dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 o bolgelerde hayir ciktiysa ondandir. farzi yerine getiren yerlerde neden olmuyor? bunlari dusunmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 k1nJo said: evet biz de yine sallandik balikesirde 2.sinde de. izmir daha fena sallanmistir tabi. gecmis olsun herkese. balıkesirin neresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 63 dakikada... GOL SESI??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 oturuyordum kütüphanede, direkt hissettim sarsıntıyı ve fırladım yerimden, ancak hemen geçti. bakıyorum etrafıma böyle tepki veren tek ben varım. zaten 5 saatlik uykuyla duruyorum, kendimden şüphe ettim dedim "olm cidden kafayı sıyırdın artık tebrik ederim". bu konuyu görmek rahatlattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 dasaaa said: o bolgelerde hayir ciktiysa ondandir. farzi yerine getiren yerlerde neden olmuyor? bunlari dusunmek lazim. AHahAHAha eğer öyleyse tweet'ler atılmıştır bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Promenader said: k1nJo said: evet biz de yine sallandik balikesirde 2.sinde de. izmir daha fena sallanmistir tabi. gecmis olsun herkese. balıkesirin neresi merkez. merkezi biliyorsan adnan menderes mahallesi, huzurevinin orasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 baya uzakmış biz hep atatürk parkında itlik serserilik yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 ben normalde ankaradayim ya, dedem vefat etti ondan geldim dun. yarin ya da pazar donucem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 basin saolsun kinjo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 sag ol abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 k1nJo said: ben normalde ankaradayim ya, dedem vefat etti ondan geldim dun. yarin ya da pazar donucem. ha başın sağolsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 sag olun abi. cok uzulmedim zira adamcagiz yillardir alzheimer ile yasamaya calisiyordu. tuvaletin ne oldugundan haberi bile yoktu yani artik. allah kimseye gostermesin su musibet hastaligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 benim dede de öyleydi ya dağ gibi adam benden bile iriydi zamanında, eriyip gitti gözlerimin önünde vefat edince insan üzülemiyor bile öyle iğrenc bi hastalık, başın sağolsun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 alzheimer veya işte genel akıl gitme olayları insanın içini burkuyor, cız ettiriyor, çok kötü hissettiriyor ya.... benim de anneannem son aylarında gitmişti. torunlarının adlarını hatta oturduğu adresi falan bilmiyordu falan. 30 yıldır tanıdığın, çocukluğunun önemli kısmını geçirdiğin birinin o hale gelmesi çok kötü yapıyor insanı ya... karşısındasın, konuşamıyorsun böle dilin tutuluyo, ne desem falan diye. başın sağolsun bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 sag olun abi. bakani vardi allahtan, teyzem hicbir seyini eksik etmedi sag olsun. tip bi care bulabilse keske geri kalanlar icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 of fena sallandı izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 kuşadası da, manisa kaynaklı sanırım. 5.1 diyor Büyüklük Tarih Saat Enlem(N) Boylam(E) Derinlik(km) MD ML Mw Yer Çözüm Niteliği ---------- -------- -------- ------- ---------- ------------ -------------- -------------- 2017.05.27 18:53:23 38.7600 27.7900 10.0 -.- 5.1 -.- SARUHANLI-MANISA Otomatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Fistan said: of fena sallandı izmir altıma sıçtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 hakkaten iyi salladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 gevurluktan hep bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 önce ignore ladım. baktım bitecek gibi değil, kulaklığı hafif araladım durur gibi oldu geri takdım baktım devam ediyo dedim yıkılacak sanırım çıkarırken bitti, devam ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 ozanca fayında olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Rasmon said: önce ignore ladım. baktım bitecek gibi değil, kulaklığı hafif araladım durur gibi oldu geri takdım baktım devam ediyo dedim yıkılacak sanırım çıkarırken bitti, devam ettim. https://www.youtube.com/watch?v=z5lA3SyqZ_c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Ben 7,4 yetmedi mi di,yen teyzeyi merak ettim. Bi haber spikeride gidip kadını bulup hal hatır sormuyor. Bakalım ne haldeymiş, bu kadar yıldan sonra söylediğine pişman olmuş mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 hamdolsun daha iyi olacak inşallah memleket gavurlardan temizlenince falan der abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar