calimero Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Peregrin said: AGLAMA MELIS Olm neyine ağlayayım, van persie 2 sene falan daha sözleşme imzalar, dede devam eder, aziz gazı alır bir kez daha aday olur. kupada favorim fener.
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Peregrin said: En cok sevdigim seyler geri geldi ya, Senolun gozyaslari sdf Hiç eksik olmadıki her zaman çirkeflikten yakınır , provakasyondan yakınır Alasını kendisi yapar. Spiker soruyor kjaer in yüzünü niye sıktın diye kjaer birden önüme geldi diyor Adsdfaf
Cadaisles Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Abi nasıl bi taraftar topluluğuymuşsunuz bu arada. Fenerin liderle arasında 9 puan var ligde sonraki 3 seneside ffp den dolayı iptal.Biz Aziz'le daha baya uğraşıcaz. Profesyonel davransa tosic atılan Rvp olacaktı bu arada eninde sonunda. Gerizekalının biri yüzünden maç bu duruma geldi. Önünzde şans var işte üst üste bilmem kaç sene şampiyon olursunuz.Fener taraftarı şu maçı sizin kadar umursamadı hatta benim gibi üzülenler bile oldu azize yaradı diye. Şu dramalara devam ettikçe insanın cidden dalga geçesi geliyor.
calimero Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 olm ne draması kaç sayfadır aynı şeyi söylüyoruz ashfas :) http://1.1m.yt/Jw4ex4D.jpg hadi iyi geceler
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Bonjo said: Peregrin said: En cok sevdigim seyler geri geldi ya, Senolun gozyaslari sdf Hiç eksik olmadıki her zaman çirkeflikten yakınır , provakasyondan yakınır Alasını kendisi yapar. Spiker soruyor kjaer in yüzünü niye sıktın diye kjaer birden önüme geldi diyor Adsdfaf Senolun ozeti hahahahah
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 calimero said: olm ne draması kaç sayfadır aynı şeyi söylüyoruz ashfas :) http://1.1m.yt/Jw4ex4D.jpg hadi iyi geceler Mac kupa maciydi yalniz. Neyse sapladik olur boyle seyler
Biyik Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 beşiktaş şampiyonmuş gibi havaya girmiş. tepetaklak giderler.
Cadaisles Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 agladi agladi burnunu ceke ceke iyi geceler diyip yataga girfi adam lol.
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 ahah hakikaten bjk taraftarı da boş gaz yapıyor ya çirkefliğe karşı hemen. dalga geçecek adamlar tabi fb'nin tek olayı büyük maçları ultra çirkeflikle kazanıp herhangi bir başarı alamamak zaten. siz önünüze bakın yani. fb'yi ya kupada ya ligde iteleyeceklerdi zaten net şekilde. bjk sakin olup ligi almalı o kadar yani. aboubakar 88'de harika bir gol attı 2-1 yaptı bu arada kamerun aldı kupayı. piyasa yapar onu okuturuz 15'e belki sdfsdf
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Cadaisles said: agladi agladi burnunu ceke ceke iyi geceler diyip yataga girfi adam lol. Adsdaffsfaf
tunch Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Stringray said: ahah hakikaten bjk taraftarı da boş gaz yapıyor ya çirkefliğe karşı hemen. dalga geçecek adamlar tabi fb'nin tek olayı büyük maçları ultra çirkeflikle kazanıp herhangi bir başarı alamamak zaten. siz önünüze bakın yani. fb'yi ya kupada ya ligde iteleyeceklerdi zaten net şekilde. bjk sakin olup ligi almalı o kadar yani. aboubakar 88'de harika bir gol attı 2-1 yaptı bu arada kamerun aldı kupayı. piyasa yapar onu okuturuz 15'e belki sdfsdf Adam kiralik nereye okutuyoruz :)
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 10 milyon opsiyonu var. Ahmet Bulut alın okuturuz derse alırlar sdfsdf
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 10m opsiyonu var alırlar yüksek ihtimalle yaz dönemi.
dhoward Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Klasik rahat maç oldu, daha farklı gakibiyet bekliyordum Şenol yine defansta yattığı için olmadı neyse lig maçına artık. Lig maçında Arena'da dubleyi yapar, şampiyonluk için Başakşehir'le çekişiriz.
Mal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 fenerin oynadığı topun onda birini beşiktaş halı sahada manchesterın paf takımına japon kale yapıyor nediyosunuz siz.
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 maçta çok gerildim, küfür etti ancak sakin kafayla bakınca çok da üzülünecek bir durum yok. İyi bile oldu, Aziz gitmez işte, 0 başarıyla bir sene daha tamamlarlar.
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 44ten 35 i çıkaramadım lan. o kadar şaşırtmaçlı fark varmış arada yazık
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 dhoward said: Klasik rahat maç oldu, daha farklı gakibiyet bekliyordum Şenol yine defansta yattığı için olmadı neyse lig maçına artık. Lig maçında Arena'da dubleyi yapar, şampiyonluk için Başakşehir'le çekişiriz. HAHAHAHAHA VALEQ FENERLİ OLMUŞ YENİ ACC AÇIP GELMİŞ YA LAN
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Robert_Poche said: maçta çok gerildim, küfür etti ancak sakin kafayla bakınca çok da üzülünecek bir durum yok. İyi bile oldu, Aziz gitmez işte, 0 başarıyla bir sene daha tamamlarlar. Bence de.
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Darksun said: rvp nin gol sevinci bile çirkefçeymiş be, bu adam hep mi böyleydi? Antrenmanlarini kacirmamis fb spor kulubunun.
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Yav amma uzattınız, sanki beşiktaş futbolcusu çok ahlaklı çok düzgün, yenilince her şeye ağlamayın be kardeşim. Şifresiz kanalda 5 dakka izlemedim maçı, nedir bu kadar büyütülecek olay anlamıyorum...
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Yenildik aziz gitmedi kafası ne ya bjk 8-0 yenseydi fenerbahçeyi aziz gene gitmezdi.
Llama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Efendilikten prim olmaz umarim ogrenirler bu aksam Eve gittinlerinde az melo gibi emre gibi Burak gibi olsunlar izlesinler videolari
Öne çıkan mesajlar