Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

deprem

yav

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oturuyordum kütüphanede, direkt hissettim sarsıntıyı ve fırladım yerimden, ancak hemen geçti. bakıyorum etrafıma böyle tepki veren tek ben varım. zaten 5 saatlik uykuyla duruyorum, kendimden şüphe ettim dedim "olm cidden kafayı sıyırdın artık tebrik ederim". bu konuyu görmek rahatlattı
Mesaj tarihi:
Promenader said:

k1nJo said:

evet biz de yine sallandik balikesirde 2.sinde de.

izmir daha fena sallanmistir tabi. gecmis olsun herkese.

balıkesirin neresi

merkez.
merkezi biliyorsan adnan menderes mahallesi, huzurevinin orasi.
Mesaj tarihi:
sag olun abi. cok uzulmedim zira adamcagiz yillardir alzheimer ile yasamaya calisiyordu. tuvaletin ne oldugundan haberi bile yoktu yani artik.
allah kimseye gostermesin su musibet hastaligi.
Mesaj tarihi:
alzheimer veya işte genel akıl gitme olayları insanın içini burkuyor, cız ettiriyor, çok kötü hissettiriyor ya....
benim de anneannem son aylarında gitmişti. torunlarının adlarını hatta oturduğu adresi falan bilmiyordu falan. 30 yıldır tanıdığın, çocukluğunun önemli kısmını geçirdiğin birinin o hale gelmesi çok kötü yapıyor insanı ya... karşısındasın, konuşamıyorsun böle dilin tutuluyo, ne desem falan diye.

başın sağolsun bu arada.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
kuşadası da, manisa kaynaklı sanırım. 5.1 diyor

Büyüklük
Tarih Saat Enlem(N) Boylam(E) Derinlik(km) MD ML Mw Yer Çözüm Niteliği
---------- -------- -------- ------- ---------- ------------ -------------- --------------
2017.05.27 18:53:23 38.7600 27.7900 10.0 -.- 5.1 -.- SARUHANLI-MANISA Otomatik
Mesaj tarihi:
önce ignore ladım. baktım bitecek gibi değil, kulaklığı hafif araladım durur gibi oldu geri takdım baktım devam ediyo dedim yıkılacak sanırım çıkarırken bitti, devam ettim.
Mesaj tarihi:
Rasmon said:

önce ignore ladım. baktım bitecek gibi değil, kulaklığı hafif araladım durur gibi oldu geri takdım baktım devam ediyo dedim yıkılacak sanırım çıkarırken bitti, devam ettim.

https://www.youtube.com/watch?v=z5lA3SyqZ_c
Mesaj tarihi:
Ben 7,4 yetmedi mi di,yen teyzeyi merak ettim. Bi haber spikeride gidip kadını bulup hal hatır sormuyor. Bakalım ne haldeymiş, bu kadar yıldan sonra söylediğine pişman olmuş mu?
  • Yeni Oluştur...