Artariel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 aylardır kullanmıyorum resmen tozlandı durduğu yerde. 8 ay kadar daha garantisi var, kutusu aksesuarı yerinde. dolar arta arta fiyatı 550 liralara kadar çıkmış, oha dedim. madem kullanmıyorum o zaman satayım 200 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 resimlerini cekebilir misin musait olduğu n zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 selam, paketlemesi kolay olmadı. işte o fotolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 iyiymiş direk 300 iste 250 ye anlaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 aleti paketlerken baya temiz kullandığımı fark ettim. satmaya kıyamıyo insan ama kullanmıyorum da açıkçası artık. 200 ucuz bile ama gaddarlık etmeyeyim. sırada logitech m570 trackball var. dün mediamarktta 350 liraya görünce şok oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Bunun girişi nasıl 3,5mm mi yoksa usb mi ps4 için bakıyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 3.5mm girişi var, bir de yanında usb ses kartı verilmiş ona da takıp usb olarak bilgisayara takabilirsin. iki türlü de mümkün yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Uzatma kablosu oluyordu değil mi? Web sitesinde 2+1m kablo uzunluğu diyor. Ben alabilirim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 şuan piyasada gerçekten parasını hak eden nadir gamer headphonelardan biri, baya iyi kulaklık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 yok cloud 2'de yanında uzatma kablosu verilmiyor. usb ses kartı bir nevi uzatma kablosu olarak iş görüyor. ps4'e bağlamış eleman galiba USB portundan, https://www.youtube.com/watch?v=PqgDxD84WNU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 ben 1 senedir kullaniyorum, bayada dolasti benle hani her hali ile sahane. bazen evde usenip telefona normal kulakici kulaklik yerine bunu takiyorum uzun sureli gorusuceksem filan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 hmm kardeşimin kulaklığa ihtiyacı vardı benimkine sarkıp duruyor bezevenk ayırsana abi kimseye söz vermediysen. yarın sana öm ile dönerim kesin alıyorum almıyorum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Ben alırım bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 vallahi başkası önceden istedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 benimde şarj azdı akşam eve gidince msj atarım dedim... alan arkadaşa hayırlı olsun güzel günlerde kullansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Başkası kim yaw ulen ps4 bir kulaklık aldırmadınız bu kaçan 4. kulaklık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Lan ben bu başlığı niye görmedim biri ucuz güzel bir kulaklık versin lan bana kulak ağrıtmayan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 teşekkürler güzel aletmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 g230 var vereyim 75 liraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 kulak ağrıtıyor mu en önemlisi benim için kafama press yapan bişise no tnx k3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 benim ağrıtmıyordu ama kafam büyük benim. narinse kafan diye düşünüp garanti veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Pm den yolla fotoları vs bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 urun satildi mi, reserve mi edildi, nedir son durum ? :) CthuLhu said: benim ağrıtmıyordu ama kafam büyük benim. narinse kafan diye düşünüp garanti veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 satilmis galiba satilmadiysa da ikinciyim ben alacam sansiniz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 bu veya yarın akşam bakarım foto işine. alet bu . kulaktaki süngerlerinin kırmızı yerleri çok azcık ufalanmaya başlamıştı. ama yürür aksamda problem yok sfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar