Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Logitech g810 klavyesi olan

barbu

Öne çıkan mesajlar

goldbären said:

abi ben kendime alabilirim ya sdfsfs. eyvallah sölyediğin için. aşındı tuşların boyası bazılarında gıcık oluyorum.

Yaaa :(

Bu arada g910 spectrum benim dedigim. Keyler normal. O kavisli olan spark

Yok mu bana isteyip verebilecek biri :( durum bira filan
Sosyal ağlarda paylaş

Altınayıcık bana yardımcı olmadın ama ben yazayım sana :(

Şimdi link bu. http://support.logitech.com/tr_tr/contact
(linke tıklayınca, üstten support-->contact-->diğer destek kanallarından telefon olayına tıkla. bu aşağıdaki bilgiyi veriyor.

Aşağıya da telefonu yazdım.

said:

Destak - Ana
00800 44 882 5862
*Sadece sabit hatlarınızdan telefon hatlarımıza ulaşabilirsiniz.

Pazartesi - Cuma: 10:00-19:00 (GMT)

Telefon ücretsizmiş. Zaten TR logitech sitesinden aldım ben de. Aradığında Türkçe konuşan bir görevli hemen çıkıyor hatta. Klavyeni söyleyip, TR layout tuş takımı istiyorum dersen, adresine gönderiyorlar herhangi bir ücret ödemeden.

Ürün kodu ya da benzeri bir şey isterler tabiki, gerçekten müşterileri misin diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Cokomantis said:

jshsdfgs yok ya şurda o sahtekarlığı yapacağım 1 kişi var, o biliyor kendini (:P)

bunu nereden biliyorsun! bu sır sadece annenle benim aramızdaydı !11

yalnız ana bacı yazıyorum böyle ama yaşlarımız artıyor, bigün vefat etmiş birine denk gelicek fena sıçıcam. iyisi mi vazgeçeyim bu sevdadan.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
müdür cevap geldi nihayet. tldr varsa göndeririz diyor. eve gidince vericem adresi falan.

İsmim Indzhi, G810 Orion Spectrum RGB Mechanical Gaming Keyboard ile ilgili yardıma ihtiyacınız olduğunu belirttiniz.
Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Umarım sorununuz bir an önce çözüme kavuşur.

Öncelikle talebinizle ilgili oluşan gecikme adına özür dileriz. Yoğun e-mail ve aramalar nedeni ile standart yanıt süremiz 2 iş günü içerisinde size geri dönüş yapamamaktayız.

Ücretsiz olarak ilgili ürünün yedek parçası stoklarımızda bulunması durumunda sizlere gönderebileceğimizi bilginize sunarız.
İsteğinizin değerlendirilmesi için lütfen aşağıdaki bilgileri tamamlayınız.
Tüm bilgiler sağlandığında isteğinizi değerlendirebileceğiz.

Sevkiyat bilgileri:
- Adı:
- Soyadı:
- Şirket (varsa):
- Adres:
- Posta kodu:
- Ülke:
- Telefon Numarası (ülke kodu dahil):

Teslimatı mesai saatleri sırasında gerçekleştiriyoruz. (Hafta içi 9:00-17:00 saatleri arasında).

Bize ulaşabileceğiniz telefon numaraları aşağıdaki gibidir:
00800 44 882 5862 - sabir hatlar
0212 900 31 73 - mobil hatlar.

Teşekkür ederiz.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...