Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK Top 16 | Beşiktaş - Fenerbahçe @05.02.2017 20.30

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
khalad said:

Fenerbahçe denilen ajans oyunculuk yeteneklerini dün gece çok güzel sergiledi. Futbolun bir kez daha sahada değil masa da nasıl oynandığını bütün ülkeye gösterdiler tebrik ediyorum.
Yok gayet sahada kızıştırdık, kudurttuk Jimnastik takımını. Sinirlerine hakim olamadılar, çılgına döndü hepsi.

Şenol da sonra korkudan eli ayağına dolaşınca otobüs çekmeye kalktı da olmadı.

Anlayacağınız dil budur anlaşılan, tartışmayı bu seviyede götürürsek herkes mutlu olacak ^_^
Mesaj tarihi:
fb'yi kolluyor işte iki yıldır, kollanan hali bu kadar. ne zaman düşse aşağıdan çıkardılar, tüm önemli maçlarda futbolcusundan başkanına çirkefliğe tam saha izin verdiler. tr'de kolay tabi çıkıp al maçında yapsınlar bu hareketleri de görelim bir. orda da kızıştır bakalım böyle kaç kişi kalıyor takım.
Mesaj tarihi:
Holy said:

khalad said:

Fenerbahçe denilen ajans oyunculuk yeteneklerini dün gece çok güzel sergiledi. Futbolun bir kez daha sahada değil masa da nasıl oynandığını bütün ülkeye gösterdiler tebrik ediyorum.
Yok gayet sahada kızıştırdık, kudurttuk Jimnastik takımını. Sinirlerine hakim olamadılar, çılgına döndü hepsi.

Şenol da sonra korkudan eli ayağına dolaşınca otobüs çekmeye kalktı da olmadı.

Anlayacağınız dil budur anlaşılan, tartışmayı bu seviyede götürürsek herkes mutlu olacak ^_^

İşte basket izlemekten futbolun nasıl bir spor olduğunu unutmuşsunuz bu hareketleri savunur olmuşsunuz.Zaten bu tavır ve üsluplarınızdan dolayı bütün ülke nefret ediyor sizden.

He ya Kiev'i de Benfica gibi kolladılar işte anlarsınız siz onu Bebekli olaylar olmuştu ya onun gibi işte
Mesaj tarihi:
Holy said:

Kiev'i de kolladılar herhalde 2 ay önce, fazla kollamışlar ki maşallah 6 tane ekleştirdi adamlar.

disleksi misin birader kiev maçıyla bunun ne alakası var? trollük yapmaya çalışıyorsan ona benzemiyor geri zekalı olarak görünüyorsun dışarıdan, belirteyim.
Mesaj tarihi:
Yawallaşkına pek de önemi olmayan bir kupanın pek de güzel olmayan bir maçıydı oynandı gitti bitti... ne bu kadar üzerine felsefe etik cart curt - işiniz mi yok arkadaşlar.
Mesaj tarihi:
böyle galip gelmeyede alışmış birileri, bence sindirmesi bizim aldığımız yenilgiden daha zor :)

Ben 1 maç hatırlamıyorum böyle milleti tahrik edip kırmızı aldırtıp yetemeyen takım ile ite kaka galip gelmeyi, profesyonellik böyle birşey olsa gerek.
Mesaj tarihi:
bi de burada utanmasa hakem iyiydi falan diyecek olan da vardır. olay sadece kırmızı değil. hadi bi hata yaptın, önceki sarılara ne oldu, golden önceki faule ofsayta ne oldu, utancından fenerin ikinci golunu vermedin ne oldu?

böyle götlere hakem denmez abi. herif baya baya emir almış.
Mesaj tarihi:
benjani said:

sanki beşiktaş'ın doğru düzgün atağı vardı da 11'e 11 oynansa yenemezdiniz diyorsunuz.
oyle demiyorlar ya.

Ingaaa ingaaa dilan diyorlar. Arada burin cekiyorlar.
Mesaj tarihi:
daha 2 gün önce emreyi atmadılar ya. resmen gsnin ipini çektiler orada.

aha dedim fenere kupa aldıracaklar amortiyle avrupaya gidebilsin diye.
Mesaj tarihi:
başakşehir daha tehlikeli değil, başakşehir'e çirkeflik yedirmek daha kolay fb'li oyuncu ve yöneticiler için gs'ye nazaran. hele dün akşamdan sonra bayağı kasardı. ikisini ayıralım lütfen.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...