dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 yo Biz iki arkadaş Mart başında, 10 günlüğüne, LA`e gidiyoruz, 2 günlüğüne Vegas ve Tijuana`ya uğrayacağız, LA içinde 6 günümüz var aşağı yukarı, bir günün yarısı Six Flags de geçecek, klasik santa monica pier, greek theather, grove ve universal var tabi planlar arasında. Gideceğim restoranları da aşağı yukarı biliyorum ama daha derinlemesine çalışmadım. Buradan gidip de, şuraya gitmeden ya da şurada yemeden geri dönersen abv diyen var mı? Birde araba kiralayacağız tabii ki, bu konuda da tecrübe edinmiş olan varsa iyi olur. Şimdilik Mustang ve Cherokee arasında kaldık, yüksek ihtimal Cherokee olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 mustang kiralayacaksanız sikko v6 yı kiralamayın. v8 biraz daha apahalıdır ama değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Universalda two-day ticket alip yaya yaya gezerseniz daha rahat olur ya da bir gunde sabah hemen girip birkac theme park haric gezebilirsiniz zaman yetmez cunku. Camarilloda premium outlette alisveris yaparsiniz. Santa barbaraya gidip lizards maw dedikleri yere cikmistik, yol ustunde cold spring tavernda tritip yemistim 5 dolara. Efsaneydi. La cevresinde bu kadar biliyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 LA http://www.theabbeyweho.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 http://www.griffithobservatory.org/ olmazsa olmaz bence bekarsanız vegas ve tijuana( gece(:P) ) daha çok vakit ayırmalısınız bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Evet Universal Studios'a bikaç günlük bilet falan bakın bence, hatta mümkünse bi başka theme park'la birleştirin, genelde 3-5 günlük karışık paketleri oluyo. Onun dışında +1 diyeceklerim Griffith Observatory, Venice Beach'te pisiklet qeyf, Santa Monica Pier'a gidip günbatımı izlemece, ardından bi üst sokakta Cha Cha Chicken'da leş gibi tatlı acı tavuk yemece falan. Bi de bikaç saatlik yol ve trafik çekeriz derseniz güneye San Diego'ya inip SeaWorld'e mutlaka uğrayın derim. Dönüşte biraz trafik olabilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 ulan 1 hafta LA'de kaldım, santa monica pier dışında denilenlerin hiç birini yapmamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 universal'ın biletler günlük 110 , 2 günlükler ise 130 felan tijuana giderken san diegodan geçeceksiniz zaten, eğer meraklıysanız USS Midway var, pek güzel (eğer meraklıysanız). Yine giderseniz phill's bbq var san diego da, iyice semirip geçebilirsiniz tijuanaya. vegasta heart attack grill var, orada yemek yiyebilirsiniz önünden geçerseniz. ohh yemek ohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Universal Studios 30 yaş altı bence, wasteoftime. magic mountain e gidin. 1 gün yeter, hafta sonu gitmeyin. Bana yemedi, supermane binin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 eyv sucuklar, six flags sadece hafta sonu açık bizim gideceğimiz tarihlerde, mecbur öyle olacak, sıra beklemece. Yemeklerin hepsini yiciim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Ben gittim, geldim bir ay oldu =) ne yedim ne yedim, tavsiye ihtiyacı olana verilir zevkle. Adamlar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Tijuana'da duduklenme oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 yok gitmedik, vegas`a +3 koyduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 hong kong suz socal turu olur mu arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Tavsiye alirim nemnuniyetle, Venice yazisindayim, simdi nereye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2021 İzmir: Çiğli-Narlıdere 35 km 35 dk Ankara: Dodurga-Pursaklar 45 km 45 dk İstanbul: Gebze-Büyükçekmece 95 km 90 dk Los Angeles: Sylmar-Newport Beach 110 km 100 dk Los Angeles: West Hills-Redlands 160 km 150 dk biz Türkiye'deki yollardan çok şikayet ediyoruz da, Los Angeles'ta yaşayanlar nasıl yaşıyor? İstanbul'daki gibi "Anadolu Yakası - Avrupa Yakası" geyiği var mı, taksiye binince "abi ben karşı yakanın taksicisiyim, anlamıyorum buraları" diyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2021 he diyor. gercekten bunu mu merak ediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2021 taksi? insandan cok araba var LA de, adam klimasini acip, zki ta$ta$larinda, starbucks ini icerek gidiyo ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2021 comic-con'a mı gidiyosun e3'e mi bonişkom nereyi tarayacaksın : ))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2021 İzmir: Aliağa-Çeşme 150 km 110 dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Los Angeles olsun, yollar uzun olsun. "car pool" ile o kadar sürmüyor mesafeler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 LA demisken su adami cikardi karsima YT, bagimlilik yapiyo lan. ozellikle evsiz videolari var ki Netflix documentary gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 (düzenlendi) Şahsen yaşadığın alanın çevresi dışında şehirle bir işin olmuyor. Echo Park'ta yaşadım aylarca, Sunset Blv çevresinden başka yere çok az gitmişimdir. Sonra Westwood'a geçtim. Trafiği ile meşhur evet ama saatleri ve güzergahları ayarlarsan sorunsuz gezebiliyorsun. West Hollywood, Beverly Hills, Westwood, buralarda geçiyor hayat. Anaheim'da kiDisneyland'e gitmek bile sanki tatile gitmek gibi falan algılanıyor. North Hollywood'a gittim çoğu kez çünkü stüdyolar orda, setler orda, film ile ilgili mağazalar, şirketler orda. Bunların haricinde Culver City'den aşağısı, ve doğusu pek tekin yerler değil; o yüzden o hattın aşağısına falan da inmiyorsun. Passadena tarafları var, orası da sanki Anadolu yakası falan. Nisan 22, 2021 LathspeLL tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar