Xaero Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 http://media.fyre.co/Xb8YtYQJe9JBkp3vUDbw_DSCF6556.JPG https://d2kmm3vx031a1h.cloudfront.net/FOIPgfb9TSeLjJ8gYDKO_DSCF6553.JPG https://d2kmm3vx031a1h.cloudfront.net/tPm55JQSQg6vtSMYU0XK_DSCF6552.JPG https://d2kmm3vx031a1h.cloudfront.net/w9x7oY5IS2GC7SLidOy6_DSCF6555.JPG https://www.youtube.com/watch?v=X7G-LFqUbJE https://www.youtube.com/watch?v=jLbFHFsFCVQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Tuş mu lan o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 ikinci hat telefonu abi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 iphone 6s almasaydım kesin alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Süper olmuş ya, ikinci hat telefonu yapılır cidden :) Sitesini de paylaşalım tam olsun: Nokia 3310 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 batmadı mı lan bu nokia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 anne telefonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 nokia batmadi hayvan gibi buyudu aksine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Yeni modelleri de fena değil aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 56 dolar msrp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Dual SIM olanı da varmış. FM radyo ile geliyor, bütün gün telefon konuşması yaptırabilen veya 1 ay boyunca telefonun açık kalmasını sağlayan bir batarya ile 49 Euro'ya geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 AL COLUK COCUGU SEVİNDİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 nokia 3 uzunluğu 11-12 cm civarıysa alırım. iphone dışında ufak telefon yok piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 wi fi koymamış ayılar ya asdga lan olm kaç para bi wi fi cipi amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 nokia 6 güzelmiş ya alınır mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 4g ve hotspot olsaydi keske Bi de light bir android surumu fln destekleyebilirdi, instant messaging icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Esh said: AL COLUK COCUGU SEVİNDİR lan çoluk çocuk da iphone 6'nın galaxy s6'nın altına burun büküyor ki. anca yaşlı halaya dedeye nineye gider bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 kendi telefonumda navigasyonu sık kullanmıyor olsam direk bunu alıp primary olarak kullanırdım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 senko said: nokia batmadi hayvan gibi buyudu aksine iyi bu 3310 la batarlar artık asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Tutsun, yayılsın çok isterim.. Microsoft hiç etmeseydi de samsung lg gibi saçma sapan telefonlara kalmasaydı millet Android için.. said: Nokia 6 comes with Android Nougat, the full spread of Google Services and no unnecessary extras. You get an experience that’s focused and clutter-free, and we’ll make sure you keep getting regular updates, so you’ll always stay on top of features and security. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 whatsapp, google maps olsa düşünmem alırım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Tuşlu telefon çok büyük ihtiyaç. Aylarca anneme babama tuşlu telefon aradım ben güzelinden. En sonunda iPhone öğrettim mecbur. Whatsappi Facebook'u olan güzel bir tuşlu telefon muazzam akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 wazzap yok abi. yani onları implemente etmeden bilemiyorum yani wireless yok olm. sene 2017de kol saatinde wireless var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 uk said: Tutsun, yayılsın çok isterim.. Microsoft hiç etmeseydi de samsung lg gibi saçma sapan telefonlara kalmasaydı millet Android için.. said: Nokia 6 comes with Android Nougat, the full spread of Google Services and no unnecessary extras. You get an experience that’s focused and clutter-free, and we’ll make sure you keep getting regular updates, so you’ll always stay on top of features and security. Lumia'lar aslında tasarım ve donanımsal olarak o dönem için bana göre başarılıydı. Bence Windows Phone'da iyiydi ama en büyük eksikliği marketteki uygulamalar olduğu için beklenen büyümeyi yakalayamadı. Microsoft sanırım HP'nin çıkardığı Elite X3'de olduğu gibi telefon piyasasında Windows Continuum ile yürümeyi deneyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Wireless vardır diye ümit ediyorum.. Olması lazım... Olmazsa harbi 3310 olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar