goldbären Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Orjinal Mesaj 250 TL. aldığımda headband biraz kötü durumdaydı, üstüne kurdele sarmıştım. onun dışında bir sorunu yok. kulak süngerlerini yeni yıkadım, yağlı terli gelmeyecekler. http://i.imgur.com/CHViwIA.jpg goldbären said: öf abi ya. admin varsa başlığı değiştirebilir mi? ben dt880 aldım. amazon.de'den dün elime geçti. https://www.amazon.de/gp/product/B0024NK35S/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF ahanda siz sipariş verirseniz şimdiki fiyatı. http://i.hizliresim.com/P0vpn6.png iki saat kullandım kullanmadım. çok kararsız kaldım ama 770'i tutup 880'i satacağım. gayet temiz eksiksiz. abi open olanın sesi bariz daha güzel, kulaklık boğukluğu yokmuş hakikaten, ama e5 kenarında oturuyorum ve şerefsiz komşularım var. habire ambulans ve kapı sesi gelince yol yakınken vazgeçiyorum bu sevdadan. bu akşam emin oldum. 900 liraya elden teslim, bence iki saat eskitmeye %8 indirim yeterli. he 600 ohm olduğu için güzel amfisi veya iyi ses kartı olmayanlar bakmasın, portatif cihazlarda lezzet vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 150ye alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 ikinci el bile değil, üçüncü el. baltalar elimizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 headband siparişi vermemiş bu fakir ama ebayden alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Bu kafadayken sigara içildi mi? İçildiyse 150, içilmediyse 160 veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 onlar nasıl parmak yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 dreagloth said: onlar nasıl parmak yea tam olarak şu tipe ait gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 iki saat kullandım kullanmadım. çok kararsız kaldım ama 770'i tutup 880'i satacağım. gayet temiz eksiksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 300'e alırım bunu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 240 EUR x 3,82 = 916,8 TRY Amazon kuru nidir ya. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 hepiniz mi fakir vizyonsuz heriflersiniz ya yok mu hiç ilgilenen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 fakir vizyonsuz diyen adam 1 tlciden aldığı kurdele ile headband yapmış 1klık alete. rezil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Keşke benim de tendonum olsa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 166 eu luk urune niye 73 eu gumruk cikmis lan , fotosok var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Amazon fazla alip, kullanmadigini iade ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Dt 880 in hangi modeli? 30 ohmluk mu 250 mi 600 mu? Bi de muadili degil 770 in. Cok guzel bir monitor, her sey berrak ve net. Guzel bir flat dac la kombine edince harikalar yaratiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Bi de sen bunlari ikinci el kovalasana olm kek misin sifir aliyosun? Arada cok temiz olanlar cok uygun fiyatla dusebiliyo. Audiophlie.net head-fi orgdan (buna benzer bi yerli site var unuttum tam ismini) takip et. Ozel kablolar falan oluyo bu sitelerde. Bazen paket halinda urunler satiliyo schiit dac+hd 650 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 http://www.techno-fi.net/forum/ var benim kullandigim. Guzel seyler dusebiliyor Esh'in dedigi gibi. Audiophile tayfa genelde bi onu bi onu denediginden, ikinci eller hatta ucuncu eller bile temiz oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Techno fi hah. Ben bi cok mali oradan aldim. Bazen bozuk mallar da oluyo uc bes paraya yedek parca niyetine alabilirsin. Bi tane custom kablo yapan adam var orada, baya iyi seyler cikartiyor. Bi baldur mk2 cikartmiyosa da gumus kablolari cok iyi gidiyo punchy kulakliklara. Berraklik tavan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 2 tane tip var kablo yapan, biri headfi'da falan da taniniyor dunyanin cesitli yerlerine satiyor, onu diyorsun muhtemelen. Fiio distributoru olan biri var Fastfalcon nickli istanbul'da o da iyi bir adam. Bi de enteresan cin urunleri getiren biri var audiominor galiba. Genelde portable cihaz odakli ama azimsanmayacak sayida masaustu sistemlerle ilgilenip satan hatta pikap kovalayan da var. Gecen gun daha yeni cikan sony a35'i 650ye satan oldu ki sifiri 1000 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 kablo işi placebo diil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Yok degil. Bakir kablo, gumus kablo ve hibritler var kulakliginin ihtiyacina gore alirsan cok etkisi oluyor, hd650'de vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 audiominor hah. ben ondan almıştım bi tane. sonra kedi yiyince tövbe ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 sonra 535 için oyaide kablo aldım, ebayden mi ne. o gün bugundur kullanırım. daha sıcak ses sevdiğimi anladım, gümüş çok güzel berraklaştırıp ayrıştırıyor. soundstage de ölmüyo ama bakırın o sıcaklığı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Suan 350 liraya satilik bir sennheiser amperior var mesela, kafaustu kullansam alirdim. O paraya bugunun kurlariyla alinabilecek kayda deger hic birsey yok. Giris seviyesi icin gayet basarili bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar