sabonis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 biraz okudum da baya ghosting/smearing var diyolla, doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 bazı geçişlerde var baya. kırmızı-siyah-gri falan 2003 lcd'si gibi olabiliyor zaman zaman. en büyük sorunu o zaten. baştan sona karanlık oyunlar oynamıyorsan batmıyor. ultrawide'a alışınca 16.9 bildiğin 4:3 gibi geliyor ama. oturamıyorum dar ekrana artık. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 meh, çok yazık yaw. 144 hz oyuncu monitörü falan ama ghosting var. gıcık bi olay baya. gerçi 1e1 görmek lazım, ne derece oluyor falan. kimi insanı feci rahatsız ederken kimi insan farketmez bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Güzel monitör. Oğluma kaptırmamayı başardım bu sefer. Yaşasın okul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Monitör tekrar satılığa çıkmıştır 2500 Try fiyatı. İstanbul içi elden teslim yapılır. garantisi faturası kutusu vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 4 ay daha bekleyip 1500TL ye almak daha mantıklı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 duzgun marka 850w veya 1200w gold psu takasa kabul edilir. Mi max takasa kabul edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Corsair Platinium HX1000i 1000W 80+ Power Supply birebir takas edersen alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Fiyatlar belli. İstediğim fiyat belli o oranda takas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 o zaman takas + para dicen karışmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 he zaten 1000 liralık psu ile 3000 liralık monitörü kafa kafaya takas edeceğini düşündün di mi. aşırı mantıklısın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 sabonis ne kadar zekisin lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 1000 liralık psu + 2000 liralık yarım dürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 2250 Try düşürdüm fiyatı. Sıfır gibidir. Çizik yoktur. İstanbul içi evinize servis yaparım. Hepsiburadan alınmıştır kutusu faturası tamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 sanssizsansli said: sabonis ne kadar zekisin lan :D yok sen baya aşırı düşüksün sıkıntı o noktadan başlıyor. marsa insan gitmesiyle makyaj malzemesini bir tutan kafanın ürünü 1000 tl ile 3000 tl'yi tutmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 abi ahahah adam hala orda kalmış ya asdklfahsdfgşahsgdşfahdsj asidfjoasdifjoasdfg asdgfaıksdfp asd fg 5-10 topictir oradan yürüyor geyik muhabbetini anlamıyor yazık söylemeyeyim söylemeyeyim diyorum da... googledan bakıp bulduğum psu'yu ki bende yok bile o ürün.. of yazamıcam sağlam gülüyorum şu an dsfkg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 hacı en bi doktora görün tamam mı, çıkaramıyosun sinirini bir türlü olmuyor yani kasma lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 ya da yok lan devam et benim hoşuma gidiyo tıstıs gülüyorum. ayylmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 akirafes fiyat güzel bu arada umarım satılır. tek sorunu düşük piksek olması gibi. bilmiyorum onu da kim ne kadar etkilenir filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 yalnız monitör güzel ve ucuz. ölü pikseli yok falan açılıp kontrol edilmiş işte :) bende gsyncli olanı var. 2kya uw 144hz tavsiye ederim cidden. destekleyen oyunlarda o kanatlar gerçekten hile gibi faydalı oluyor. ow hala 16:9 ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 2200 TL son Fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 goldbären said: yalnız monitör güzel ve ucuz. rot'u gereksiz bufflamayı bırakıp akirafes dönemine geçiş yaptık herhalde. ürün saçma ötesi. 35" de gaming olmaz zaten, saçma ötesi bir ratiosu var. 1080p olması ayrı bir komiklik o ebatta. buna 2200 lira verene kadar gidip düzgün 1400p 144hz gaming monitorü alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 ha amaç gaming değilse neden 144hz (ve 1080p) diye sorarım, gereksiz çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Bir heves curved diye aldım işte. Hem ekranı büyük. Hem gözlerim daha iyi görüyor. Hem yüksek çözünürlük çalıştıracak kart kullanacak kadar müsrif değilim. Bu düşük çözünürlükte iyi çalışıyor. Satma sebebim ekran 4 e bölünenlerden alacam. Bu bölünmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 yeni ekranla bi de telefon çak abi kıralından, yakışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar