Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Asus Zenphone 3

Utk

Öne çıkan mesajlar

Kullananlar,memnun kalanlar ? Çok nadiren de olsa aynı program uzun süre çalıştığı zaman duraksamalar yapıyor şimdilik. Hızlı bi işletim sistemi var, ramleri temizleyebiliyorsunuz bu da inanılmaz bir katkı sağlıyor. Pil süresi iyi. 2 saat boyunca elimden düşmedi telefon, %20 gibi bir şarj tüketmiş. 5.5" olması biraz dezavantaj ele sığmıyor,tek elle kullanmak zor. Iphone'un en büyük avantajlarından biri tek el ile kullanılması sanırım. Ama yeterli geliyor mu ekran boyutu yıllarca monitöre küçük dedikten sonra tartışılır
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
bi daire çıkıyor, rami temizlemek için çıkan daire gibi ama 1 saniyeden çok daha kısa süre kaldığı için anlayamadım ne olduğunu. muhtemelen yazılımsal, ekranda dokunarak çıkardığım bir uygulama değil.

Ilk 15 gün iade hakkı var, sakıncalı ürün ya da buna benzer bir tabiri var para iadesi alabiliyor olmam gerekli ama aynı telefonu alıcam zaten
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
telefonu aldım, 14. gün bozuk diye verdim. ayın 13'ünde aldılar telefonu. 14'ünde servise vardı. 17'sinde iade raporu düzenleyeceğiz dediler.ayın 26'sında karar değişti,iade raporu düzenlenmeyecek direkt bayii'den alıcaksınız dediler. 27'sinde bayiye gittim,31'ine kadar telefonun geleceğini söylediler.
31'inde bayiden müşteri hizmetleriyle konuştum " 1-2 saate kadar arıcaz,bugün kargoya vericez. yarın bayiden alabilirsiniz" dediler. 3 nisanda aradım,müşteri hizmetlerinin ne kargodan haberi var,ne disrübitörden. yurtdışından gelicek dediler , cihaz avrupa yakasından (kağıthane) anadolu yakasına (kadıköy) gelicek.
Genel merkezden arayan diyor ki müşteri hizmetlerinde konuştuklarınız yanlış bilgi vermiş. ne "10 gün yasal süreci " var ne de "iade raporu" diye bir şey. her gün aradım,her gün farklı müşteri temsilcisi "iade raporu" düzenlenecek dedi. 10 yasal iş gününü geçti telefon da vermediler. bugün 14:00'da arayacaklar.

Aradılar, telefon konuşmaları kontrol edilmemiş. 10 yasal iş süreci sadece tamir edilen telefonlar için varmış bir 10 gün daha yasal süreç bekliyorum.

Telefon iyi, servis kalitesi b.ktan
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün konuştum toplu alım yapacakları için bekletiyorlarmış. Müşteri başına değerlendirilmiyoruz,10.000. siparişi beklicez mecbur. Cuma günü telefon ellerine gelicek,Pazartesi kargoya vericekler. Telefon garantiye verdiğim tarihten tam 30 günü sonra gelicek. Bu da en iyi ihtimal. Bir kere dediler ki kargoya vericez 1 saate,yarın elinizde olur. Bu sefer bakalım ne olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

30 iş günü. Normalde 20 iş günü dolunca da backup telefon vermeleri gerekiyor da; sağolsunlar işgüzar yetkililer "o arıza olursa,telefonun yenisini verirsek backup telefonu vermiyoruz" diyerek kapattılar konuyu. Mecbur beklicem ya da gidip Asus müşteri hizmetleri binasını ateşe vericem çalışanları çıkartıp.
Sosyal ağlarda paylaş

Utk said:

bi daire çıkıyor, rami temizlemek için çıkan daire gibi ama 1 saniyeden çok daha kısa süre kaldığı için anlayamadım ne olduğunu. muhtemelen yazılımsal, ekranda dokunarak çıkardığım bir uygulama değil.

Ilk 15 gün iade hakkı var, sakıncalı ürün ya da buna benzer bir tabiri var para iadesi alabiliyor olmam gerekli ama aynı telefonu alıcam zaten

su olay asus cover uygulamasi abi bana da oldu bozuldu sandim telefon asus coveri kapadim duzeldi
Sosyal ağlarda paylaş

Asus cover olabilir dediğin gibi de ben telefonu göndereli 20 iş günü oldu. Yenisini göndericez dediler bir 40 kere filan, hatta arızalı değil diye backup cihaz vermediler. Durup dururken açılması ekran hatasıymış,sen de gönderseydin keşke garantiye.
Sosyal ağlarda paylaş

abi telefon o kadar iyi ki hic takilmadim ben ona nedense. ilk olduğunda uyuz oldum sonra böyle cikip bi anda gidiyo ya ne yazdigini okumaya calistim orda asus cover uygulamasina baktigimda da orda yazana benzer bisey okumustum direkt kapadim duzeldi bidaha olmaz insallah 40 gun falan bekleyemem ben
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...