toggie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 evga gtx970 var. daha once bir rma yasamistim, yanik degildi ama durduk yere calismamaya baslamisti. bu seferki rma'dan gelen kart. alttaki fotodan yanik kapasitorleri gorebilirsiniz. iki kez kivilcimi gorebildim. muhtemelen 3 kez cakmistir, ilkinde ekrana baktigimdan gorememisimdir herhalde :) black screen gelir gelmez kasanin icine gitti gozum, iki kez alevin yanip sondugunu farkettim ve aninda fisi soktum tabi. sebepleri neler olabilir ogrenmek icin actim basligi. ticket'i attim zaten, ikinci rma icin cevap bekliyorum. neyse ki sonbahara kadar garanti devam ediyor. foto http://oi67.tinypic.com/2w4xt04.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 yasal yollarda hakkını arayacağını söyle ve tehdit et. sana 5k euro yollasınlar yeni pc kurman için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Aşırı akım, aşırı ısınma. Bir sürü sebepten olabilir öyle kesin bir cevap verilemez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Bana sanki orası ısınıp , lehimleri eritip , onun sonucu olarak kısa devre gibi geldi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 akim korumali prizin vardir herhalde? 50tl ona vermissindir diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Karttan önce power yanar senin teorinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Ayrıca gidin regülatör alın prizden bir poh olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 bu karttan bende de var,fanları 60 a kadar dönmeyo falan diye itelediydiler zamanında,biz eski kafa tabi fanları %9 da çalıstırıyom üstündeki zımbırtıları serin kalsın diye geçmiş olsun abi yeni pc yollarlar inş fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 anakart slotunda veya psu'da sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 bilesenleri de yazayim bu arada i5 4570 asrock z87 pro seasonic 620 moduler corsair vengeance 4g*4 nerede sorun oldugundan bu kadar emin olan arkadaslar biraz daha detaya girebilir mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 O SLI bağlantı noktasının plastik korumasıyla mı kullandın kartı, onu çıkarman lazm kullanırken, muhtemelen o yüzden yanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar