Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 maraş ın il olarak 3 bölgeye de sınırı var o yüzden çok süper bir iliz diye oğretiyorlardi ilk okulda, acaba hala oyle mi ayrica o iş yapilabilecek bi iş degil sehir yasanabilecek bir sehir degil kizdan nefret etme 1 yil sonra entep öyle degil mesela, adamlar calişkan akilli, politikacilari da cok soruyor, kolluyor yeni acilan yolla 30 dakikada gider gelirsin hergun ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 goldbären said: 13si13 said: O yüzden yanınızda yakınınızda sevdiğiniz insanlar yoksa dünyanın en güzel yerine gitseniz anlamı yok bence. no. yanımda sevdiğim kimse olmadan dublinde yaşayabilirim bence. en iyi dostum guinness ve jameson olur mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 şimdi gitmek istiyor ama 1 yıl sonra hadi antalya'ya taşınalım diye çocuğun başını yiyecek.. kadınlar en güzel yerde de yaşasalar kendi ailelerinin yanından ayrılmayı çok istemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Niye ayrilmak istemiyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Feamer said: 1908 Yılında Maraş Kazası’nda Nüfusun Dînî Açıdan Dağılımı (1) Müslüman 46636 %68 (2) Hıristiyan 21174 %31 (3) Yahudi 213 %1 Toplam 68023 %100 bende 2 yıllık bi tarihi bilgi paylaşayım; AK PARTİ 71,79 % MHP 12,92 % Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 ha birde konu ile alakalı bir şeyler yazayım ayıp olmasın, arka sayfalarda yazılmıştı kim olduğunu unuttum, bankacılı, mümessillik vb. gibi işeri, gerekli özellikler ve ço özel bir istek yoksa "iş olsun" diye seçilmemesi gereken işler diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 13si13 said: Ayrıl gitme çalışma diyenleri anlamaya çalışıyorum ama anlamayamıyorum. Olumlu yorum yapan herkese de teşekkür ederim moral oldu. Konu iş içindi maraşta gezilecek yerlere döndü.Nişanlım öğretmen özel okulda bikaç yıl sözleşmesi var ve maraşta kalmamız lazım. Ki ığdır dese ordada yaşardım çünkü seviyorum.Şimdi bunun üzerine aşk sevgi geçici 3-5 yıl sonra görürüm ben seni demeyin bana saçma geliyor. Şimdi Antalyada yaşıyorum bütün yaz toplasan 5 kere denize gittim en son gece klubüne ne zaman gittim hatırlamıyorum.Yıllar önce en büyük hayalim olan Amerikayı görmek için work&travell la New york a gittim 3.5 ay kaldım.Bazen öyle anlar yaşadım ki niye geldim diye sordum kendime hemde hiçbir olumsuz sebep yokken. O yüzden yanınızda yakınınızda sevdiğiniz insanlar yoksa dünyanın en güzel yerine gitseniz anlamı yok bence.Bende şuan maraşı yaşanılır bir hale getirmek hemde verimsiz geçiceğini düşündüğünüz bir yeri fırsata çevirmek için iş arıyorum. Burası olmaz başka iş olur bilemem.Maraştada kaldım Antalyada da yobaz var ordada benim için çok değişen bişey yok. Genel olarak bence bu ülke yaşanacak gibi değil inşallah maraştan yurtdışına.. Ayrıl diyenleri hiç bir şekilde ciddiye almana gerek yok. İş konusundada ruhunu satmanı isteneceği işlerde kendini yıpratıp tüketeceğine zanaat ve yaratıcılık ile uğraşabileceğin bir mini atölye oluşturup el işi yaptığın şeyleri online dükkanlarda satman ya da kirası uygun bir dükkan bulup orada hem kendi yaptıklarını satman hem de dışarıan ürün getirterek satman herhangi bir şirketin sana verebileceği maaştan ya da keyiften çok daha fazlası olacağınına emin olabilisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 yapacak sermaye ve kabiliyet varsa, doğru söylüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 maraşın dağlarında parçalanmış ceset taşıyın öz kızına (6 yaş) tecavüz eden adamı size kelepçelesinler sonra maraşı siz de sevmezsiniz abi. doğasının çok güzel olduğu yerler vardı ama. hatta ülkenin geneli böyle. insanları saymazsan hakkaten güzel yer. komutan ben ağırım, adam bunu sürükleyip kaçamaz diye bana kelepçelerdi hep suçluları : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 senko said: Niye ayrilmak istemiyorlar? Östrojen yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 dylanN said: goldbären said: marşata özel