Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillars of Eternity II: Deadfire

HellHound

Öne çıkan mesajlar

Neketaka sonuna kadar guzeldi.

Gemi olayinin cok scripted olacigi belliydi.

su an cok hevesli degilim devam etmeye.
ilkini de biraz oynayip birakmistim, bunu daha cok sevdim.

custom characterler icin dengelenmemis gibi oyun, standart companion disina cikarsaniz asiri kolaylasabiliyor oyun.

chanter/druid subclass'lari genel olarak baya guclu geldi.

duzgun patchlenir veya modlanirsa tekrar bakarim.

//
2hand assassin/rogue da baya sacma geliyor bana.
powderli silahlarin cd'leri bugli vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Blunderderbuss ilk oyundaki kadar op bi silah değil artık, hem defaultu çok kötü (-5 accuracy) hem de aoe modalı bi -5 daha veriyor, armor sistemi yeterli pen olmayınca eskisinden daha fazla zorluyor ve bu da en kötü pen. li silah. Benim de streetfighter / blackjacket weapon switch düşüncem vardı ama özellikle potd de paso miss / graze oluyor bunca eksi yüzünden. Bence değmez.

Üstüne ranger ın pasifleri pek cipher ın ascendlemesini desteklemiyor (dot / pet damage vb.). Bide cipher high lvlda başlı başına çok güçlü olduğu için çabuk ascendlemesini destekleyecek classtansa single gidip power lvl ve yüksek lvl ability kasması daha etkili olur.

Ya assasssin - bleakwalker gibi burst damage ı yüksek bi class seç hızlıca ascendlemek için , ya da düz ascendant oyna cipher main gideceksen. Ha bak bi seçenek de gun switch build yapman, black jacketla kombine edip 4 silah slotu ve hızlı switch featlerini alırsan switch recovery nerdeyse 0 a iniyor, arquebusle 0 reload hem yüksek damage outputun olur hem arquebus modalından etkilenmezsin (weapon switchleyince kapanıyor modal) hem de çabuk ascendlersin. Ama uzuuuun süren combatlarda yüksek int yoksa ascension bittikten sonra ördek olur bu karakter, bide pierce immune target geldiğinde direk ördek.
Sosyal ağlarda paylaş

Bitti oyun. 7/10.

+5 - Oyun mekanikleri (Makul, kendi içinde tutarlı)
+4 - İzometrik manzaralar
+3 - 1. oyuna göre daha az gated content, open world kafası
-1 - Bazı haklı denge kaygıları yüzünden kimi classların tadını tam alamamak (Wizard oynadım, 9x2 Grimoirelar, ability olarak gelen speller ve level başına 2 spell atabilmek -lvlın kaç olursa olsun- biraz bayık)
-1 - Deniz seyahati kısımlarındaki random eventlerin az çeşitliliği (balıklar bozuk mu değil mi diye tartışan tayfa geyiği 5 kere falan oldu sanırım)
-3 - Hikayedeki bazı tutarsızlıklar ve genel olarak

ne bok yersen ye Eothas'ın wheel i kırması, evde oturaydım da bişi değişmezdi hissiyatı

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...