KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Feamer said: totemic said: bence orada zenginlerin hizmetlileri patronlarının kendilerine verdiği eski eşyalarını satıyorlar. zengin olan birisi herhangi bir eşyasını 2. el diye satar mı? çok ince bir görüş, taktir ettim abi bi yerden sonra iki tane dolabın oluyor, çok az giyilenler, unutulanlar modası geçenler ve hala giymek istediklerin şeklinde. sonra bi bakıyorsun böyle bi uygulama çıkmış. Değerlendireyim diyorsun. zenginlerin etrafa para saçtıklarını mı düşünüyorsunuz? ya da malının kıymetini bilmediğini mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 işte bu bana çok uzak bir kavram, iki dolap dolusu elbise... gerçi şimdi bir dolap ve bir eşek askılık var ama aynı şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 verin abi o zaman evinizdeki yardımcınıza ne bileyim bahçıvana falan. valla benim tanıdığım tüm zenginler yardımcısı, apartman görevlisi falan dağıtıyorlar böyle eşyalarını. biz bile kendi çapımızda eşyalarımızı temizlikçi kadınlara falan veriyoruz. ha bu şekilde yapamıyorsanız kusura bakmayın SİZ ZENGİN DEĞİLSİNİZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 KillJoy said: Feamer said: totemic said: bence orada zenginlerin hizmetlileri patronlarının kendilerine verdiği eski eşyalarını satıyorlar. zengin olan birisi herhangi bir eşyasını 2. el diye satar mı? çok ince bir görüş, taktir ettim abi bi yerden sonra iki tane dolabın oluyor, çok az giyilenler, unutulanlar modası geçenler ve hala giymek istediklerin şeklinde. sonra bi bakıyorsun böyle bi uygulama çıkmış. Değerlendireyim diyorsun. zenginlerin etrafa para saçtıklarını mı düşünüyorsunuz? ya da malının kıymetini bilmediğini mi? ver o zaman kullanmadıklarını eskiyenleri ihtiyacı olan birine vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 ihtiyacınızdan çok olanı almayın haram, veya alın verin ekonomiye can verin seçim size kalmış, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 İhtiyaç fazlası haram mı? Muhammedin 10 ya da 11 karısı vardı tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 yasları da öyleydi kızların yanlış bilmiyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Ya niye vereyim az kullandığım çantayı apartman görevlisine? İyi misiniz siz? Satar gider yeni sezonunu alırım. Tabiiki o kadar da zengin değiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 ad3m said: İhtiyaç fazlası haram mı? Muhammedin 10 ya da 11 karısı vardı tey tey. beylik laf diye öyle yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 hem zaten zenginlik birilerine bir şeyler bağışlama kurumu olmamalı, ne demiş perikles, "zenginliği gürültülü sözlerle övünmek için değil, bir iş başarabilmek için bir fırsat biliyoruz" yani, insanlara çanta vermeyin, kaçak çanta imalathanesi açın B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 çantayı verme montunu tshirtini ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 öyle demeyin, çanta vb. gibi aksesuarlar hangi statüde olursa olsun kadınlar için önemli amazon yerlileri bile ikisi arasında kaldığı zaman incik boncuk tarzı şeyleri kapışıyorlar. biz erkekler daha efektif şeyleri arıyoruz o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 zenginlik cok kötü ya, bi ton para veriyorsun ama varoşlarla aynı seyleri giyiyorsun günün sonunda. dolco molco nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 yok kuzum benim ki orjinal ayol diyip sürekli kendini teyitlemen gerekiyor falan iyi ki fakirim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Abi bizde nasıl saat, araba üzerinden bir statü yarışı varsa, kadınlarda bu giyim-kuşam, takı üzerinden var. Örneğin 20k lık bir çantayı en kaliteli biçimde 1-2k ya da yaptırabilirsin. Ama markasının verdiği 18k lık statüyü sağlayamazsın.O onu alan kadın için bir nevi ben herkeste olmayanı, istediğimi elde edebilecek güçteyim mesajını diğer kadınlara vermenin bir yolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 bazı şeyleri aşınca o statu ihtiyacı da gidiyor. kimi 20sinde aşıyor kimi 30unda kimi hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 tam olarak "istediğimi elde edebilecek güçteyim" gibi değilde "buraların alfası hep benim" haykırışı diye düşünüyorum, gerçi aynı yere çıkıyor ama gidiş yolu farklı hem şu da var, yine amazon yerlilerinden örnek verirsek, erkek yine silah veya avlanırken kullanacağı diğer alet edevatı, saat vb gibi şeylere tercih eder... gerçi köyün büyücüsü saati direk kaparak, çıkardığı sesleri halka göstererek "bakın tanrının sesi" falan diye "statü" sağlayabilir orası ayrı konu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Keşke benim de tendonum olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 arkasından macırdan almış yosma, hava atıyor ay kıçım falan diyoruz ne statüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Zuhaha taktığı saatle giydiği elbiseyle alfalık taslayan erkek yoktur ya varsa da doğuştan beta olduğu gerçeğini değiştirmiyor sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 alan istediğini alsın giysin ya size ne yok statü için yok bilmem ne için, ne çenenizi yoruyosunuz yine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 forumda gerçek bir kadınlar kulübü potansiyeli var ya. işin ironik tarafı kadınlardan ziyade erkek üyeler lokomotifi. yeter ki biri başlık açsın yani. hemen evin ana mode on. mülakat başlığındaki analizler falan aman aman. burada da aynı pattern das. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 senko said: bazı şeyleri aşınca o statu ihtiyacı da gidiyor. kimi 20sinde aşıyor kimi 30unda kimi hiç. Su direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar