Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

idle master - steam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben de kartların bi kısmını koydum 20 lira geldi (3-4 aydır ellememiştim hiç)
O bahaneyle canım sıkıldı dota itemlarımın ortalama fiyatına bakıyım dedim
820 tl çıktı.
500 LİRAYA İTEMLİ STEAM HESABI SATILIR
Mesaj tarihi:
Bu arada belki bilmeyen vardır. Steam de markette satma limitiniz 200. Bu limiti aşmak için bir form dolduruyorsunuz. ABD de oturuyorsanız ve 20.000$ ı geçtiyseniz vergiye tabi oluyorsunuz.
Mesaj tarihi:
jonq said:

Bu arada belki bilmeyen vardır. Steam de markette satma limitiniz 200. Bu limiti aşmak için bir form dolduruyorsunuz. ABD de oturuyorsanız ve 20.000$ ı geçtiyseniz vergiye tabi oluyorsunuz.

bu olay turkiyede yok.
Mesaj tarihi:
bu arada 2 saati geçtikten sonra skip game diyip başka oyuna geçip hemen kart düşürebiliyosunuz

öbür türlü bekleyince uzun sürüyo
he listenizde şu adam şu oyuna girdi diye notification açan plebler varsa (ki 2 tane sayabilirim şu an) onlardan küfür yiyebilirsiniz ama banane !11
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

ben şu kartları cevhere dönüştürme olayını da hiç anlamadım. direk satıyorum ama doğru mu yapıyorum?

Black-ice said:

kartları satarken kaç tlden koyuyorsunuz minimumdan mı direk?

şu iki soruma cevap verebilecek var mı
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

ben şu kartları cevhere dönüştürme olayını da hiç anlamadım. direk satıyorum ama doğru mu yapıyorum?

gemlerle başka kart paketleri alabiliyorsun. örneğin 10 kuruşluk kartları kırıp, tanesi 70 kuruştan giden oyun kartlarına dönüştürebilirsin paket olarak ama kasmıyorum ben.

Black-ice said:

chrome addonunu indirdim direk sell quickten gömüyorum ben.
  • 2 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
paradoksalkedi said:

Black-ice said:

gemlerle başka kart paketleri alabiliyorsun. örneğin 10 kuruşluk kartları kırıp, tanesi 70 kuruştan giden oyun kartlarına dönüştürebilirsin paket olarak ama kasmıyorum ben.

Black-ice said:

chrome addonunu indirdim direk sell quickten gömüyorum ben.

chrome addon u nasıl ayarlıyorsun? chrome üzerinden steam market e giriş mi yapman lazım? veya nasıl işliyor bir mini tuto şekli yaparmısın. tşk. öd.
Mesaj tarihi:
editleyemiyorum ya yeni post atayım neyse,

cs go nun trade cardları bende gözükmüyor bir de. payday in kartlarını düşürebildim ama badges ekranında cs go hiç gözükmüyor bile. fixlenebilen bir durum mu bu?
Mesaj tarihi:
inventory'ye girdiğinde tab'lar var. steam / team fortress 2 / portal 2 diyor bende mesela. csgo'da bişeyim yok o yüzden o da tab'lı mı bilmiyorum da valve oyunu olduğundan mütevellit kendi tab'ı vardır büyük ihtimal.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
not in game diyo ben de sürekli. security warning penceresi çıkıyoya hani run diyoruz o pencere çıkıyor sürekli anlamadım nasıl çalıştırıyoruz bunu.

edit: sürekli bu uyarıyı verme diyince düzeldi altta oyunların ismi falan yazıyo şimdi
  • Yeni Oluştur...