okul olduğunu bilmiyordum. Yazmiyim 10 sayfa olmasın diye tutuyorum kendimi ama sonra böyle bir post görünce dayanamıyorum. Ya abi maraşta özel okul niye olmasın? Ayrıca maraş doğu değil. Akdeniz bölgesi.. Cahil cahil konuşmayın sdfs trde hakkari dahil her vilayette özel okul var. bu ucuz zarfı alıp geri getirdiğin için teşekkür ederim. kendimi iyi hissettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 on sayfayı geçti. adem koş. tuzluğu da getir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 goldbären said: komutan ben ağırım, adam bunu sürükleyip kaçamaz diye bana kelepçelerdi hep suçluları : ) bi pizza ısmarlasa beraber bile kaçarsın halbuki sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 İşine gelmeyen de yem attım bilmem ne yaptım yok troll heheh lel :) he adem koş tuzluğu da getir sdfga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 maraşta pizza yok. bi dominos şubesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Maras ne kadar akdenizdeyse, usak da o kadar egede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 orada da pizza yemeyin, yok mu maraşın yemeği falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Kalbin neredeyse evin orada oluyor. İşten evine geldiğinde huzur buluyorsan nerede olduğunun çok fazla önemi yok. O da birlikte olduğun insan ve o insanla kurduğun bağ ile alakalı. Maraş kuraş diye küçümsediğiniz yerlerde genellikle insanlar işten çıktıktan 15 dakika sonra evlerinde oluyorlar. Siz sabah beşte uyanıp dokuzda evde oluyorsunuz. Bir de bu tarafı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 abi işten çıktıktan 15 dk sonra evde oluyor ama evden çıkamıyor insan kış soğuk yaz sıcak. iş arkadaşlarıyla kahve içmek istese; 1- yer yok, 2- aralarında erkek varsa laf/söz olma olasılığı yüksek, 3- öküz gibi bakan bir ton insan olur vb. ayrıca ben işten çıktıktan 15 dakika (yürüyerek) sonra evde, 30 dakika (yine yürüyerek) sonra denizde oluyorum yaz mevsiminde.. antalya için bu zamanlara 30'ar dakika ekle bu keyif bırakılır mı ya?? asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Türkiye'nin her yerine üniversite kurdular. Anadolu insanı içgüdüleriyle üniversite demek üniversiteli demek. Her ilde bir Doors Cafe oldu çok şükür. Cafeyi gören üniversiteli "aslında ben gözlük camı mühendisi olmak bana göre değil, ben de cafe açıcam" diyip yeni cafe açtı. Yani cafe cafeyi doğurdu. Allahın Aydın'ında bile son bir senede müthiş lezzetli steakhouse ve napoletan pizzacı açıldı, üçüncü nesil cafe açıldı, Starbucks var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
13si13 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Bu ayrılmıyo östrojen falan gibi boş konuşanların hiçbiri evli değil mi sevgilisi yok mu anlamış değilim.Gerçekten konuşmuş olmak için konuşuyosunuz bazılarınız. Kimin hayat standartını ne kadar biliyosunuz yaşantıları hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz ki böyle atıp tutabiliyorsunuz? Ya burdakilerin hiç paraya çalışmaya ihtiyacı olmamış yada boş konuşmaya bayılıyorlar. Ama iş atıp tutmaya gelince bizim forumda herkes çok bilgili çok elit diğerlerinden farklı. Aradığın her konuyla ilgili dpğru bilgi bulabilirsin demekki boş lafmış. Hiçbir şey yazmayabilir yada olumlu olmaya çalışabilirsiniz. Saçma konuşanlar için söylüyorum. Havadan savurduğunuz sığ fikirleriniz için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 benjani said: https://www.youtube.com/watch?v=Ps9Rwy2TZbM ben olsam mini etek giyerdim tabi kadınlar şu sacma iş modasına niye isyan etmiyor. erkek gibi ceket giydiriyorlar size ey hanımlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Simge boşver sen boş konuşanları rızkının peşinde koş, rabbim hakkında hayırlı olanı verir inş. Bu arada Bitlis'li misin? Her yerde 13 -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 dylanN said: ad3m said: 10 sayfa temiz, bye. O kadar gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Sayemde ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar