Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acer XZ350CUbmijphz 35" 4ms WQHD Curved 144 Hz Oyuncu Monitör

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bazı geçişlerde var baya. kırmızı-siyah-gri falan 2003 lcd'si gibi olabiliyor zaman zaman. en büyük sorunu o zaten. baştan sona karanlık oyunlar oynamıyorsan batmıyor. ultrawide'a alışınca 16.9 bildiğin 4:3 gibi geliyor ama. oturamıyorum dar ekrana artık. :)
Mesaj tarihi:
meh, çok yazık yaw. 144 hz oyuncu monitörü falan ama ghosting var. gıcık bi olay baya.

gerçi 1e1 görmek lazım, ne derece oluyor falan. kimi insanı feci rahatsız ederken kimi insan farketmez bile.
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
sanssizsansli said:

sabonis ne kadar zekisin lan :D

yok sen baya aşırı düşüksün sıkıntı o noktadan başlıyor. marsa insan gitmesiyle makyaj malzemesini bir tutan kafanın ürünü 1000 tl ile 3000 tl'yi tutmak.
Mesaj tarihi:
abi ahahah adam hala orda kalmış ya asdklfahsdfgşahsgdşfahdsj
asidfjoasdifjoasdfg
asdgfaıksdfp
asd
fg
5-10 topictir oradan yürüyor geyik muhabbetini anlamıyor yazık söylemeyeyim söylemeyeyim diyorum da...
googledan bakıp bulduğum psu'yu ki bende yok bile o ürün.. of yazamıcam sağlam gülüyorum şu an dsfkg
Mesaj tarihi:
yalnız monitör güzel ve ucuz. ölü pikseli yok falan açılıp kontrol edilmiş işte :)

bende gsyncli olanı var. 2kya uw 144hz tavsiye ederim cidden. destekleyen oyunlarda o kanatlar gerçekten hile gibi faydalı oluyor. ow hala 16:9 ama :)
Mesaj tarihi:
goldbären said:

yalnız monitör güzel ve ucuz.

rot'u gereksiz bufflamayı bırakıp akirafes dönemine geçiş yaptık herhalde.

ürün saçma ötesi.

35" de gaming olmaz zaten, saçma ötesi bir ratiosu var.
1080p olması ayrı bir komiklik o ebatta.
buna 2200 lira verene kadar gidip düzgün 1400p 144hz gaming monitorü alırsınız.
Mesaj tarihi:

Bir heves curved diye aldım işte. Hem ekranı büyük. Hem gözlerim daha iyi görüyor. Hem yüksek çözünürlük çalıştıracak kart kullanacak kadar müsrif değilim. Bu düşük çözünürlükte iyi çalışıyor. Satma sebebim ekran 4 e bölünenlerden alacam. Bu bölünmüyor.

• Yeni Oluştur...