ad3m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 İçinde kadın olan her topic coşar burası pati yeni de değilsin bile bile ateşlere attın kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Çekilebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 dylanN said: Sayemde ;)haklı on sayfa olmaz demeseydi olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Onemli olan neymis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 konun ortak kararı, ilaç mümessili olma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Hakikaten 13si13 ne demek? Kafa yordum ama? on üç si on üç bir üç si bir üç one three si one three bin üç yüz si on üç B si B ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 "13" ler scharfes S, "si" de sanskritçe ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 13 forma numarası Si de simge Sheer simplicity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 ne forması diye sorabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 tersten oku, 31 is 31. keep it simple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 (tu) cin ali farkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 88dy88 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 ginaly said: tersten oku, 31 is 31. keep it simple. fdgl31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Bitlis'li Simge işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Kojiroh said: Bitlis'li Simge işte yazdik bu cikti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 ad3m said: 88dy88 ahahahahaha http://kralspor.ensonhaber.com/resimler/3.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Feamer said: "13" ler scharfes S, "si" de sanskritçe ... 7 sene Almanca okudum bi de scharfes S i hep scharf SS diye biliyodum. Fazla WWII filminden sanırım. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 bi de scharf SS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 DA2019 said: Feamer said: "13" ler scharfes S, "si" de sanskritçe ... 7 sene Almanca okudum bi de scharfes S i hep scharf SS diye biliyodum. Fazla WWII filminden sanırım. :P valla bende öyle biliyordum, emin olmak için vikiye sordum :), bende dört sene görmüştüm alamanca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 oha lan o öyle miymiş cidden? ben almanyada doğdum, 4 sene lisede ana dilimiz almancaydı ben bile scharf ss diye biliyordum. hocalar bile hep bastıra bastıra ŞARF ESES diyor gibi gliyordu. ama düşününce şimdi çok mantıklı geldi tabi scharfes S diye adsafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Das Schriftzeichen ß ist ein Buchstabe des deutschen Alphabets. Er wird als Eszett [ɛsˈt͜sɛt] oder scharfes S bezeichnet,[1][2] In the German alphabet, the (traditionally lowercase-only) letter ß, called Eszett (IPA: [ɛsˈtsɛt]) or scharfes S (IPA: [ˈʃaɐ̯.fəs ˈʔɛs], [ˈʃaː.fəs ˈʔɛs]), in English "sharp S", is a consonant that evolved as a ligature of "long s and z" (ſz) and "long s over round s" (ſs). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 ben direk almanım ben böyle birşey nicht gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 gizli bilgi, sadece yüksek seviyeli NSDAP üyeleri biliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 BonePART said: Genel bir şey söyliyim ben sadece. Çok ekstrem bir sektör değilse (googleda coder yada ıssız ada da doğal park bekçiliği gibi) iş görüşmesine takım giyilir. Teknisyende olsan genel müdürde görüşmeye verdiğin önemi gösterir. Traş olunur. Ben traş olmadan spor ayakkabı ile işe girdim diyenler çıkıcaktır. Doğrudur. Ama bu genel geçer kuralı değiştirmez. Görüşmeye takımını giyer gidersin işe alınırsan sorarsın normal giyim kuralları nedir şortla mı gelcez mayoyla mı diye. Geçen banka mülakatına takım elbise hayvansı sakal artı piercinglerle gittim, gayet güzel geçti ama pozisyonu beğenmediğim için istemedim orası ayrı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar