Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 22. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş | 27 Şubat Pazartesi - 20.00

Llama

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:

Olum adam Beşiktaş in farkli kazandigi maçlarda yapilan hakem hatalari sayilmaz dedi ne anlatiyorsunuz sdfsf

Gecen ssne elle atilan goller yalan penaltılar rakibe cikan 3 kirmizilar falan zar zor 6. Sirada hakemler sayesinde tutulan takim taraftari diyor bi de bunu sdfads

Saygi duyacaksiniz

Kafan cok guzel ya bakiyorum bakiyorum cay yok icemiyorum.

Hakemler galatasaray'i 6. Yapti he? 8. Olsaydik kulubu yikacaktik cunku 6. Olmak icin sike yaptik. Veya kimin isine yaradi 6. Olmamiz, 5. Olmak icin ugrastik da o mu olmadi? Bir gram mantik yok. 5 keredir soyluyorsun busefer dayanamadim, disarda gulerler bak.

Saygi duyuyoruz zaten bilmiyorum valeqten baska bisey diyen var mi. Umarim boyle devam edersiniz de avrupada da izleriz, bizim takimdan bi cacik olmaz, hala nasil yaris icindeydik onu bile bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

abi adam aut çizgisini gösteriyor penaltı diyorlar :)

bence penaltı atınç hayvan gibi adam diz koyuyor ama aynı fizikte biri olsa yıkılmazdı.

ama en başından beri penaltıyı vermedi zaten karar değişikliği söz konusu değil aut dedi

hatta bu zaten çok tartışılan bir şey penaltı ve aut kararları aynı. Bize de benfica maçında olmuştu aynı şey.
Sosyal ağlarda paylaş

Başta net penaltı gösterdi ya Atınç elini başının arasına aldı filan. Zaten penaltıydı da. Hani Quaresma'nın ki de penaltı ama bu maçta öne geçsek eminim maç çok farklı olurdu. Beşiktaş mecbur baskı yapmak zorunda kalacaktı filan maçın gidişi çok farklı olabilirdi. Ama olan oldu tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Basta penaltı gosterdigine dair gotunuzden ve aptal spikerden baska kanit var mi elinizde ? Videoda falan hic oyle bisey yok cunku.

Penalri noktasi ile cizginin ayni paralelde yer almasi herkesi yaniltti o kadar. Futbolcular bilr noktayi isaret ediyor sandi. Insanlar da gaza gelmis once penalti verilmisti diye sdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

Insanların kesin yargi ile konuşmasına dayanamıyorum. Olay futbol degil.

Neymis basta vermis da sonra iptal etmis.. hadi ya neye gore karar verdin buna ?

Kendini biseye inandirip bunun üstünden sahte magduriyet yaratma olayina girmiyorum bile.
Ya da penaltı calip 2 besiktasli itiraz etti diye Bulent yildirim gibi bir hakemin kararindan donecegine inancak kadar saf oldugunuza inanamiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

aynen spiker soyledi ondan duyan yasin sevindi, atinc uzuldu, atiba ve babel sinirlendi karara filan.

bir de gaza gelmis paragrafli filan yazmis 'insanlarin koson yorgo ile konusmasinia sdf' filan diye. yav he he.

koyduk gectik desen bir sey diyecek uzatacak olan yok da burada gelip 67 iq ile arguman uydurmaya calisinca olmuyor
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Basta penaltı gosterdigine dair gotunuzden ve aptal spikerden baska kanit var mi elinizde ? Videoda falan hic oyle bisey yok cunku.

Penalri noktasi ile cizginin ayni paralelde yer almasi herkesi yaniltti o kadar. Futbolcular bilr noktayi isaret ediyor sandi. Insanlar da gaza gelmis once penalti verilmisti diye sdfsd

Okuma yazma bilmeyenler forumdan ayiklansa burasi daha güzel bir topluluk olacak...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...