WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Uo serveri ac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 tv izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 okçuluğa başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 madem kabiliyet ve yetenek sınırlandırması getirilmemiş, o zaman dünya refah ve mutluluk getirecek bir icat üzerinde çalışsın, belki insanlığa bir faydası dokunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 WaNTeD said: Uo serveri ac server var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 http://i403.photobucket.com/albums/pp120/davenich79/Arm_MusclesSurface_0_102_204.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 sipeyskeyk said: ben de tam böyle düşünüyorum sonra başlıyorum cs atmaya yatma saatim geliyor yatıyorum Aynen benim de boyle oluyor. Aslinda ardunio veya lego istiyorum baya. Bi ara is yerinden arkadas ile is cikislarinda Masa tenisi oynuyorduk. Ozel raket falan almistim, simdi o arkadas da isten ayrildi, biraktim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 masa tenisi çok iyi ya aslında. hem minnacık yerde oynamana rağmen sağlam spor yapmış oluyorsun, hem 1 saat içinde 10 maç atıp tatmin oluyorsun. dur gaza geldim 2 senedir oynamıyorum, masa tenisi partnerim taşınmadıysa arayayım bu aralar bi atalım onunla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Sabonis, cok haklisin, yani masa tenisi gibi bi sporu birakmamak gerek, eger denk bir partner varsa zamanin nasil gectigi hic anlasilmiyor, 1 buçuk saat sikilmadan oynuyorduk ve cok iyi terletiyor, kilo korumak icin de birebir :) ancak salon problemi var. Ankara/Cankaya da oturuyorum, etrafta hic masa tenisi salonu yok, kimi zaman is yerinin sosyal tesislerinde (merkeze uzak) oynayabiliyorum. Sadece masa tenisi oynamak icin de Spor salon uyeliklerine uçuk paralar vermek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Örgü ör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Oroyin iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Spor yap, enstruman calmayi ve fransizca konusmayi ogren. Hobi olarak da sevisirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 yoga dans çok karı var buralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Yalniz yogaya gidip de cok esnerse sikinti olabilir. Nip tuckin bi bolumunde vardi penisini kucultmek isteyen yoga hocasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 masa tenisi masası kaç para ya alıp koysak salona aslında .hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 lego, maket veya terrarium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 yav said: masa tenisi masası kaç para ya alıp koysak salona aslında .hmm Oha baya mantikli aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 3 top bilardoya başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 senko said: yav said: masa tenisi masası kaç para ya alıp koysak salona aslında .hmm Oha baya mantikli aslinda. ev mustakilse tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 :) Komsu cikar basar evi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 senko said: yav said: masa tenisi masası kaç para ya alıp koysak salona aslında .hmm Oha baya mantikli aslinda. geç kaldınız almak için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Bizde vardi pinpon masasi da, o ise ayrilmis genisce bir oda gerekiyor aklinizda olsun. Onun haricinde cok pahali bir sey degil, bir de bir kez alinca omurluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 ben hobi olarak forex'e takılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 teknik adamsan arduino öneriyorum hobi kitleri var başlangıç için. öyle ışık yakıp mutlu falan oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 monoscope said: ben hobi olarak forex'e takılıyorum para kazanıyon mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar