barbu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Bana ulaşabilir mi plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 var bende. romer-g, bol renkli. çokomantiste de var ama seni sevmiyosa ses etmemiş oalbilir. ben anca gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 tr layout isteyip bana verirseniz pizza ısmarlarım :) beleşe yolluyorlar. ok dersen yazsana :D ben g910 alıcam amazondan ama onun tr layout yok. 810unkiler uyuyor ama ibişler official olarak tr yok diye yollayamayız 810 dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 keyler farklı diye biliyorum. g910'un keyleri daha kavisli ve oynak. switchler aynı herhalde yerine oturur ama geçişlerde sıkıntı yaratabilir farklılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 abi ben kendime alabilirim ya sdfsfs. eyvallah sölyediğin için. aşındı tuşların boyası bazılarında gıcık oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 hazır konusu varken, Corsair için de bu TR layout olayı var mı ? Yoksa logitech gibi tr pazarında olmadıkları için bulunmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 goldbären said: abi ben kendime alabilirim ya sdfsfs. eyvallah sölyediğin için. aşındı tuşların boyası bazılarında gıcık oluyorum. Yaaa :( Bu arada g910 spectrum benim dedigim. Keyler normal. O kavisli olan spark Yok mu bana isteyip verebilecek biri :( durum bira filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 ha okudum, pm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Logitech çok iyi ya o konuda, Benim mouse altındaki teflonlar eridi, mail attım hemen yolladılar sorgusuz. Klavyeninde tek cap kayıptı, full cap yollamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 nereye atıyosunuz bu maili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 yarın pm'le anlatacak altınayıcım, fwd'larım sana <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Altınayıcık bana yardımcı olmadın ama ben yazayım sana :( Şimdi link bu. http://support.logitech.com/tr_tr/contact (linke tıklayınca, üstten support-->contact-->diğer destek kanallarından telefon olayına tıkla. bu aşağıdaki bilgiyi veriyor. Aşağıya da telefonu yazdım. said: Destak - Ana 00800 44 882 5862 *Sadece sabit hatlarınızdan telefon hatlarımıza ulaşabilirsiniz. Pazartesi - Cuma: 10:00-19:00 (GMT) Telefon ücretsizmiş. Zaten TR logitech sitesinden aldım ben de. Aradığında Türkçe konuşan bir görevli hemen çıkıyor hatta. Klavyeni söyleyip, TR layout tuş takımı istiyorum dersen, adresine gönderiyorlar herhangi bir ücret ödemeden. Ürün kodu ya da benzeri bir şey isterler tabiki, gerçekten müşterileri misin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Maili ben supportdan attım ama bana malzemeler hollanda merkezli bi yerden geldi. Konuştuğum kişide yabancıydı. Gerçi ismi shenaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 barbo ben başvurcam, gelirse benimkileri söker sana veririm sdfs. o kadar kötü değil kondisyonları yıkayınca kendine gelir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 abi yepisyeni klavyeye ikinci el, terden silinmiş tuş mu takıcam ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 (ben de yenileri kendime takıp sana eskileri itelicektim abi, fyi :() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Ohooo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 jshsdfgs yok ya şurda o sahtekarlığı yapacağım 1 kişi var, o biliyor kendini (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 abi noldu yok mu cevap bu arada size bunu koyayım izleyin. https://www.youtube.com/watch?v=8o_oxazK-cs&t=94s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 yok valla şimdi baktım, açtığım ticket duruyor öyle bir başına cevapsız mevapsız. vidyoyu izlemesek olur mu? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Cokomantis said: jshsdfgs yok ya şurda o sahtekarlığı yapacağım 1 kişi var, o biliyor kendini (:P) bunu nereden biliyorsun! bu sır sadece annenle benim aramızdaydı !11 yalnız ana bacı yazıyorum böyle ama yaşlarımız artıyor, bigün vefat etmiş birine denk gelicek fena sıçıcam. iyisi mi vazgeçeyim bu sevdadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 bu konuda annenle konussana delikanli!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 senin annen de tuşlara basmış lanet etmişsin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 imzandaki bıngıl kuotunu düşün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 müdür cevap geldi nihayet. tldr varsa göndeririz diyor. eve gidince vericem adresi falan. İsmim Indzhi, G810 Orion Spectrum RGB Mechanical Gaming Keyboard ile ilgili yardıma ihtiyacınız olduğunu belirttiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Umarım sorununuz bir an önce çözüme kavuşur. Öncelikle talebinizle ilgili oluşan gecikme adına özür dileriz. Yoğun e-mail ve aramalar nedeni ile standart yanıt süremiz 2 iş günü içerisinde size geri dönüş yapamamaktayız. Ücretsiz olarak ilgili ürünün yedek parçası stoklarımızda bulunması durumunda sizlere gönderebileceğimizi bilginize sunarız. İsteğinizin değerlendirilmesi için lütfen aşağıdaki bilgileri tamamlayınız. Tüm bilgiler sağlandığında isteğinizi değerlendirebileceğiz. Sevkiyat bilgileri: - Adı: - Soyadı: - Şirket (varsa): - Adres: - Posta kodu: - Şehir: - İl/İlçe: - Ülke: - Telefon Numarası (ülke kodu dahil): Teslimatı mesai saatleri sırasında gerçekleştiriyoruz. (Hafta içi 9:00-17:00 saatleri arasında). Bize ulaşabileceğiniz telefon numaraları aşağıdaki gibidir: 00800 44 882 5862 - sabir hatlar 0212 900 31 73 - mobil hatlar. Teşekkür ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar