barbu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Film harikaydi ya. Cok begendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Film cidden çok sağlam. Bruce Willis başgan bizi ayrıca heyecanlandırdı >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 yaz yaz baska kim heyecanlandirdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 samuel l jackson da heycanlandırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 filmi 25-30 dk izleyip kapadım bir daha açacağımı sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 çok şey kaçırıyorsun. filmle ilgili trailer bile izlemeden sinemada dalmıştım. o sonlara doğru artık realite/fantazi kavramları o kadar birbirine örülüyor ve bunu da filmin başından beri o kadar ustaca ve tutarlı bir şekilde yapılıyor ki filmin zirve noktasında mest oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 alla alla bi ara bakayım madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Laorx said: yaz yaz baska kim heyecanlandirdi? Yaşlı teyze heyecanlandirdi tabiki asfafsfafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Shayamalan yıllar yılı sıçıp batırdıktan sonra nihayet toparlayabildi. Gerçekten izlemeyen varsa herhangi bir spoiler almadan bir an önce izlemeli. Birkaç sahne açısı, mekan ve oyuncu seçimi hataları dışında -ki bunların hepsi subjektif yorumlar- film oldukça iyiydi. Başroldeki kızımızın orijinal yüzü zaten içine girdiği filme ifade katmaya yetiyor. Vvitch filminde de estirmişti. Ha bunu izlemeyenler varsa şiddetle tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 5/10 B...e için hadi olsun sana 5.5'tan 6. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 imamizer said: çok şey kaçırıyorsun. filmle ilgili trailer bile izlemeden sinemada dalmıştım. o sonlara doğru artık realite/fantazi kavramları o kadar birbirine örülüyor ve bunu da filmin başından beri o kadar ustaca ve tutarlı bir şekilde yapılıyor ki filmin zirve noktasında mest oluyorsun. la sen git takva izle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 ne anlarsın şamalayan'dan, meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Yeni izledim, kızlardan bahsetmeyeceğim çünkü 10/10 özellikle başroldeki kız ksjdhf Film beklediğimden iyiydi ya, bayağı iyi çıktı. Son dönem Shamamyalayan çöplerinin yanında olmasını geç, genel olarak harbi senesinin türünde en iyilerinden olabilirmiş. Birkaç ufak detay var cidden olmayan ama olsun. McAvoy harika oynamış yine, bu adam harbi bir türlü hak ettiği değeri görmüyor. Glass var sırada, bir ara sinemaya akmak gerek bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 filmin normal gerilim şeklinde giderken sonlara doğru değişmesi çok iyiydi. mcavoy konusunda katılıyorum, bonus: https://www.youtube.com/watch?v=UGRcJQ9tMbY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Glass baya iddialı kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar