Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abdi İbrahim Mülakat Hakkında(önemli)

13si13

Öne çıkan mesajlar

maraş ın il olarak 3 bölgeye de sınırı var o yüzden çok süper bir iliz diye oğretiyorlardi ilk okulda, acaba hala oyle mi

ayrica o iş yapilabilecek bi iş degil
sehir yasanabilecek bir sehir degil
kizdan nefret etme 1 yil sonra

entep öyle degil mesela, adamlar calişkan akilli, politikacilari da cok soruyor, kolluyor

yeni acilan yolla 30 dakikada gider gelirsin hergun ne olacak
Sosyal ağlarda paylaş

13si13 said:

Ayrıl gitme çalışma diyenleri anlamaya çalışıyorum ama anlamayamıyorum. Olumlu yorum yapan herkese de teşekkür ederim moral oldu. Konu iş içindi maraşta gezilecek yerlere döndü.Nişanlım öğretmen özel okulda bikaç yıl sözleşmesi var ve maraşta kalmamız lazım. Ki ığdır dese ordada yaşardım çünkü seviyorum.Şimdi bunun üzerine aşk sevgi geçici 3-5 yıl sonra görürüm ben seni demeyin bana saçma geliyor. Şimdi Antalyada yaşıyorum bütün yaz toplasan 5 kere denize gittim en son gece klubüne ne zaman gittim hatırlamıyorum.Yıllar önce en büyük hayalim olan Amerikayı görmek için work&travell la New york a gittim 3.5 ay kaldım.Bazen öyle anlar yaşadım ki niye geldim diye sordum kendime hemde hiçbir olumsuz sebep yokken. O yüzden yanınızda yakınınızda sevdiğiniz insanlar yoksa dünyanın en güzel yerine gitseniz anlamı yok bence.Bende şuan maraşı yaşanılır bir hale getirmek hemde verimsiz geçiceğini düşündüğünüz bir yeri fırsata çevirmek için iş arıyorum. Burası olmaz başka iş olur bilemem.Maraştada kaldım Antalyada da yobaz var ordada benim için çok değişen bişey yok. Genel olarak bence bu ülke yaşanacak gibi değil inşallah maraştan yurtdışına..

Ayrıl diyenleri hiç bir şekilde ciddiye almana gerek yok.

İş konusundada ruhunu satmanı isteneceği işlerde kendini yıpratıp tüketeceğine zanaat ve yaratıcılık ile uğraşabileceğin bir mini atölye oluşturup el işi yaptığın şeyleri online dükkanlarda satman ya da kirası uygun bir dükkan bulup orada hem kendi yaptıklarını satman hem de dışarıan ürün getirterek satman herhangi bir şirketin sana verebileceği maaştan ya da keyiften çok daha fazlası olacağınına emin olabilisin.
Sosyal ağlarda paylaş

maraşın dağlarında parçalanmış ceset taşıyın öz kızına (6 yaş) tecavüz eden adamı size kelepçelesinler sonra maraşı siz de sevmezsiniz abi.

doğasının çok güzel olduğu yerler vardı ama. hatta ülkenin geneli böyle. insanları saymazsan hakkaten güzel yer.

komutan ben ağırım, adam bunu sürükleyip kaçamaz diye bana kelepçelerdi hep suçluları : )
Sosyal ağlarda paylaş

dylanN said:

goldbären said:

marşata özel okul olduğunu bilmiyordum.

Yazmiyim 10 sayfa olmasın diye tutuyorum kendimi ama sonra böyle bir post görünce dayanamıyorum.

Ya abi maraşta özel okul niye olmasın? Ayrıca maraş doğu değil. Akdeniz bölgesi..

Cahil cahil konuşmayın sdfs

trde hakkari dahil her vilayette özel okul var. bu ucuz zarfı alıp geri getirdiğin için teşekkür ederim. kendimi iyi hissettim...
Sosyal ağlarda paylaş

Kalbin neredeyse evin orada oluyor.
İşten evine geldiğinde huzur buluyorsan nerede olduğunun çok fazla önemi yok. O da birlikte olduğun insan ve o insanla kurduğun bağ ile alakalı.

Maraş kuraş diye küçümsediğiniz yerlerde genellikle insanlar işten çıktıktan 15 dakika sonra evlerinde oluyorlar. Siz sabah beşte uyanıp dokuzda evde oluyorsunuz. Bir de bu tarafı var.
Sosyal ağlarda paylaş

abi işten çıktıktan 15 dk sonra evde oluyor ama evden çıkamıyor insan kış soğuk yaz sıcak. iş arkadaşlarıyla kahve içmek istese;

1- yer yok,
2- aralarında erkek varsa laf/söz olma olasılığı yüksek,
3- öküz gibi bakan bir ton insan olur vb.

ayrıca ben işten çıktıktan 15 dakika (yürüyerek) sonra evde, 30 dakika (yine yürüyerek) sonra denizde oluyorum yaz mevsiminde.. antalya için bu zamanlara 30'ar dakika ekle bu keyif bırakılır mı ya?? asf
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye'nin her yerine üniversite kurdular. Anadolu insanı içgüdüleriyle üniversite demek üniversiteli demek. Her ilde bir Doors Cafe oldu çok şükür. Cafeyi gören üniversiteli "aslında ben gözlük camı mühendisi olmak bana göre değil, ben de cafe açıcam" diyip yeni cafe açtı. Yani cafe cafeyi doğurdu.

Allahın Aydın'ında bile son bir senede müthiş lezzetli steakhouse ve napoletan pizzacı açıldı, üçüncü nesil cafe açıldı, Starbucks var.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ayrılmıyo östrojen falan gibi boş konuşanların hiçbiri evli değil mi sevgilisi yok mu anlamış değilim.Gerçekten konuşmuş olmak için konuşuyosunuz bazılarınız. Kimin hayat standartını ne kadar biliyosunuz yaşantıları hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz ki böyle atıp tutabiliyorsunuz? Ya burdakilerin hiç paraya çalışmaya ihtiyacı olmamış yada boş konuşmaya bayılıyorlar. Ama iş atıp tutmaya gelince bizim forumda herkes çok bilgili çok elit diğerlerinden farklı. Aradığın her konuyla ilgili dpğru bilgi bulabilirsin demekki boş lafmış. Hiçbir şey yazmayabilir yada olumlu olmaya çalışabilirsiniz. Saçma konuşanlar için söylüyorum. Havadan savurduğunuz sığ fikirleriniz için teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...