Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iphone 6s'den Samsung S7'ye geçiş


deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Şu an Iphone 6s kullanıyorum fakat gittim Samsung Gear S3 aldım, bir de loseless müzik arşivi patlattım 3 TB kadar.

Öyle olunca Samsung'a mı geçsem diye bir düşünce oluştu içimde. Daha önce Note 2 kullanmıştım android olarak ama uzun yıllardır hep Iphone kullandım. Biraz da sıkıldım açıkçası aynı menüleri, aynı temaları görmekten.

Gidip S7 almak mantıklı mı şu anda? Kamera falan değil de pil ömrü çok önemli benim için. Bir de bunların yeni modelleri ne zaman çıkacak? Aldıktan 2 ay sonra yenisi çıkarsa keyfim kaçar :P

Ha bir de Iphone 6s'in 2. eli ne kadar?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

x5 de biraz tuzlu geldi o yüzden telefona yöneldim, yerini tutmaz gerçi de. Samsung S7'nin Avrupa modellerinin dac'ını övmüşler, bir de SD card takabilme muhabbeti ilgimi çektiydi.

Eskiden çantamda bir adet Zune, bir adet cd çalar taşırdım. O günlere döneceğim gibi lel. (Zune da hala çalışıyor bu arada ama 4gb mi ne hafızası var eheh)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Ben bunu up'lıyım yine sdf.

Benim note 2'yi 2-3 sene önce babama vermiştim yeni telefon alınca; bu sabaha karşı rahmetli olmuş. Babam şimdi yeni telefon alayım diyor, benim de aklıma benim iphone 6s'i ona verip kendime yeni telefon almak geldi.

Şimdi aklımda Google Pixel, S7 veya HTC 10'dan birini almak var ama hangisi iyidir bilemedim. HTC'nin ses kalitesini bayağı övmüşler. Pixel en yeni çıkanı, tipini falan beğendim, S7 banko ata oynamak gibi zaten. Pixel'in fiyatı bayağı uçuk bu arada özellikle Türkiye'de. HTC 10 da piyasada yok sanki anlamadım.

Sizin tavsiyeniz var mı? Android tarafında ne var alınacak? (Bu arada note gibi geniş ekran bir şeyler olsa mikemmel olur ama Note 7 patlamış sanırım sdf)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

x5 in yenisi 650 dolarmış lan. ben 350 falandır diye tavsiye ettim.

kalbim kırıldı lan. bi an elim pre order a gidiyodu, geri döndü.


https://www.amazon.com/X5-Resolution-Lossless-Music-Player/dp/B00I4Q9S32

300 dolar olan aletin yeni versiyonu nasıl 650 oluyor self-upgrade mi yapıyor sd card slotuna pcb sokunca
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...