Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tssot Merhabalar

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
oj geldin bea.
2004 ten beri üyeyim ama bi kere şu bölüme birşey yazmak nasip olmadi :D
şu senin ege turun dikkatimi çekti. istersen sana bir kuzey ege rootu çizeyim 1 günlük çok memnun kalırsın. pek bilen olmaz o rootu.
  • 1 ay sonra ...
  • 9 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
lego artık lego değil ki. eskiden dörtgen şeklinde parçaları birleştirir şekiller yapardık. karakteri oydu legonun. şimdi saçma sapan şeyler çıkartmışlar. şu bir lego değil bana kalırsa

https://target.scene7.com/is/image/Target/legomockSPOTLIGHTSuperheros115747-180131_1517432126420?wid=526&qlt=80&fmt=pjpeg

Mesaj tarihi:
yloibx said:

lego artık lego değil ki. eskiden dörtgen şeklinde parçaları birleştirir şekiller yapardık. karakteri oydu legonun. şimdi saçma sapan şeyler çıkartmışlar. şu bir lego değil bana kalırsa

https://target.scene7.com/is/image/Target/legomockSPOTLIGHTSuperheros115747-180131_1517432126420?wid=526&qlt=80&fmt=pjpeg

üstadım sana sonuna katılıyoruz zaten. Felsefesini kaybetmiş bir oyuncağa 800 TL ler para vermek filan enayilik. Eğer değerse nadiren alıyorum. Birçok eskileri sattım acımadım, elimde bir kaç kıyamadığım kaldı.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

hobi olarak tek başında dağda bayırda koşmaktan sonra dizlerini eline almaktan daha saçma değil. ba dum tıs.

10 numara 5 yıldız tespit Gold. Geçenlerde elime sıfır maliyetli 8838 Shock Cycle geçti. Canavar gibi set.

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...