Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Şimdi gençler, ben bunu DLCsiz bitirmiştim üç beş ay önce. Bütün DLCleri alsam; sıfırdan mı tavsiye dersiniz, yoksa kalan oyuna devam edeyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 farkli class build vs oynamayacaksan bastan baslamalik birsey yok bence. yeni icerik mevcut savelere ekleniyor sonucta. son boss/bolge oncesi oyun save aliyor, ordan haritaya girince yeni yerlere gidilebiliyor. tabi oyunu bir daha bitirmek gerek boyle olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 oyunun ortasini gecmissen bastan oynamak veya eski save'e donmek daha iyi. mutlaka oyunda denemedigin bir seyler vardir.* ilk DLC tam mid-game. oburleri de onun kaldigi yerden devam ediyordur diye tahmin ediyorum. levellari bilen varsa yazsin. faceroll tat kacirir. * questlerde falan bir replay value olmadigina katiliyorum. faction questleri haric. vatnir ile birlikte 8 companion var. kici kirik sidekickleri saymadim. onlar 2 kere oynatir. class/subclass denemek, build denemek keyifli. yamalarla, DLClerle gelen itemlar var. combat alakali replay value had safhada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 dlcler 14+, 16+ diye gidiyordu, buda 18+ olur heralde. birde oyun patchlendikce bazi eski temizlenmis bolgelerde respawnler olabiliyor abuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=63ji56vgL3I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 ilk kez oyundaki bir seslendirmeyi begenmedim. tema belliydi. simdi boss da belli oldu. encounter olarak umarim concelhaut gibi degil de llengrath gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 acildi dlc bunlarda 4.0 patch notlari: https://forums.obsidian.net/topic/107151-patch-notes-for-400/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 turn based mode? https://drive.google.com/file/d/1i1UlxE-wpgqpRuBlC1hOKkNSe6wem01C/view Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 gorunce mod sanmistim. yamayla birlikte gelmis fakat kaldirmislar. turn-based tercih eden bir oyuncuyum. opsiyonel olmasi herkesi memnun eder. yarim yamalak yapmadilarsa yeni bir soluk olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 combat baldurs gate tarzi mi bu oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 2 gune turn based sistemi geliyormus, divinity 2 benzeri bisi yaptik demisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 turn-based icin bastan baslamak gerekiyormus. turn-based beta'dan cikana kadar turn-based oynamayi tavsiye etmiyorum cunku bu haliyle birakacaklarini sanmiyorum. simdi yaratilan karakterler beta sonunda kotulesebilir. ayrica buglar var. olabilecek en demode turn-based modelini kullanmislar. round basi 1 action cap. dexterity cok kotu bir stat haline gelmis. recovery'nin olmamasi heavy armorlari epey guclendirmis. dual wield'i zayiflastirmis gibi. dual wield full attack sayiliyor. bir baska etkisi de kiting'in daha rahat olmasi. engagement'dan cikmacalar, movement uzerine etki eden her sey haliyle kolaylasmis. ayri paragrafi hakedecek etkisi ise recovery arttiran modallarin hayli guclenmis olmasi. mesela sabre'da +2 penetration aliyorsun, karsiliginda sadece turn order'da yerin degisiyor. potd icin nimet. son halinde boyle olmaz diye dusunuyorum. caster denemedim ama toptan guclenmis olmalari lazim zira aoe'ler ve self-buff'lar daha rahat. az biraz oynadim. her seyi deneyemedim. genel olarak egleneceli olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 s a w y e r l a n d i n i z uzerinde sawyer olan patch cok iyi ahah. keske tryhard olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 turn-based'de dexterity'yi ve initative sistemini degistirmemisler. madem oyle rtwp oynarim dlc'leri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 takildigim bir discord'da eleman ultimate'i bitirdigini, obsidian'dan confirmation bekledigini soyluyordu. confirmation gelmis: Priest of Skaen / Blood Mage oynamis. 70 saat surmus. Single class monk, tactician priest ve ranger/chanter da yapabilir diyor. Playlist: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 adam yapmış bildiği vardı ama pure monk nası yapacak bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 Biraz izledim de sırf cheese abi yani belki gerekiyordur bilemem ama köşeye geçip buffların süresini uzatan bir şey var onu spamliyor sabaha kadar her encounterda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 konsol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2020 gençler dün indirimden steam üzerinden satın aldım ve 23.5gb indirdim ama indirme bittikten sonra steam oyunu tekrar indirmeye başladı. ne denediysem olmadı. ne yapmam gerekiyor? oyunun açılmamış hali (23.5gb) hali hazırda steam klasöründe var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2021 (düzenlendi) gamepass de görünce xbox da dlc lerle oynıyım dedim ama karakterler ve anlatım çok cringe geldi bu sefer ya. ilk sefer de yazım kötü gelmişti ama bu sefer dayanamadım. belki hiç npc olmadan kendi partymi kurar denerim... denizde gidiyosun daha önce hiç muhattap olmadığın bi denizci odana dalıp, soyunmaya başlıyor "kaptan seni s...m" diye. bu ne olm? ya şu oyunun bu character yaratma sistemiyle ve korsancılık temasıyla çok daha iyi ve eğlenceli olması gerekiyordu. bayık setting, cringe writing, olmasa da olur anakonu yüzünden yazık olmuş. onlara rağmen yine de iyi bir oyun ama harcanan potansiyel büyük. beklenen kadar satmamasından belli zaten. forumlarda sawyer yazarlığa pek karışamadı, feargus tumblr dan topladı yazarları filan diyorlar. şu eleman güzel anlatmış benim de hoşuma gitmeyen yerleri. gerçi bi saat kim dinleyecek de neyse... Nisan 24, 2021 fenris tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2021 o reviewer'ın patch'lerden sonraki videosu da şuymuş, daha güncel. ben de bu aralar ilk kez oynicam, iyi denk geldi tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2021 soyle bir baktim, bunlar spoiler dolu reviewlar ona dikkat et. deadfire iyi bir oyun ve daha da iyi bir devam oyunu. ilk oyunda tercih edecegim pek fazla oge yok. cografi olarak atmosferi cok aradim. deadfire takimadasi milletleriye, iklimiyle beni pek acmadi. bir de gemi gimmick'i stronghold'dan bayik ve gereksiz. onun disinda durance'i, thaos'u, bazi caed nua katlarini ozlemek gibi duygusal sebepler. geri kalan cogu oge net bir upgrade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2021 ha tamamdır sağol, daha izlememiştim bu başlıktan bakarım sonra diye. ilk oyunun atmosferini, müziklerini vs sevmiştim ben de. yenisinde bir de writing'de biraz ergenlik felan yapmışlar galiba. neyse hayırlısı, her türlü bir tur oynicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Çok başarılı bi oyun ya, 70 saat gömmüşüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar