paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Lan çok güzel programmış inşallah ban yemeyiz :D Yalnız ne kadar trade card varsa hiç satmamıştım elden çıkarayım dedim, bir iki h1z1 kutusu ve rust skini de satıyorum 80 TL geçicek hesaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Ben de kartların bi kısmını koydum 20 lira geldi (3-4 aydır ellememiştim hiç) O bahaneyle canım sıkıldı dota itemlarımın ortalama fiyatına bakıyım dedim 820 tl çıktı. 500 LİRAYA İTEMLİ STEAM HESABI SATILIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Bu arada belki bilmeyen vardır. Steam de markette satma limitiniz 200. Bu limiti aşmak için bir form dolduruyorsunuz. ABD de oturuyorsanız ve 20.000$ ı geçtiyseniz vergiye tabi oluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Benim koyduğum kartların %90'ı holdda diğerleri onay bekliyor niye böyle ya bu? Steam Guard'ı da aktif ettim telden onaylıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 15 gün gerekiyo yeni aktive ettiysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 jonq said: Bu arada belki bilmeyen vardır. Steam de markette satma limitiniz 200. Bu limiti aşmak için bir form dolduruyorsunuz. ABD de oturuyorsanız ve 20.000$ ı geçtiyseniz vergiye tabi oluyorsunuz. bu olay turkiyede yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 us dışı formunu dolduruyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 bu arada 2 saati geçtikten sonra skip game diyip başka oyuna geçip hemen kart düşürebiliyosunuz öbür türlü bekleyince uzun sürüyo he listenizde şu adam şu oyuna girdi diye notification açan plebler varsa (ki 2 tane sayabilirim şu an) onlardan küfür yiyebilirsiniz ama banane !11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Black-ice said: ben şu kartları cevhere dönüştürme olayını da hiç anlamadım. direk satıyorum ama doğru mu yapıyorum? Black-ice said: kartları satarken kaç tlden koyuyorsunuz minimumdan mı direk? şu iki soruma cevap verebilecek var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Black-ice said: ben şu kartları cevhere dönüştürme olayını da hiç anlamadım. direk satıyorum ama doğru mu yapıyorum? gemlerle başka kart paketleri alabiliyorsun. örneğin 10 kuruşluk kartları kırıp, tanesi 70 kuruştan giden oyun kartlarına dönüştürebilirsin paket olarak ama kasmıyorum ben. Black-ice said: kartları satarken kaç tlden koyuyorsunuz minimumdan mı direk? chrome addonunu indirdim direk sell quickten gömüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 kurdum bende küçük bir pay bırakıyormuş eyvallah cevaplar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 bu idle masterda yapmam gereken ayar vs var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 yok ya play'le geç. sadece vac'lı oyunlara girme bu açıkken csgo, tf vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 paradoksalkedi said: Black-ice said: ben şu kartları cevhere dönüştürme olayını da hiç anlamadım. direk satıyorum ama doğru mu yapıyorum? gemlerle başka kart paketleri alabiliyorsun. örneğin 10 kuruşluk kartları kırıp, tanesi 70 kuruştan giden oyun kartlarına dönüştürebilirsin paket olarak ama kasmıyorum ben. Black-ice said: kartları satarken kaç tlden koyuyorsunuz minimumdan mı direk? chrome addonunu indirdim direk sell quickten gömüyorum ben. chrome addon u nasıl ayarlıyorsun? chrome üzerinden steam market e giriş mi yapman lazım? veya nasıl işliyor bir mini tuto şekli yaparmısın. tşk. öd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 editleyemiyorum ya yeni post atayım neyse, cs go nun trade cardları bende gözükmüyor bir de. payday in kartlarını düşürebildim ama badges ekranında cs go hiç gözükmüyor bile. fixlenebilen bir durum mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 inventory'ye girdiğinde tab'lar var. steam / team fortress 2 / portal 2 diyor bende mesela. csgo'da bişeyim yok o yüzden o da tab'lı mı bilmiyorum da valve oyunu olduğundan mütevellit kendi tab'ı vardır büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 şunu açtım, bakalım kaç papel gelcek kartlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 0.2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 not in game diyo ben de sürekli. security warning penceresi çıkıyoya hani run diyoruz o pencere çıkıyor sürekli anlamadım nasıl çalıştırıyoruz bunu. edit: sürekli bu uyarıyı verme diyince düzeldi altta oyunların ismi falan yazıyo şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 abi şu program 1-2 gündür açık nerdeyse, ilk bi 100 kart seri düştü ondan sonra çok yavaş düşüyo, varmı bi numarası daha hızlı düşürmenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Bu steamdeki playtimelari bozuyor di mi, gerek yok abi 20-30 lira icin. donup kac saat oynadigimi dogru sekilde gormek daha onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 oyun basi 2-7 saat arasi ekliyor ama 7 saat cok seyrek, ortalamasi 2 saat civari benim gordugum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 aç kapa yap programı. aç hızlı hızlı oyunları nextle( her oyun arası 2 3 sn bekle) kapat baştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar