HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 var fast mode denizdeyken F'ye bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Gangren said: Başıma birşey gelmeyecekse, Divinity Original Sin 2'den sonra hiiiiiiiiiiç sarmadı. Benim okuyarak oynama zamanım çoktan geçmiş. Sunu sormaya gelmistim iyi oldu.. sarmadi bu ilki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 auto level o değil ya , auto level kenardan companion alırken levelını seninkine yükseltiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Scale ile karıştırmışım ben aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Valla ben de işen güçten hiç yetişemedim bu ara oyunlara. Birincisi gibi textler milyorlarca mı? :/ Şu mayıs geçsin, haziranda işler rahatlayınca gene de alıcam bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Neketaka sonuna kadar guzeldi. Gemi olayinin cok scripted olacigi belliydi. su an cok hevesli degilim devam etmeye. ilkini de biraz oynayip birakmistim, bunu daha cok sevdim. custom characterler icin dengelenmemis gibi oyun, standart companion disina cikarsaniz asiri kolaylasabiliyor oyun. chanter/druid subclass'lari genel olarak baya guclu geldi. duzgun patchlenir veya modlanirsa tekrar bakarim. // 2hand assassin/rogue da baya sacma geliyor bana. powderli silahlarin cd'leri bugli vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 2 hand mi dual wield mi? cunku 2H zayif, guclendirecegiz demis eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 FoD benzeri weapon damagela scalelanan abilityler için ne kadar büyük silah o kadar iyi damage, geri kalan durumlarda dual-wield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 FOD ne kadar siklikla atabiliyorsun ki? onemli olan sustainin yuksek olmasi ki bu oyunda full attack diye ekstra da var dual wield icin. simdi baktim FOD da full attack wikiye gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 2hand demisim. cok fazla special effectli ozellikle sabre/rapier fln cikiyor. on hit effect'li silahlar dual-wieldda baya OP demek istiyorum. ayrica stealth ve 2-hand weapon bonus dmg OP vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Backstab 2handerda daha etkin çalışıyor evet. Hatta artık blunderbussla backstab atılmıyor bile, sadece ilk bullet BS bonus damageı alıyor kalanı normal sneak attack. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Karar verdim Ranger(ghost heart)/cipher(ascended) yapacağım. Blunderbuss ile çatır çatır vurup ascend seviyesine çıkınca da full damage spelleriyle ortalığı patlatacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Blunderderbuss ilk oyundaki kadar op bi silah değil artık, hem defaultu çok kötü (-5 accuracy) hem de aoe modalı bi -5 daha veriyor, armor sistemi yeterli pen olmayınca eskisinden daha fazla zorluyor ve bu da en kötü pen. li silah. Benim de streetfighter / blackjacket weapon switch düşüncem vardı ama özellikle potd de paso miss / graze oluyor bunca eksi yüzünden. Bence değmez. Üstüne ranger ın pasifleri pek cipher ın ascendlemesini desteklemiyor (dot / pet damage vb.). Bide cipher high lvlda başlı başına çok güçlü olduğu için çabuk ascendlemesini destekleyecek classtansa single gidip power lvl ve yüksek lvl ability kasması daha etkili olur. Ya assasssin - bleakwalker gibi burst damage ı yüksek bi class seç hızlıca ascendlemek için , ya da düz ascendant oyna cipher main gideceksen. Ha bak bi seçenek de gun switch build yapman, black jacketla kombine edip 4 silah slotu ve hızlı switch featlerini alırsan switch recovery nerdeyse 0 a iniyor, arquebusle 0 reload hem yüksek damage outputun olur hem arquebus modalından etkilenmezsin (weapon switchleyince kapanıyor modal) hem de çabuk ascendlersin. Ama uzuuuun süren combatlarda yüksek int yoksa ascension bittikten sonra ördek olur bu karakter, bide pierce immune target geldiğinde direk ördek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Pure gunner oynamak için black jackettan başka bir şey yapmayın diyorsun yani? (Cipher'a multiclass yapmadan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Grupta chanter varsa ranged chantiyle birlikte cipherranger olabilir, aksi takdirde düz cipher yap ya da rangermonk (helwalker) Black jacket pure gunner değil de sustained dps yerine burst yapıp ascendant buffını erken almak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 sawyer dlclerde yokmus: https://jesawyer.tumblr.com/post/174020383326/dunno-if-its-just-gossip-or-not-but-heard-you-are Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 MMO oyuncusu mantigiyla ipini koparmis gibi butun faction questleri, butun factionlarin bountylerini yaparken buldum kendimi. Sonra dusundum lan keske oyle yapmasa miydim, bir factiona yaranmayi dusunurken hepsine ayip mi etmis oldum acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 patch gelmis: https://forums.obsidian.net/topic/99829-patch-102-fixes/ - Level Scaling now enables correctly when toggled on. 1.0.2 GOG'dan alanlar (:D) direk patch de yayimlanmis torrentte falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 1'e basa basa L10 oldum, ipin ucu iyice kaçtı :p Keşke pure evil olup herkesi kesip, biçeceğim bir karakter yapaydım da, en azından bir hedef olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 neketaka'dan sonra bilemiyorum altan. sanki oraya fazlaca ugrasmislar... [Continue Searching...] diyaloglari ozellikle hayal kirikligi. heroes 3'den oteye gidememisler gemi combatinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 tile based heroes combat'i kadar iyi AI yok. gemi'ye board edince fln dusman AI mala bagliyor, o yuzden ben AOE fln vermedim delikanli kalalim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Hiç acımadım valla, tam böyle hepsi ortaya koşuyo ya aralarına bir empowered wilting wind temiz gemi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Bitti oyun. 7/10. +5 - Oyun mekanikleri (Makul, kendi içinde tutarlı) +4 - İzometrik manzaralar +3 - 1. oyuna göre daha az gated content, open world kafası -1 - Bazı haklı denge kaygıları yüzünden kimi classların tadını tam alamamak (Wizard oynadım, 9x2 Grimoirelar, ability olarak gelen speller ve level başına 2 spell atabilmek -lvlın kaç olursa olsun- biraz bayık) -1 - Deniz seyahati kısımlarındaki random eventlerin az çeşitliliği (balıklar bozuk mu değil mi diye tartışan tayfa geyiği 5 kere falan oldu sanırım) -3 - Hikayedeki bazı tutarsızlıklar ve genel olarak ne bok yersen ye Eothas'ın wheel i kırması, evde oturaydım da bişi değişmezdi hissiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 yama yasadigim teknik sorunlari cozmus. oncesinde ilk acilista ayar tam cozunurlukteyse mutlaka siyah ekran oluyordu. oynarken bir sure sonra mutlaka crashliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 26 Dakikalık Speed Run. Vendor olayı çok güzelmiş :) Video https://www.youtube.com/watch?v=Bnecs19idEo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar