Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 hepsine 1200 cash hatta istersen dovizciden dolar yapip verem yukseliyo 1 haftaya istedigin fiyat olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Hesabı vermem. ps4 + kutulu oyunları ıstıyorsan veriyim 1200e. kargo benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Güncel.. Ps4 + kutulu oyunlar 1200₺ Hesap 400₺ Hepsi 1500₺ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 @totemic den yeni aldığım 2012 model notebook sıfır gibiydi kutusundan çiziksiz olan arka ve ön yüzüne kadar. sanırım bunu da çok temiz kullanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 3 ay kullanmış zaten abi, üzerinde zıplasa 3 ayda bir şey olmaz zaten, de fiyat yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 fiyat yüksek komplesi en fazla 1200 eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Fiyatin yüksekliği konusunda katılmıyorum ama yinede ciddi alıcı arkadaşllarla pazarlık yapabiliriz. Masaüstü alacağım için bütçe yaratmaya çalışıyorum. @akirafes Abi saol bu alet sıfırdan farksız maymun iştahlı oldugum için bir heves aldım şimdi satıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 totem seni severim. olcak rakamı yazda anlaşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 şu paticikte 6 aydır çıkan beleş topikler çok üzüyor beni 6 ay sonra satsaydın hemen alırdım valla bu arada o hesaptaki oyunlar falan kaç para ki 1200'e çok diyor arkadaşlar? Piyasasını/Sıfırını bilmediğimden soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Valla digital oyunları ben indirimden toplam 598₺'ye aldım. (Keşke almasaydım birçoğunu açmadım bile) dediğim gibi söylediğim rakamlar banada çok gelmiyor. Paticikten ciddi alan olursa konuşuruz yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Sen parani adam gibi pcye sakla. Hazir da ryzen de gumbur gumbur geliyor. Sonra fps dustu oldum QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Sikinti su ki millet slim'i 750 liraya falan aldi blackfriday'de. Oyunlar da alan kisinin zevkine bagli oldugundan karsi tarafa cok cazip gelmeyebiliyor. Konsolu oyunla beraber satmak ekstra donanimli araba satmak gibi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Orası öyle. Zaten hesabı pati tayfasından baska biri almaz herhalde oyunlara bakarsak. Ayrı ayrı olarakta vericem artık uygun teklif olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 eğer verirsen 1250ye hepsini alayım, ciddiiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 @CthuLhu ortak bir payda da anlaşırsak veririm hepsini. güncel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 ps4 + fifa = 1000 lira veririm abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 250 TL için beklediğine değmez ya ver gitsin kutuluya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 güncel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 güncel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Liebe said: 250 TL için beklediğine değmez ya ver gitsin kutuluya güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Sade Fifa yı almak istesek kaca verin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 tek satmayı dusunmuyorum ama diğerleri satılır elimde tek kalırsa bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 güncel psn hesabı imamizer'e satılmıştır. PS4 + KUTULU OYUNLAR HALA SATILIK.. FİYAT-1200 PAZARLIK VAR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar