oynama lazim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 bingildak said: şu bethasda.net launcher nasıl arak ve yetersiz bir şeydir ya. sırf şu yüzden kurmuyorum ya. Steame o kdr alısmısız ki diğer şeyler çekilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 ben de geçen hafta onun yüzünden kurmamıştım sonra bu sabah kurdum bakayım diye. launcher bildiğim başarısızlık abidesi. madem doğru düzgün yapamayacaksın neden böyle bir topa giriyorsun değil mi, herkes kendini bir blizzard zannediyor. neyse, oyun fena olmamış bence sadece bir oyun attım daha ama akşama deneyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Daesu said: slash cok zevkli ya, yıllar sonra hem akıcı hem farklı movement iyi geldi q4den daha iyi olmuş slide olayı Ben Anakin'le oynuyorum nedense diğerlerine bakmıyorum bile doğru düzgün lvl 11 mi ne oldum bi de. Elime rahat geleni bulunca hiç macera aramamıdım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 anakin ne lan lukela oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 anakinin sesine dayanılmaz. ssdye kurdum loadingler daha fena oldu lan bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Creus said: Daesu said: slash cok zevkli ya, yıllar sonra hem akıcı hem farklı movement iyi geldi q4den daha iyi olmuş slide olayı Ben Anakin'le oynuyorum nedense diğerlerine bakmıyorum bile doğru düzgün lvl 11 mi ne oldum bi de. Elime rahat geleni bulunca hiç macera aramamıdım herhalde. discord niye hep kapalı piç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Girdim 2 oyun attım 0.69 K/D yakaladım, artık oyunu bırakabilirim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 PC de kurulu değil ya, mikrofon falan yok diye. Bu akşam kurarım steam'e girip bakıyorum sana hep ordaysan çağırayım diye yoksun. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 oda acıkta friendlist offlineda kalmıs heralde. baydım bide ya, round duel nedir abi bık bık 3 kill al bitsin, sıkıldım yani. 2 tane map , AEROWALK yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 duel çok cheesy hakikaten. Dayanamayp girip aerowalk aç diyicen diye korkuyorum sdkjhfgh Sacrifice falan oynarız işte dur bugün yarın öbürsügün baba hatunu memlekete yolladı. 7/24 hazır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 adam gibi sacrifice oynucaksak +1 yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Ben gelip bi pc başına geçeyim dürtecem zaten hepinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 netcode'u düzeltmezlerse oyundan hiçbir patates olmaz. 10 oyuncudan 4 u frame atlıyor oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar