Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 siz aşmış kısımdan mısınız asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 başlığı açan att. whore aşmadı ondan bahsediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Abi şu konudan bireysel saldırılara geçmeyi becermişiniz ya pes asdf İyi dayanıyor insanlar cidden, yorumlara gel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 @madcat sanane lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 niye lan ne güzel konu işte, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Rabbim kimseyi bir ürünün yeni sezonunu almak için eski sezonu satmak zorunda bırakmasın. AMİN. gerçek zenginlik bu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 gerçek zengin, http://lh6.ggpht.com/_0IghaoDiN2s/SzTv5912WhI/AAAAAAAAAZU/uPQfAM2Z_po/veresiye_thumb%5B32%5D.jpg?imgmax=800 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 sen nerden biliyon ki gerçek zenginliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Şu video hala konmamış, Pati iyice saldı son günlerde kendini :( http://www.youtube.com/watch?v=-SVO5b0c4YU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Fistan said: siz aşmış kısımdan mısınız asds ben mi hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Statu dunyada baya bir suredir bilgi ve gorgu ile elde ediliyor para ile degil :D manda kasa mercedes kullanan laz muteahhit ile bling kasan ghetto zengini zenci kafasinin pek farki yok. iPhone statu sembolu saniyor salaklar, 24 ay taksitle aliyor turkcellden oysa adam 10 senedir istanbulda yasiyor ve deniz gormemis filan Fransiz ihtilali sonrasi soyluluk kavrami degisti baya ki ne kadar hakli olduklarini doritos surat gibiler sayesinde goruyoruz bugun :3 noblesse obliege nedir bilmeyen insan statu kasamaz yani, fransiz ihtilali kanitlamistir su desturun dogrulugunu. Dusuk kulturlu toplumlarda ancak insanlar marka veya baska materyal zenginlikle statu kazanabilicegine inanir Tabi bu marka gereksiz, alan aptaldir demek degil sadece modern dunyada para ile artik statu kasilmiyor demek. Canta vs markasi yaristiran kadin guruplari hani bi onceki jenerayson kollarindaki bileziklerin kalinligini cm ile olcup statu yaristiranlardan pek farkli degil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 kim dedi parayla statu kasıyolar diye Feamer'a mı wot yazdın şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 20 sayfa + kilit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 içinden gelmiş yazmış,ben öyle bir şey dediğimi düşünmüyorum, ama bir ek yapmak gerekirse, emevi ve abbasi devri arapları için -edebiyatlarına yer ettiği için diyorum, baya hikayeleri var çünkü,- dilencilere -iyi yalvaran- bağış yapmak sadaka vermek baya muteber bir davranış gibi anlatıyorlar, kitapların isimleri aklımda değil ama enülüslü bir yazardı diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 geyiğin bokunu çıkarıp bireysel hakaretlere girilmezse konuda kilitlenmez, bazılarının cidden ayarı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Artık çok geç yazdım artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 ad3m said: 20 sayfa + kilit O kadar gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 niye vereyim ya giymediğimi? satarım daha iyi! abi prada ayakkabıyı güvenlik görevlisine vermek ne demek ya? ya da bahçıvana? adam napsın 2k lık ayakkabıyı? 300-500 e satıp adama parasını versem 5 tane prada ayakkabı alır o parayla. Yardım edecekseniz, mantıklı yardım edin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 kapıcıya niye yardım ediyoruz bu arada allah versin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Ne yapacak prada ayakkabıya derken? Sen ne yapıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 siz kapıdan çıkarken eğilmiş yerleri silen temizlik görevlisine tekmede atıyorsunuzdur ''pis fakir nihahahah'' diyerek. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 abi öyle saçma birşey tartışıyorsunuz ki şu an... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Karışma senko çok kızdım çık aradan ben bahçıvanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 ben eski ayakkabılarımı allaha veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 ihtiyaci mi varmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar