deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Şu an Iphone 6s kullanıyorum fakat gittim Samsung Gear S3 aldım, bir de loseless müzik arşivi patlattım 3 TB kadar. Öyle olunca Samsung'a mı geçsem diye bir düşünce oluştu içimde. Daha önce Note 2 kullanmıştım android olarak ama uzun yıllardır hep Iphone kullandım. Biraz da sıkıldım açıkçası aynı menüleri, aynı temaları görmekten. Gidip S7 almak mantıklı mı şu anda? Kamera falan değil de pil ömrü çok önemli benim için. Bir de bunların yeni modelleri ne zaman çıkacak? Aldıktan 2 ay sonra yenisi çıkarsa keyfim kaçar :P Ha bir de Iphone 6s'in 2. eli ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Martta s8 çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 nisan sonuna doğru diyorlardı s8 için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Iki uc ay falansa bekliyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Oha s7 geçen sene çıkmadı mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 6s den s7 e geçmek baya anlamsız. Aynı tier cihazlar. Fiyatlar olmuş mokoko. Upgrade olmayacak şeye parana yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Ya spotify kullanırken 16gb hafıza yetiyor da, flac'a geçip telefona atmak isteyince sıkıntı başlıyor. O yüzden sanırım SD card kullanan bir cihaza upgrade edeceğim telefonu yakında. Yeni modeller çıksın da bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 iyi dac li bir telefon alabilirsin oncelikle. madem ses kalitesi cok onemli. lg nin oyle bi modeli vardi sanirim. ya da iphone + lightning kablolu dac icinde olan headphone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 ama bunlara kasacagina fioo x5 tarzi bisi patlatman cok daha faydali olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 yalniz simdi gordum de x5 in 3rd gen i geliyo. ne yapmis herifler lan agzimin suyu akti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Asil dx200 geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 x5 de biraz tuzlu geldi o yüzden telefona yöneldim, yerini tutmaz gerçi de. Samsung S7'nin Avrupa modellerinin dac'ını övmüşler, bir de SD card takabilme muhabbeti ilgimi çektiydi. Eskiden çantamda bir adet Zune, bir adet cd çalar taşırdım. O günlere döneceğim gibi lel. (Zune da hala çalışıyor bu arada ama 4gb mi ne hafızası var eheh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 spotify ın en kalitelisiyle flac arasında çoook fark var mı? ya da farkı anlamak için nasıl bi kulaklığa itiyaç var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 muhtemelen anlayamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 spotıfy 320kbit maxlıyo sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 x5 in yenisi 650 dolarmış lan. ben 350 falandır diye tavsiye ettim. kalbim kırıldı lan. bi an elim pre order a gidiyodu, geri döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Flac'la 320kb arasındaki farkın çok anlaşılır olacağını sanmıyorum da mevzu o değil, elimde güzel arşiv var. Bir de Spotify her zaman 320kbps stream etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Flac ile 320kbps farkı anlaşılıyor ya doğru ekipmana sahipsen ve koşarken dinlemiyorsan. DSD ile Flac okadar anlaşılamayabilir. Bu arada sony a35 denenebilir portatif ve başarılı sesiyle, fiyatı da çok acayip değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Ben bunu up'lıyım yine sdf. Benim note 2'yi 2-3 sene önce babama vermiştim yeni telefon alınca; bu sabaha karşı rahmetli olmuş. Babam şimdi yeni telefon alayım diyor, benim de aklıma benim iphone 6s'i ona verip kendime yeni telefon almak geldi. Şimdi aklımda Google Pixel, S7 veya HTC 10'dan birini almak var ama hangisi iyidir bilemedim. HTC'nin ses kalitesini bayağı övmüşler. Pixel en yeni çıkanı, tipini falan beğendim, S7 banko ata oynamak gibi zaten. Pixel'in fiyatı bayağı uçuk bu arada özellikle Türkiye'de. HTC 10 da piyasada yok sanki anlamadım. Sizin tavsiyeniz var mı? Android tarafında ne var alınacak? (Bu arada note gibi geniş ekran bir şeyler olsa mikemmel olur ama Note 7 patlamış sanırım sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 phrasing... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Esh said: x5 in yenisi 650 dolarmış lan. ben 350 falandır diye tavsiye ettim. kalbim kırıldı lan. bi an elim pre order a gidiyodu, geri döndü. https://www.amazon.com/X5-Resolution-Lossless-Music-Player/dp/B00I4Q9S32 300 dolar olan aletin yeni versiyonu nasıl 650 oluyor self-upgrade mi yapıyor sd card slotuna pcb sokunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 abi yenisi atatürk gibi de o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar