dana22 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 erkekse kadin..baysa bayan..cansa canan.. var oldugunuz icin tesekkur ederim..
escape Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Her erkeğin ADAM olmadığı gibi her kadın da KADIN değildir. Bunu iyi anlamamız gerekiyor. Her kadın bu onuru taşıyamayabiliyor. Eğer bunu söylemeye hakkımız yoksa, erkeklerin de "adamlık" ölçütü alınacak özelliklerinden konuşmaya hiçbir kadının hakkı yoktur. Ama "şerefsizlik" endeksi erkeklerde kadınlardan daha çok olduğu için bu hakarete sürekli erkek maruz kalıyor. Yani: yalancılık, ikiyüzlülük, sadakatsizlik, saygısızlık ve ihanet sadece erkeklere has özellikler değil. Bunları kadınlar da yapabilir.
bingildak Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 escape said: Ama "şerefsizlik" endeksi erkeklerde kadınlardan daha çok olduğu için bu hakarete sürekli erkek maruz kalıyor. Yani: yalancılık, ikiyüzlülük, sadakatsizlik, saygısızlık ve ihanet sadece erkeklere has özellikler değil. Bunları kadınlar da yapabilir. http://imgur.com/IA5olFN DÜNYAMI SARSTIN KARDEŞ
bingildak Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 o kadar sarsıldım ki çift post atmışım
escape Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Neden "imkansız" bir şey mi söyledim? Ya da kadınları mı aşağıladım abi abartmayın.
Feamer Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 bekar emekçi kadınları kutlamıyor muyuz?
Remus Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 totemic said: Yasaklamışlar afhasfgas Ekşiye topik bile açılmış https://eksisozluk.com/filli-boya-reklaminin-yasaklanmasi--5316367?a=popular
Feamer Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 birde escape spesifik bir şey anlatmış galiba
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 escape said: Her erkeğin ADAM olmadığı gibi her kadın da KADIN değildir. Bunu iyi anlamamız gerekiyor. Her kadın bu onuru taşıyamayabiliyor. Eğer bunu söylemeye hakkımız yoksa, erkeklerin de "adamlık" ölçütü alınacak özelliklerinden konuşmaya hiçbir kadının hakkı yoktur. Ama "şerefsizlik" endeksi erkeklerde kadınlardan daha çok olduğu için bu hakarete sürekli erkek maruz kalıyor. Yani: yalancılık, ikiyüzlülük, sadakatsizlik, saygısızlık ve ihanet sadece erkeklere has özellikler değil. Bunları kadınlar da yapabilir. abi niye böyle bişi yazdın ki ne gereği vardı
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 escape said: Her erkeğin ADAM olmadığı gibi her kadın da KADIN değildir. Bunu iyi anlamamız gerekiyor. Her kadın bu onuru taşıyamayabiliyor. Eğer bunu söylemeye hakkımız yoksa, erkeklerin de "adamlık" ölçütü alınacak özelliklerinden konuşmaya hiçbir kadının hakkı yoktur. Ama "şerefsizlik" endeksi erkeklerde kadınlardan daha çok olduğu için bu hakarete sürekli erkek maruz kalıyor. Yani: yalancılık, ikiyüzlülük, sadakatsizlik, saygısızlık ve ihanet sadece erkeklere has özellikler değil. Bunları kadınlar da yapabilir. hakkaten abicim neden saçmaladın durup dururken
escape Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Çok güzel soru. Ne bileyim saygıyı hakedecek ve haketmeyecek kadınların olabileceğini söylemek istemiştim de neden o kadar uzattım acaba hsjsjdjd
Bone Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 bingildak said: düzgünü benim yazdığım zaten yok öyle bişi, yalan bilgi vermeyelim
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 bonec genel olarak hep haksiz degil miydi? gectigimiz 10sene icinde bunu defalarca kanitlari ile gorduk, yasadik... konuyu uzatmanin manasi yok.
yav Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Kari ne lan? Bi mod da cikip gerekli tokadi atamadi mi?
Remus Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Formdaki hatunların biri gelip itiraz etmemiş...
Llama Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 nerde hatun hatun mu var forum da bismillah
escape Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Forumda ben hiç kadın görmüyorum. Eskiden nil, sesu, pogodi, xunn'un sevgilisi vardı, bella vs daha aklıma gelmiyor. En son corpy evlendi işte o da gitti daha da gelmedi. Gitti lan kadın mı dayanır size
Remus Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 İzleyemeyenler için filli boya reklamı... Silinen! https://twitter.com/nedenttoldu/status/839186003134918657
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Llama said: reis bakalım ne zaman sarıcak bu reklama https://eksisozluk.com/filli-boya-reklaminin-yasaklanmasi--5316367
Feamer Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 ekşi said: bazen teknik konular bilmeden nasıl üzücü sonuçlara yol açıyoru da bize öğreten reklam. öncelikle reklam pek şahane olmuş ama anladığım kadarıyla fox tv o kadar çok sevmiş ve reklam kuşağı bir yana, para pul gözetmeden haber bültenine de taşımak istediğinden ve o destek kısmını bilmeden youtube yüklediğinden, hakları fox tv ait sanan youtube da filli boya youtube kanalındakini silmiştir, umarım geri gelecektir. önemli olan reklamın herkese ulaşmasıydı, ki ulaştı da, markanın en güzel bize verdiği hediye de bu oldu, fox'a gelirsek ise, yaptığınız güzelliği tam yapmak adına hadi getirin bu videoyu geri.
Öne çıkan mesajlar